Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

i

Jako aktywny i realny użytkownik FM,wnioskuję o to,dla dobra inwestorów, żeby weryfikować użytkowników (doradzających) pod kątem własnych doświadczeń, czyli własnych inwestycji itp.

Zdjęcia z inwestycji będą odpowiednią weryfikacja.

Wg mnie, to pozwoli uchronić przyszłych i teraźniejszych inwestorów przed oszustami,których na forum jest bez liku..

I których to Moderatorzy chronią...

Edytowane przez Elfir
politykowanie i obrażanie

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzę, że nie tylko "fotohobby" otworzył japę ze zdziwienia ;)

Jako aktywny i realny użytkownik FM,wnioskuję o to,dla dobra inwestorów, żeby weryfikować użytkowników (doradzających) pod kątem własnych doświadczeń, czyli własnych inwestycji itp.

Zdjęcia z inwestycji będą odpowiednią weryfikacja.

Wg mnie, to pozwoli uchronić przyszłych i teraźniejszych inwestorów przed oszustami,których na forum jest bez liku..

I których to Moderatorzy chronią...

Oczywiście to samo to by dotyczyło Moderatorów bo to nie są święte krowy,tak mi się wydaje...

Chyba, że Redakcja blisko współpracuje z partią PZPR=PIS i zwykły sprzedawca okien robi za konfidenta i tzw. ORMO-wca to słabo to wygląda...

Może masz rację , ale emocjonalnego tonu nie rozumiem i nic nie szkodzi. Mam prośbę abyć do wymiotów nie powtarzał słowa inwestor gdzyż jest ono niadekwatne do forumowiczuw FM. Inwestycja jest to wydatkowanie środków finansowych w celu osiągania przychodów i inwestorem jest na przykąłd deweloper bo sprzedaje domy. Natomiast budowa domu na własne potrzeby czyli w celach rezydencyjnych jest źródłem kosztów i z inwestowaniem NIE MA NIC WSPÓLNEGO.

Zbanowałam Arturo permanentnie - za wulgaryzmy, obrażanie dyskutantów, wieczne pisanie o polityce bez związku z tematem.

Uważam, ze dostał zbyt wiele szans, a od dłuższego czasu nie wnosi niczego pozytywnego na forum.

Nie On jedyny takie ma przypadłości... :)

Bry wieczór lub dobre rano dla niektórych ;)

Szczerze,spodziewalem się tego "nigdy",gdyż po 13 latach mojej tu obecności, na forum pojawiło się następne pokolenie,pisowskie pokolenie,które jest dumne z obietnic a w dupie ma realne porady ;)

Zatem niech im ziemia lekka bedzie a chrust+ niezbyt ciezki :D

Dziekowa dla "starych" wyjadaczy,ktorzy przyczynili się do wybudowania domu w cenie mieszkania,a nawet taniej bo rok temu dopiero sprzedałem M4 za 270tys.zł czyli prawie w wartości całego domu , który za TUSKA wyniósł mnie 340tys.zł :D

Oczywiście,przez te 9 lat mieszkanie było wynajmowane ;)

Wiem,że to boli wielu ale trudno się mówi :)

Bye,bye ;)

Edytowane przez Arczi anty PIS

Znowu ktoś coś na forum poustawiał tak że wchodząc w temat widzę szarą stronę i zero treści tylko napis w górnym rogu reklama. Cofnij nie działa........trzeba wyjść i od nowa próbować. Raz na kilka wejść widać treść. Uprzedzam nic nie zmieniałam od lat w programach i ustawieniach.

Czy Redakcja albo jakiś uprawniony moderator może uruchomić nową sondę "Czym ogrzewać" w dziale "Forum->Instalacje - wymiana doświadczeń->Ogrzewanie"?

Myślę, że dzisiaj odpowiedzi kształtowały by się z zupełnie inny rozkład.

Dziękujemy za dobry pomysł:

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?378237-Nowa-sonda-2022-Czym-ogrzewać-dom&p=8140466#post8140466