Elfir 15.06.2018 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Mnie też forum działa koszmarnie - w wielu tematach nawet nie jestem w stanie napisać odpowiedzi. TAR - usuwanie twojego dziennika to problem, bo są tam wypowiedzi innych osób, a one niekoniecznie muszą wyrażać zgodę na usuwanie swoich postów. W każdym razie moderatorzy mieli zakazane robić tak daleko idące ingerencje w zawartość forum. Więc raczej pisz bezpośrednio do Redakcji lub na prv do admina.Dlatego lepiej jak dzienniki i komentarze są osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 15.06.2018 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Prosimy o zgłaszanie wszelkich problemów na adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 15.06.2018 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Jeśli nie można gdzieś pisać, coś się nie otwiera, prosimy o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 15.06.2018 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Mnie też forum działa koszmarnie - w wielu tematach nawet nie jestem w stanie napisać odpowiedzi.Sam admin się przekonał,że jest coś z cytowaniem....Parę razy mi się tak zacielo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 15.06.2018 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Co zrobić by było jak dawniej, a nie tak nowocześnie ( wyśrodkowane, brak możliwości dodawania zdjęć, pogrubień, kursywy, etc.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doli. 16.06.2018 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 Nie da się odpowiedzieć z cytatem. Kiedyś się dało... Adam M. Da się, da. Tylko trzeba kliknąć w cytowanie raz, mieli się kółeczko, kliknąć drugi raz - i działa! Żeby wstawić emotikonę wystarczy ją napisać, a jak napisać? Każda emotikona ma pod sobą swoją nazwę ujętą w dwukropki np. :_bye_: (bez podkreśleń) Żeby pogrubić należy słowa ująć między znacznikami (bez podkreśleń) [_b_] [_/b_]. Kursywa: [_i_] [_/i_]. Dla obrazków jest znacznik [_img_] [_/img_]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.06.2018 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 (edytowane) adminie caly czas jest to samo od kilku dni: nie ma paska narzedziowego w szybkiej odpowiedzi, nie mozna cytowac, dodawac zdjec, emotek itp. wszystko jest wysrodkowane. czy trzeba to zglaszac na maila, nie starczy jak tu przeczytacie, bez przesady........... Elfir, ja bym chciala skasowac stary dziennik, juz zamkniety od ponad 2 lat. Edytowane 16 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 16.06.2018 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 Forum od kilku dni jedna wielka tragedia ...Wyśrodkowane , wszystko co napiszę zlewa się w jedną całość, brak możliwosci dodawania zdjęć i itd ...Jedna wielka tragedia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 16.06.2018 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 To może wstrzymamy się z wchodzeniem na Forum. Może wtedy Redakcji będzie łatwiej naprawić forum? Osobiście postaram się już nie klikać przez kilka dni na FM, może to pomoże Redakcji i adminowi. Proponuję wspomóc ich tak jak ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 16.06.2018 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 Zgłoszone. Szkoda, że tak długo programiści to naprawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.06.2018 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2018 Jaka płaca, tacy programiści. Dzieci z podstawówki chyba by to szybciej naprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.06.2018 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 To nie tak...Forum to cała struktura.Dodajesz element - całość idzie w pi... no tam!A potem mozolnie trzeba ją wplatać w to co jest wyłapując bugi.łatki, łatki latek....No, pracują.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.06.2018 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 Ja rozumiem, że można robiąc upgrade forum nie przetestować jakiejś egzotycznej opcji, jak wyszukiwqnie w portalu muratordom.pl które od dawna wywala się z błędem 404.Ale wgranie nowej wersji w której nie działa edytor postów, cytowanie, wstawianie zdjęć i filmów to świadczy o braku testów. A swoją droga to co nowa wersja miała poprawić? Reklamy? FM i tak się nie daje używać bez jakiegoś blokera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 17.06.2018 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 No żesz ..... .... nać! Czy to bezrobotni z łapanki piszą i wdrażają upgrade forum? "Cokolwiek robisz , rób powoli a patrzaj końca" . Końca czyli wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doli. 17.06.2018 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 To nie tak... Forum to cała struktura. Dodajesz element - całość idzie w pi... no tam! A potem mozolnie trzeba ją wplatać w to co jest wyłapując bugi. łatki, łatki latek.... No, pracują.... Adam M. Powiedz to w jakiejś firmie, której portal służy do zarabiania pieniędzy. Każdy dzień niedziałającego czegokolwiek to strata. Taka sytuacja jest niedopuszczalna. Czy na sucho nie przetestowali tej wersji forum? Nie było widać że tyle rzeczy jest schrzanionych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 17.06.2018 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 Nie wiem czy to komuś pomoże w szukaniu źródła błędu, ale u mnie dopiero dziś pokazały się wyśrodkowane posty.. Do wczoraj było ok, nie działały tylko właściwie opcje dotyczące dalszego wykorzystania posta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.06.2018 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 Powiedz to w jakiejś firmie, której portal służy do zarabiania pieniędzy. Każdy dzień niedziałającego czegokolwiek to strata. Taka sytuacja jest niedopuszczalna. Czy na sucho nie przetestowali tej wersji forum? Nie było widać że tyle rzeczy jest schrzanionych? POZDROWIENIA DLA CENZORA!!! Załapałeś co napisałem? Cool! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doli. 18.06.2018 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 POZDROWIENIA DLA CENZORA!!! Załapałeś co napisałem? Cool! Adam M. ZałapaŁAM! Mimo wszystko moje zdanie się nie zmienia. Idź pracować w banku i wypuść tak działającą aplikację bankową, a potem na oburzenie ludzi klientów: "To nie tak... System bankowy to cała struktura. Dodajesz element - całość idzie w pi... no tam! A potem mozolnie trzeba ją wplatać w to co jest wyłapując bugi. łatki, łatki latek.... No, pracują...." Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam Pan zrobisz Również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2018 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Wooooo widze ze nie tylko u mnie problemy... nie bylo mnie na fm dosc dlugo, ale te zmiany jakie zaszly tutaj, jeszcze bardziej zniechecaja do zagladania...reklama ciagle wyskakujaca, ze pisac sie nie da, nie wspominajac o wygladzie pisanych zdan.. jedna wielka kaszana i juz kilka edycji by wylapac literowki...tak tak...to dzieki reklamom... chyba lepiej spakowac sie i znowu nie wracac..moze za kilka miesiecy bedzie lepiej jak wroce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 18.06.2018 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Jeśli tak dalej pójdzie, trzeba będzie przenieść się na konkurencyjne forum.Minął kolejny tydzień w którym niestety nic nie zostało naprawione ale w zamian kolejne rzeczy zostały zepsute (chociażby przeglądanie zdjęć w wątkach forumowiczów). Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts