donvitobandito 10.01.2020 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Znacie może jakiś model lodówki z podłączeniem do CWU? Najlepiej z kostkarką do lodu, podwójną i maksymalnie do 10k.? Znalazłem tylko jeden model Samsung Chef Collection. Pozostałe mają tylko zbiorniki do samodzielnego napełniania i bez możliwości podłączenia do instalacji w budynku. Wierzyć mi się nie chce, że tak mało tego jest na rynku. Może tych opisów po prostu nie ogarniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 10.01.2020 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Znacie może jakiś model lodówki z podłączeniem do CWU? Najlepiej z kostkarką do lodu, podwójną i maksymalnie do 10k.? Jaki sens ma podłączenie ciepłej wody do lodówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.01.2020 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 nie dziwię się, że na rynku nie ma takich modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 10.01.2020 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Znacie może jakiś model lodówki z podłączeniem do CWU? Najlepiej z kostkarką do lodu, podwójną i maksymalnie do 10k.? Znalazłem tylko jeden model Samsung Chef Collection. Pozostałe mają tylko zbiorniki do samodzielnego napełniania i bez możliwości podłączenia do instalacji w budynku. Wierzyć mi się nie chce, że tak mało tego jest na rynku. Może tych opisów po prostu nie ogarniam... Poszukaj na zagramanicznych stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elusia617 13.01.2020 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wydaje mi się że autor chciał zareklamować model lodówki, tylko coś źle wykombinował z tym CWU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.01.2020 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 autor nie jest jednopostowcem, tylko człowiekiem , który ma dziennik budowy i buduje. Zdecydowanie nie podejrzewam go o szeptany marketing. Raczej o pomylenie CWU ze zwykłą zimna wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 20.01.2020 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ja mam. Myślałem że wszystkie duże lodówki maja podłączenie do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.01.2020 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Jaki sens ma podłączenie ciepłej wody do lodówki? CWU = Centralna Woda Użytkowa Woda o temp. +10 oC też jest ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 23.02.2020 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 Chodzi mi o lodówkę, którą mogę podłączyć bezpośrednio do zimnej wody. Myślałem, że to też CWU Kiedyś kurcze pełno było takich modeli, w granicach 4-5 tys... Dziś nie mogę ogarnąć nic w jakiś normalnych pieniądzach. W większości porobili zbiorniki do samodzielnego napełniania, a to gorsze rozwiązanie. Może ma ktoś coś godnego polecenia u siebie- wolnostojąca- bo w marcu, muszę ten temat zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts