Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

Recommended Posts

[quote=Chef Paul;806290Gratuluję towarzystwa ... być może żaden nie jest "płasko ziemcem" "z pośród" tych co znasz, to tylko zwykli mali oszuści :)

ps - swego czasu jeden z geniuszy tego forum, "kombinowaniem" nazywał pospolitą kradzież "państwowego mienia".

To do mnie??

O co chodziło?

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moim zdaniem tak !!!:rolleyes:

Ciekawym czy prokurator i sąd zgodzi się z Twoim "zdaniem" :)

To do mnie??

O co chodziło?

Nie, Ciebie nie traktuję jako "geniusza" :)

Ciekawym czy prokurator i sąd zgodzi się z Twoim "zdaniem" :)

Nie, Ciebie nie traktuję jako "geniusza" :)

A gdzie jest sąd i prokurator jak niszczy się miliony ludzi ,na masową skale zabija prywatne biznesy ? Oderwany coś jesteś ,pewnie na Trumpa nie zagłosowałeś? W Stanach za handel kwiatkami na lodowisku też po 70 tys dolarów kary ładowali ?

A gdzie jest sąd i prokurator jak niszczy się miliony ludzi ,na masową skale zabija prywatne biznesy ? Oderwany coś jesteś ,pewnie na Trumpa nie zagłosowałeś? W Stanach za handel kwiatkami na lodowisku też po 70 tys dolarów kary ładowali ?

Nie denerwuj się tak :)

... "oni kradną" nie upoważnia Ciebie do kradzieży :)

... "oni oszukują" nie oznacza, że Tobie wolno :)

Ty se po prostu jaja robisz i tyle. Wszyscy myślą, że ty tak naprawdę.

Ja nie robię sobie jaj . Takie podejście do własnego bezpieczeństwa i pieniędzy jest niedopuszczalne. Jaja to sobie można psa czy tesciowej porobić.

Edit: Teściowa jako jedyna w rodzinie miała syfa. BHP miała w dupie tzn jej się wdawało że niema .Postępowanie jak plebs. I jako jedyna miała syfa dobrze że teść i prateściowa byli po szczepiniu. I do dzisiaj kondycji nie odzyskałą w pełni . Głupio robisz głupio masz Generalnie mam ja za upośledzoną kobietę ona nie rozumie jak można nie pracować a ja nie rozumiem jak może pracować 8h. Głupia baba od początku jej nie toleruje

Edytowane przez kulibob

Mam wątpliwości czy ty i oni potrafią myśleć.

Co im szkodzi jakaś "delta" skoro tam wszyscy zaczepieni.

No chyba że już do nich dotarło, w przeciwieństwie do ciebie, że to właśnie ludzie zaszczepieni częściej umierają od tego wariantu.

Edytowane przez stos

A skąd te statystki że wszyscy?

Pozatym mutant trochę lepiej radzi sobie ze szczepionkami

Pozatym taki obostrzenia nie maja zbytnio znaczenia dla ludzi więc można zamykać

A skąd te statystki że wszyscy?

Pozatym mutant trochę lepiej radzi sobie ze szczepionkami

Pozatym taki obostrzenia nie maja zbytnio znaczenia dla ludzi więc można zamykać

https://www.rp.pl/Covid-19/210109597-Wszyscy-obywatele-Izraela-zostana-zaszczepieni-do-konca-marca.html

Raczej niemożliwe jak dwa mc temu ok 60% miało co najmniej jedna dawkę

Edit:

Teraz 59% (pełne szczepienie)

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=OWID_WRL

Jak zwykle bzdury Panie stos

Edytowane przez kulibob
Raczej niemożliwe jak dwa mc temu ok 60% miało co najmniej jedna dawkę

Edit:

Teraz 63%

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=OWID_WRL

Z artykułu do którego link podałem.

Minister zdrowia Yuli Edelstein z kolei poinformował, że dotychczas szczepionkę otrzymało 70 proc. osób powyżej 60 roku życia, od soboty będzie im podawana druga dawka.

artykuł z 18 stycznia.

Z tego portalu który podałeś więcej już tam nie zaszczepią.

Edytowane przez stos

Czyżbyś sugerował że izraelski minister zdrowia kłamał?

Toż to czysty antysemityzm jest :)

Coma to do rzeczy co mówił podaje statystyki

59% pełne szczepienie

Tak jestem rasistą tęczowym i islamskim

Dokładnie, kto o zdrowych zmysłach chwali się o sowim WIELKIM dobrobycie. Jak to mówią "która krowa głośno ryczy mało mleka daje" i to jest nadal aktualne i prawdziwe przysłowie.

Ale kto mu zabroni dowartościowywać się w ten sposób:)

A kto się chwali zagranicznym wyjazdem i umiłowaniem podróży jak to głupota.

Nigdy nie mówiłem o wielkim dobrobycie tylko o tyum że wystarcza aby nie pracować i pomału iść do przodu. Na rozrzutne życie jak twoje mnie nie stać ale nie ponoszę straszliwej ceny takiej jak Ty. za twój dobrobyt :)

Edytowane przez kulibob

sugeruję oleum popić węgrzynem czy małmazją aby dowcip w górę szedł przy lekturze i po niej przy analizie rzeczywistości covidowej

http://www.specops.pl/CSiPS/artykuly_CSiPS/Justyna_Michalak/Wojna_Biologiczna/wojna_biologiczna.htm

...

No chyba że już do nich dotarło, w przeciwieństwie do ciebie, że to właśnie ludzie zaszczepieni częściej umierają od tego wariantu.

Następna rewelacja "ludzie zaszczepieni częściej umierają od tego wariantu" :)

Od jakiego wariantu ?

Przecież jeszcze nie tak całkiem dawno, była to tylko "plandemia świrusa" :) obecnie z wariantami ?

To już szczepionki same w sobie przestały zabijać i wspomagać się muszą "wariantem" ? :D

Taka fajna wypowiedź.

Oczywiście, dla wielu niezrozumiała, bo LOGICZNA.

https://www.youtube.com/watch?v=tAk2WNH1q1E

Zwróćcie uwagę na wypowiedź, ze znakomita większość LEKARZY nie szczepi się na grypę (i inne).

Ciekawe czemu?

Idioci, niedouczeni, niedorozwoje?

No, przecież - LEKARZE!

Podobno ZNAJĄ SIĘ NA ZDROWIU...

- A i tak się nie szczepią!

I to w około 90%.

Adam M.

A przeciwko COVID jaki procent lekarzy się zaszczepił ?

Mam wątpliwości czy ty i oni potrafią myśleć.

Częściej ?

Jakieś nowe dane?

Przecież sam przytoczyłeś artykuł z którego wynikało, że na deltę zachorowało i zmarło sporo mniej osób zaszczepionych, niż niezaszczepionych