autorus 31.01.2019 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Jeśli cyrkulacja to jak kolega pisał w połowie ocieplenia w chudziaku. Jeśli ogrzewanie wody elektryczne to punkty poboru powinny być bardzo blisko siebie. No i niestety ale moc takiego podgrzewacza to 18/21/24kw a to dla normalnego domku sporo. Znam kogoś kto ma takie rozwiązanie i jest z tego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marloni 31.01.2019 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marloni 14.03.2023 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 Witam, odkopalam ten post i forum by tak jak obiecałam podzielić się spostrzeżeniami. 1. Pokoje dzieci - 10mkw wystarcza. Mieści się dużo a jak chcą pobiegać to wychodzą na zewnątrz. Zadowolone bo nie ma dużo sprzątania, czego zazdroszczą im rówieśnicy:p 2. Do okien nikt im nie zagląda i nie zaglądał. Zresztą we wszystkich oknach mamy żaluzje, które można ustawić pod takim kątem że światło wpada do środka a z zewnątrz nikt nic nie dojrzy. 3. Łazienki są w dam raz. Nie zmienilabym nic. 4. Cieszę się z kuchni która ma dużo szafek a zlewnie jest przy oknie a nieco schowany. 5. Kotłownia z wejściem od zewnątrz - mąż nie narzeka. Dla niego to była konieczność. Na razie nie było konieczne biec tam z powodu awarii w środku zimy. Sterujemy wszystkim poprzez smartfona. 6. Okna w salce są naprawdę duże i pięknie doświetlają. 7. Kuchnia od strony ogrodu - nie chcę już inaczej. 8.halasy z salonu - fakt czasem głos się niesie. Na szczęście nie jest to bardzo uciążliwe. Dzieci nie narzekają. Plus że jak wołam dzieci to słyszą i nie muszę dzwonić na komórkę o dziecka by zeszło z poddasza bo jest np obiad. Cieszę się że dom jest właśnie takich rozmiarów a nie większy. Zamysł bym taki by na starość móc zrobić z niego dwa niezależne mieszkania:) Nawet jeśli dzieci będą miały inne pomysły na siebie to nie zostaniemy z mężem sami w wielkim domu a drugą część można wynająć. Nie wiem czy uda mi się dodać zdjęcia. Uważam że wyszło bardzo dobrze i nie zmienilabym nic oprócz zlewu granitowego który jest beznadziejny Pozdrawiam wszystkich niedowiarków i krytyków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 14.03.2023 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 Gratulacje! Cieszę się, ze się Wam udało trafić w potrzeby i gusta. A o co chodzi z tym zlewem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marloni 14.03.2023 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 Zlew kuchenny to zmora. Wiecznie zachodzi brudem i ciężko go domyc. Nie cierpię go. Podejrzewam że trafiłam na jakiś u Eli podpisany granitowy. Trudno. Następny będzie metalowy struktura lnu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts