Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

Pewnie masz blokowanie reklam. Po pierwszym kliknięciu wyskakuje reklama. Na telefonie i kompie w pracy nie muszę klikać dwa razy.

No jasne że mam. Nie wyobrażam sobie w dzisiejszych czasach bez adblocka, szczególnie na tym forum.

Bo od mojego zgłoszenia problemu minął dopiero miesiąc...

To wiele tłumaczy...

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 month później...
Dziękujemy za zgłoszenie, ...
Witam.

Redakcjo Droga – czy była by tak możliwość by za pomocą poczty wewnętrznej można było zdjęcia przesyłać – nie będę tu nawiązywać do tego, że na FM-ie się już dawno temu skończyło, że można było zdjęcia kilku MB-towe wklejać ale coś takiego jak przesyłanie choć takich kruszynek jak teraz - pocztą wewnętrzną było by możliwe, to by było słuszne, zasadna i uzasadnione – o InfoOgrzewanie też przy okazji tego nie wspominam.

Za odpowiedź oraz rychłe i bez zbędnej zwłoki rozpatrzenia powyższego wdzięczny będę, za co góry dziękuję.

Pozdrawiam serdecznie @samsu.

• 3 weeks później...

Mam pytanie do administratora:

chciałem sobie zmienić adres mailowy. poprzedni już nie istnieje. dlaczego skrypt żąda ode mnie bym jednocześnie zmienił hasło?

przy próbie wpisania nowego maila i wpisaniu aktualnego hasła dostaję taki oto komunikat:

Hasło powinno składać się od 8 do 20 znaków, w tym jednej cyfry oraz jednego znaku specjalnego (np: !@#$%^&*).

Wystarczy kliknąć na linka i próbować na niego odpowiedzieć z cytatem. Przy odpowiadaniu pojawia się treść której przy samym czytaniu nie widać.

Możliwe, że jest to problem cytowanego postu #13

Oryginalny post ma chyba 24 znaki "?" a cytat chyba 16.

Edytowane przez d7d

• 2 months później...
W zakładce:

ustawienia / moje usatwienia/ moje konto / zaawansowane usatwienia jest opcja "ukryj reputację" . Jeśli nie chcesz korzystać z reputacji, wyłącz tę opcję.

Pomogłem? Podziękuj.... ;)

a Ja bym się przyjrzał tematowi moderacji i odpowiedzialności właściciela forum za treść postów - zdarzają się wpisy delikatnie pisząc obraźliwie dla całych grup społecznych. Ze swej strony staram się zwracać autorom takich wpisów uwagę i zgłaszam je nawet do moderacji - do tej pory brak reakcji właściciela forum (bądź ja jej nie widzę). Obiecałem sobie, że jak znajdę chwile czasu zbiorę parę przykładów i po prostu zawiadomię właściwe organy o braku reakcji administratora forum o takich wpisach - nie widzę innej możliwości. Obowiązkiem prawnym właściciela forum/administratora jest dbać o te sprawy.

• 1 month później...
  • 2 months później...

Czy ktoś z tzw administratorów tegoż forum klikał ostatnio w zakładkę "DZIENNIKI BUDOWY"? Jeśli nie to proszę to zrobić i wyrazić swoje refleksje. Jeśli tak to dlaczego nie zostały poczynione żadne kroki.

Co tam jest za syf?? Czy temu ma służyć ten dział forum?? A może wAM się nie chce? Może nie macie czasu? A może macie po prostu już tak bardzo wywalone(delikatniejsza wersja tego co chciałem napisać?)? Czy wY się tylko potraficie zajmować usuwaniem postów i banowaniem?

• Like 1