krzysiek17-18 22.10.2019 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2019 witam za tydzien dostarczą mi bloczki czy ktoś ma jakieś rady jak to zabezpieczyć by materiał nie dostał nog i nie opuscił działki na ktorej bedzie budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.10.2019 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2019 Trzeźwy stróż uzbrojony w broń palną długolufową i mały piesek wielkości wyrośniętego cielaka + monitoring. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek17-18 22.10.2019 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2019 i to są te rady speców z forum muratora.....no tak jakie forum takie rady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.10.2019 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2019 Osobiscie bym sie nie martwil, w Polsce nie kradna. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.10.2019 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2019 krzysiek - a jakich rad się spodziewałeś? Schematu instalacji alarmowej? Paragrafów prawnych zmuszających Policję do warowania przy twoich bloczkach? Przepisu na cudowną maść niewidzialności bloczków dla złodziei? Możesz opisać bloczki, że pochodzą z konkretnej budowy. Ale to nie będzie 100% pewne, bo czasem kradną na zamówienie i kupujący od złodzieja wie, że kradzione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 23.10.2019 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 krzysiek - a jakich rad się spodziewałeś? Schematu instalacji alarmowej? Paragrafów prawnych zmuszających Policję do warowania przy twoich bloczkach? Przepisu na cudowną maść niewidzialności bloczków dla złodziei? Ja nie mogę, splułam monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 23.10.2019 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Można zaorać wjazd i/lub wykopać rów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 23.10.2019 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Można zaorać wjazd i/lub wykopać rów. Tak najlepiej głeboka fosa dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redbox 23.10.2019 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Można zaorać wjazd i/lub wykopać rów. mozna tez nabic deski z gwozdziami ale to nielegalne bo jak sie złodzije zrani to pojdziesz siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 23.10.2019 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 mozna tez nabic deski z gwozdziami ale to nielegalne bo jak sie złodzije zrani to pojdziesz siedziec Jak wpadnie do rowu to też właściciel odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 23.10.2019 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Jak wpadnie do rowu to też właściciel odpowiada Sprawdziłeś? Ja tak. Właściciel przekopał sobie prywatną drogę (drogę - nie teren budowy zabezpieczony zgodnie z wymogami PB). Krzaczory zarosły - nie zauważyłem, urwałem zaczepy zdeżaka. Policja spuściła na drzewo. Fakt, sprawy cywilnej nie założyłem - pewnie bym nie wygrał. A jak zniesmaczony właściciel pozwałby mnue za wtargnięcie na jego własność pewnie miałby większe szanse na wygraną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 23.10.2019 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Dobra flaszka dla sąsiadów, kamer nie instaluj bo mija się to z celem. Ewentualnie zasłoń płot od strony drogi, tak aby nie rzucało się w oczy co tam na budowie leży.Poza tym bloczki to problematyczne kraść- co innego okna, kable... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 23.10.2019 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Nic tak nie podnosi adrenaliny rodakom jak brak widoczności. Pełny płot, zasłonięte dyktą okna, tablica "ZAKAZ WSTĘPU" / "WSTĘP WZBRONIONY" ex definitione generują "imperatyw działania" - to cytat słow Kim Jar Sena.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redbox 23.10.2019 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Jak wpadnie do rowu to też właściciel odpowiada taki kraj. U mnie deski pomogły, był jeden włam, a pozniej tylko krew na sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts