JTKirk 27.07.2022 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 Pewnie masz blokowanie reklam. Po pierwszym kliknięciu wyskakuje reklama. Na telefonie i kompie w pracy nie muszę klikać dwa razy. No jasne że mam. Nie wyobrażam sobie w dzisiejszych czasach bez adblocka, szczególnie na tym forum. Bo od mojego zgłoszenia problemu minął dopiero miesiąc... To wiele tłumaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 14.08.2022 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 To wiele tłumaczy... Żeby nikt im nie zarzucił, że nic nie robią, to właśnie ten sam problem zaczął występować na wersji mobilnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 15.08.2022 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 No...to się chyba nazywa standaryzacja. Wszędzie działa tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 16.09.2022 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2022 Dziękujemy za zgłoszenie, ... Witam. Redakcjo Droga – czy była by tak możliwość by za pomocą poczty wewnętrznej można było zdjęcia przesyłać – nie będę tu nawiązywać do tego, że na FM-ie się już dawno temu skończyło, że można było zdjęcia kilku MB-towe wklejać ale coś takiego jak przesyłanie choć takich kruszynek jak teraz - pocztą wewnętrzną było by możliwe, to by było słuszne, zasadna i uzasadnione – o InfoOgrzewanie też przy okazji tego nie wspominam. Za odpowiedź oraz rychłe i bez zbędnej zwłoki rozpatrzenia powyższego wdzięczny będę, za co góry dziękuję. Pozdrawiam serdecznie @samsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.09.2022 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2022 Witamy,można dodać wklejając link, ale oczywiście chodzi o to, by dodać zdjęcie z komputera. Dziękujemy za zgłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 16.09.2022 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2022 Witamy, można dodać wklejając link, ale oczywiście chodzi o to, by dodać zdjęcie z komputera. Dziękujemy za zgłoszenie. Zabawnie wyglądają te "dzienniki budowy" w których zdjęcia dodawane były poprzez wklejanie linków, jak linki przestają działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 08.10.2022 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Dlaczego nie widać treści tego posta i części cytatu:https://forum.muratordom.pl/showthread.php?370152-Przed%C5%82u%C5%BCenie-w%C4%99%C5%BCyk%C3%B3w-do-baterii-%C5%82azienkowej-Grohe&p=8156256&viewfull=1#post8156256 Jak się odpowiada z cytatem - to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.10.2022 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2022 Prosimy opisać problem. Czy powtarza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinradom1719502019 13.10.2022 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2022 Mam pytanie do administratora:chciałem sobie zmienić adres mailowy. poprzedni już nie istnieje. dlaczego skrypt żąda ode mnie bym jednocześnie zmienił hasło?przy próbie wpisania nowego maila i wpisaniu aktualnego hasła dostaję taki oto komunikat:Hasło powinno składać się od 8 do 20 znaków, w tym jednej cyfry oraz jednego znaku specjalnego (np: !@#$%^&*). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.10.2022 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2022 To jest jakiś błąd systemu, utrudnienie. Prosimy o adres email w prywatnej wiadomości - zmienimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 13.10.2022 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2022 Prosimy opisać problem. Czy powtarza się? Wystarczy kliknąć na linka i próbować na niego odpowiedzieć z cytatem. Przy odpowiadaniu pojawia się treść której przy samym czytaniu nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.10.2022 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2022 (edytowane) Wystarczy kliknąć na linka i próbować na niego odpowiedzieć z cytatem. Przy odpowiadaniu pojawia się treść której przy samym czytaniu nie widać. Możliwe, że jest to problem cytowanego postu #13 Oryginalny post ma chyba 24 znaki "?" a cytat chyba 16. Edytowane 13 Października 2022 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiroMirek 26.12.2022 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2022 W zakładce: ustawienia / moje usatwienia/ moje konto / zaawansowane usatwienia jest opcja "ukryj reputację" . Jeśli nie chcesz korzystać z reputacji, wyłącz tę opcję. Pomogłem? Podziękuj.... a Ja bym się przyjrzał tematowi moderacji i odpowiedzialności właściciela forum za treść postów - zdarzają się wpisy delikatnie pisząc obraźliwie dla całych grup społecznych. Ze swej strony staram się zwracać autorom takich wpisów uwagę i zgłaszam je nawet do moderacji - do tej pory brak reakcji właściciela forum (bądź ja jej nie widzę). Obiecałem sobie, że jak znajdę chwile czasu zbiorę parę przykładów i po prostu zawiadomię właściwe organy o braku reakcji administratora forum o takich wpisach - nie widzę innej możliwości. Obowiązkiem prawnym właściciela forum/administratora jest dbać o te sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 27.01.2023 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 Szanowna redakcjo, dlaczego próba wstawienia zdjęcia kończy się komunikatem "Założenie grupy nie powiodło się ...". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 29.01.2023 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2023 Szanowna redakcjo, dlaczego próba wstawienia zdjęcia kończy się komunikatem "Założenie grupy nie powiodło się ...". Czy może Pan nagrać czynności, jakie Pan wykonuje dodając zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.01.2023 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2023 Czy może Pan nagrać czynności, jakie Pan wykonuje dodając zdjęcia? Diagnoza postawiona, za duży rozmiar zdjęcia. Zmniejszyłem wagę i weszło. Dziękuję za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 21.04.2023 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2023 Czy ktoś z tzw administratorów tegoż forum klikał ostatnio w zakładkę "DZIENNIKI BUDOWY"? Jeśli nie to proszę to zrobić i wyrazić swoje refleksje. Jeśli tak to dlaczego nie zostały poczynione żadne kroki.Co tam jest za syf?? Czy temu ma służyć ten dział forum?? A może wAM się nie chce? Może nie macie czasu? A może macie po prostu już tak bardzo wywalone(delikatniejsza wersja tego co chciałem napisać?)? Czy wY się tylko potraficie zajmować usuwaniem postów i banowaniem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.04.2023 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2023 usuwaniem postów i banowaniem zajmują się raczej moderatorzy a nie Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 24.04.2023 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 usuwaniem postów i banowaniem zajmują się raczej moderatorzy a nie Redakcja Zwał jak zwał. Jakoś wcześniej nazewnictwo Ci nie przeszkadzało. Odpowiedź godna tzw rEDAKCJI czy mODERATORA - czego się mogło spodziewać???... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.04.2023 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 Odpowiedź godna tzw rEDAKCJI czy mODERATORA - czego się mogło spodziewać???... Mój wpływ na działanie forum jest dokładnie taki sam jak twój. Żaden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts