henrykow 13.03.2021 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 to wyłącz Adblocka , albo choć napisz na jakim sprzęcie nie ma problemów Tak szczerze to nie wiem czy ma włączonego czy wyłączonego Adblocka, co jakiś czas kasuje ciasteczka a przeglądarka to Google i sprzęt laptop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.03.2021 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Tak szczerze to nie wiem czy ma włączonego czy wyłączonego Adblocka, co jakiś czas kasuje ciasteczka a przeglądarka to Google i sprzęt laptop. Acha.... A to doczytałeś: Też tak mam na androidzie ,nie idzie już otwierać tematów ,na kompie jest ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.03.2021 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Witam .Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego zniknęły mi wszystkie zdjęcia ? Może i były nieładne ale żeby usuwać je wszystkie . Dłuższy czas nie zaglądałem do sieci to i może coś mnie ominęło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.03.2021 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Witam .Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego zniknęły mi wszystkie zdjęcia ? Może i były nieładne ale żeby usuwać je wszystkie . Dłuższy czas nie zaglądałem do sieci to i może coś mnie ominęło . Najprawdopodobniej masz ten sam błąd co niektórzy - nie wyświetlają się zdjęcia w określonych konfiguracjach sprzętowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.03.2021 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Nikt tego tu nie zgłasza tylko ja .W określonych konfiguracjach sprzętowych .Możesz to jakoś łopatologicznie .To co mam zrobić żeby wróciły ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.03.2021 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 No i się dowiedziałem .Nie to ,że gorączka jestem ale bym się uspokoił gdyby ktoś mi to jakoś wytłumaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.03.2021 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Najprawdopodobniej masz ten sam błąd co niektórzy - nie wyświetlają się zdjęcia w określonych konfiguracjach sprzętowych. Zdjęcia się znalazły i nic nie robiłem bo okazało się ,że Fotosik padł , a nie moja konfiguracja sprzętowa zawiodła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.03.2021 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Zdjęcia się znalazły i nic nie robiłem bo okazało się ,że Fotosik padł , a nie moja konfiguracja sprzętowa zawiodła . Cóż, u mnie nadal nie pokazują się foty np. z Dziennika Autorusa: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?182037-Dziennik-budowy-dom-kopu%C5%82a-Autorusa/page346 Nie działa zarówno na Chrome jak Edge, być może to kwestia starego Windowsa 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.03.2021 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Cóż, u mnie nadal nie pokazują się foty np. z Dziennika Autorusa: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?182037-Dziennik-budowy-dom-kopu%C5%82a-Autorusa/page346 Nie działa zarówno na Chrome jak Edge, być może to kwestia starego Windowsa 7. W sumie to lubię jak wychodzisz bezkolizyjnie z zagadnienia. Zdrówka i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 19.03.2021 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Fin musisz w końcu zainstalować 10tke Idzie tym samem kluczem co 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 19.03.2021 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Najprawdopodobniej masz ten sam błąd co niektórzy - nie wyświetlają się zdjęcia w określonych konfiguracjach sprzętowych. Nie sprzętowych, a softwarowych. Nie działa na chrome ani na windows 10, ani na Androidzie 9, 10 ani 11. Nie działa na Edge w W10 - działa na tym samym kompie z tym samym W10 w IE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 20.03.2021 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Jaka jest procedura skutecznego usunięcia wszelkich swoich wpisów oraz danych osobowych z Forum Muratora? 9525 razy musiałbyś wejść w swoje posty i je fizycznie usunąć A z danymi napisz albo do Redakcji albo Admina zarządzającego Forum. P.S Znam ten ból i poziom frustracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 20.03.2021 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 (edytowane) . Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 20.03.2021 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 (edytowane) . Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.03.2021 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Nie sprzętowych, a softwarowych. Nie działa na chrome ani na windows 10, ani na Androidzie 9, 10 ani 11. Nie działa na Edge w W10 - działa na tym samym kompie z tym samym W10 w IE. Dziękuję za doprecyzowanie. Właśnie skonfigurowałem nowe urządzenie - wersje oprogramowania aktualne na wczoraj. Zdjęć dalej nie widzę. Z przyzwyczajenia używam Chrome. W sprawie usuwania konta - zawsze proszę pisać do administratorów (czyli z obecnych tu Redakcja). Moderatorzy nie mają takich uprawnień. Kiedyś odszedłem z jednego forum przepełnionego spamem i reklamami. Czarę goryczy przelał fakt, że admini w moim poście podmienili link i wstawili swój. Po odejściu moje wpisy zostały "przelane" na konto tamtej redakcji, dając im niezasłużenie "extra" dorobek. W przypadku FM osoba, która usunie konto z forum a pozostawi posty będą one oznaczone jako "gość". Nigdy nie przyszło mi do głowy kasowanie postów. Nawet, jeśli są z jakiś powodów niewygodne. Jestem tu jako wykonawca i piszę z tej perspektywy, często nie po myśli inwestorów. A mógłbym przemilczać sprawy trudne, akcentować tylko te dobre, podpowiadać rozwiązania oczekiwane przez pytających (niekoniecznie prawidłowe), zbierać podziękowania, pisać wyłącznie pod własny biznes itp. Tyle że w razie zmian w życiu to co stworzyłem mogłoby działać na moją niekorzyść. I jeszcze jedno: jak nie mam nic do powiedzenia to milczę. Na podsumowanie przypomniała mi się pewna sentencja: "mów zawsze prawdę a nikt nie złapie cię na kłamstwie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 20.03.2021 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Dziękuję za doprecyzowanie. Właśnie skonfigurowałem nowe urządzenie - wersje oprogramowania aktualne na wczoraj. Zdjęć dalej nie widzę. Z przyzwyczajenia używam Chrome. W sprawie usuwania konta - zawsze proszę pisać do administratorów (czyli z obecnych tu Redakcja). Moderatorzy nie mają takich uprawnień. Kiedyś odszedłem z jednego forum przepełnionego spamem i reklamami. Czarę goryczy przelał fakt, że admini w moim poście podmienili link i wstawili swój. Po odejściu moje wpisy zostały "przelane" na konto tamtej redakcji, dając im niezasłużenie "extra" dorobek. W przypadku FM osoba, która usunie konto z forum a pozostawi posty będą one oznaczone jako "gość". . Co do likwidacji konta to o tym mówi jasno regulamin, pozwolę sobie zacytować §5 Odstąpienie i Wypowiedzenie Umowy 5. TIME S.A. przysługuje prawo zachowania dla celów dowodowych kopii umieszczonych przez Użytkownika Treści przed ich usunięciem z Serwisu lub Aplikacji. W przypadku niezwrócenia się przez Użytkownika z żądaniem usunięcia Treści z Serwisu lub aplikacji mogą być one nadal, bezterminowo przechowywane w Serwisie lub Aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 20.03.2021 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Na podsumowanie przypomniała mi się pewna sentencja: "mów zawsze prawdę a nikt nie złapie cię na kłamstwie". Widać, że niezbyt rozumiesz potrzebę i prośbę nt.kasowania swoich postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 20.03.2021 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Ja też nie rozumiem usuwania wszystkich swoich postów. Nawet, jeśli nie chcę już uczestniczyć w forum, to po prostu przestaję na nim pisać. Za rok dwa, nikt już u użytkowniku X nie będzie pamiętać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 20.03.2021 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Ja też nie rozumiem usuwania wszystkich swoich postów. Nawet, jeśli nie chcę już uczestniczyć w forum, to po prostu przestaję na nim pisać. Za rok dwa, nikt już u użytkowniku X nie będzie pamiętać.. dokładnie tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 20.03.2021 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 (edytowane) Nie sprzętowych, a softwarowych. Nie działa na chrome ani na windows 10, ani na Androidzie 9, 10 ani 11. Nie działa na Edge w W10 - działa na tym samym kompie z tym samym W10 w IE. Kolejna ciekawostka. Trzymajmy się tego posta Autorusa który już wrzucałem: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?182037-Dziennik-budowy-dom-kopu%C5%82a-Autorusa&p=8014628&viewfull=1#post8014628 Wklejam go do IE - i fotki widać. Ale chcę przejść na następną stronę w IE który twierdzi, że kolejna strona ma taki link: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?182037-Dziennik-budowy-dom-kopuła-Autorusa/page344 i dostaję komunikat: Nie można odnaleźć strony sieci Web HTTP 400 Najbardziej prawdopodobne przyczyny: •W adresie może być błąd w pisowni. •Jeśli został kliknięty link, może on być nieaktualny. Chrome przechodzi prawidłowo - twierdzi, że następna strona ma adres: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?182037-Dziennik-budowy-dom-kopu%C5%82a-Autorusa/page344 Dlaczego IE uważa, że w adresie strony ma być ł a Chrome tam wstawia %C5%82 Tym sposobem na IE widać obrazki - ale nie da się przeglądać wątków z jakimś polskim znaczkiem w tytule. Dla jasności - w polu adresowym wyświetla się "ł" w obydwu przeglądarkach. Ale jak klikniemy prawym klawiszem myszy i skopiujemy link do tej przykładowej strony 344 to mamy tak, jak wyżej wkleiłem. Jak w Chrome wkleimy ten link z procentami to wciśnięciu "enter" przechodzi na tę 344 stronę ale w polu adresowym widać już "ł". W IE to "ł" jest już w momencie klikania i "Nie można odnaleźć strony sieci Web". Edytowane 20 Marca 2021 przez Kaizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts