kamilb1987b 03.02.2025 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 06:29 Szafki i biurko za 500zl udało się kupić w super stanie, widać że zadbane. Do kuchni stolik w Mercury był za nieduże pieniądze, a dość fajny. Jak trzeba to da się znaleźć coś budżetowego a też dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilb1987b 03.02.2025 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 06:54 Do wiatrołapu szafkę mam z Mercury za 1400zl bo spasowała idealnie na szerokość z centymetrowym luzem. Ogólnie planowałem robić szafę przesuwną ale nie było czasu bo to już koniec czerwca się zbliżał a roboty sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 03.02.2025 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:37 Napisz jak Wam się sprawdza to niskie okno kuchenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilb1987b 03.02.2025 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:34 4 godziny temu, Ratpaw napisał: Napisz jak Wam się sprawdza to niskie okno kuchenne. Żona marudzi że chciałaby aby było otwierane, tylko nie wiem po co. Ma drzwi tarasowe, tam stolik gdzie sobie daje potrawy do studzenia. Okienko jak dla mnie spoko. Dobrze doświetla i dobry punkt obserwacyjny na sąsiadów, choć to raczej letni sąsiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilb1987b 03.02.2025 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:11 Do kuchni po blat jechałem specjalnie do Kalwarii, chyba z 500zl to wyszło, z przycięciem i zalaminowaniem. Do tego jeszcze listwę do łączenia kupiłem i gniazdko nadblatowe. Myślałem żeby wziąć kogoś kto mi to ładnie przytnie bez listwy i zamontuje, ale jeden gość powiedział 2tys to miałem dość i sam to ogarnąłem. Blat w całości jak się trochę ucięło to było na eLkę patetycznie bez odpadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts