Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Droga Redakcjo dziękuje że tak bardzo zabiegasz o prawidłowa pracę nad działaniem forum bo albo wyświetla się Error 504 , albo poczekaj 5 sekund albo zostań na stronie lub ja opuść i tak pięknie to działa że odechciewa się w ogóle tu zabierać głos nie mogąc nic potem napisać.

Dziękuje serdecznie bardzo usprawniliście forum do poziomu zero.

Godz. 20:28

Droga Redakcjo dziękuje że tak bardzo zabiegasz o prawidłowa pracę nad działaniem forum bo albo wyświetla się Error 504 , albo poczekaj 5 sekund albo zostań na stronie lub ja opuść i tak pięknie to działa że odechciewa się w ogóle tu zabierać głos nie mogąc nic potem napisać.

Dziękuje serdecznie bardzo usprawniliście forum do poziomu zero.

Prosimy o zrzut ekranu albo filmik na adres: [email protected]

a o godz. 21:01 już się da zabierać głos i pisać łącznie z licznymi multi cytatami

Niebezpieczny to jesteś Ty.

Gdy ja o tym napisałem ale nie podałem żadnego linka bo mi to do szczęścia nie potrzebne to nie tak dawno mnie wyśmiałeś pisząc te słowa:

Powiedz to swojemu koledze fotohobby on twierdzi że nie można szczepić dzieci do 12 roku życia. Oj jak wy między sobą nie ustaliliście jednego zdania to będzie tu cyrk na kółkach, zresztą poniekąd dzięki Wam już tu jest.

Ale cóż zaraz fotohobby będzie się wybilał ze on tego nie pisał, albo pisał ale w innym ko tekście lub pisał tylko ja go źle zrozumiałem :D:p

Ale uprzedzę pana fotografa i dla wiadomości innych pokaże co pisał i jak mi zarzucał już nie pierwszy raz pisanie nieprawdy, ot hipokryta i dyletant w jednej osobie:D

Masz swoje bzdury panie fotograf.

:)

Słuchaj, już raz Ci pisałem że skoro kieruję pytanie w tym przypadku do Redakcji to sobie daruj durne odpowiedzi bo nikt Cie tu o zdanie nie pytał a i nie mam zamiaru tłumaczyć tobie bo i tak tego nie pojmiesz jak wielu rzeczy o których pisałem kiedy i jak nie mogę nic napisać.

I mieszanie wątków to jak widać twoje i pana fotografa ulubione zajęcie, niepotrzebnie robicie goo..o burze i chlew na forum.

Prosimy o zrzut ekranu albo filmik na adres: [email protected]

Pisałem już o problemie który u mnie występuje jak i u innych userów którzy tu opisywali swoje problemy z działaniem forum. Jest tak że mogę pisać, cytować, odpowiadać po kilka postów pod rząd i nagle coś chrupnie i przez kilka godzin mam "zablokowane" dodawanie odpowiedzi.

Były już dawane zrzuty przez innych i dalej to samo się dzieje. Więc kolejne zrzuty tu na wiele nie pomogą raczej w rozwiązaniu problemu.

Problem tkwi gdzie indziej.

Mam zapytaniu do Redakcji.

Czy oficjalnie i zgodnie z Regulaminem jedna i ta sama osoba może posiadać dwa lub więcej kont/profilów na FM?

A o co chodzi? Pozdrawiamy

Szanowna Redakcjo czy ja pisze niewyraźnie? Zapytałem czy jedna i ta sama osoba może posiadać dwa i więcej kont na FM i jakie są konsekwencje takiego stanu kont?

Wystarczy przeczytać Regulamin aby znać poprawną odpowiedź.

Aby korzystać z serwisu FM i być zarejestrowanym Użytkownikiem serwisu trzeba znać regulamin i zaakceptować jego zasady.

:)

Masz rozum?? Chyba go nie masz. Bo już wielokrotnie zwracałem się do ciebie z prośba abyś nie zabierał głosu i nie odpowiadał na moje pytania/posty nie skierowane do ciebie. Czy tak trudno to zrozumieć i uszanować?? A uważasz się za tak bardzo kulturalnego i dobrze wychowanego a to co robisz jest brakiem kultury i nieposzanowaniem czyjeś prośby.

A o co chodzi? Pozdrawiamy

Zapytałem czy jedna i ta sama osoba może posiadać dwa i więcej kont na FM i jakie są konsekwencje takiego stanu kont?

Ponawiam zapytanie ale widzę że Redakcja ma we krwi ignorowanie niewygodnych pytań tak samo jak ignoruje zgłaszane uwagi co do usterek na forum.

JA miałem DWA konta (w tym jedno niedostępne ) za zgodą REDAKCJi lat temu jakichś 10

Potem, dzieki podpowiedzi technicznej WRÓCIŁEM do mojego głównego konta.

I teraz mam(?) dwa konta?

Na tym innym mam DWIE wypowiedzi...

O to Ci chodzi?

Myślę, ze nie...

Ale...

Czasem jest to jakiś ratunek dorobku...:lol:

Ech... Ta technika...

Adam M.

Edytowane przez adam_mk