kryzys 30.10.2020 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Bicie piany a winnego nikt nie szuka , przynajmniej Holenderscy lekarze pozywają rząd za fikcyjne badania fikcyjnymi testami , ciekawi mnie postawa naszych lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 30.10.2020 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Bicie piany a winnego nikt nie szuka , przynajmniej Holenderscy lekarze pozywają rząd za fikcyjne badania fikcyjnymi testami , ciekawi mnie postawa naszych lekarzy. A jeszcze w maju holenderscy lekarze byli wg Ciebie syjonistami odpinającymi biednych staruszków od respiratorów... Widzę, że sytuacja jest dynamiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.10.2020 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Szkoła w mojej wiosce od września 6 nauczycieli miało syfa i pare szczyli.Kumpela szwagierki ma syfa mówi że to odrazu się wież e to to bez testów:) objawy inne niż grypa Gdzie są teoretycy anty COVida ? argumety padły? Za 7-10 dni będzie wesoło. Tylko jakiegoś wyrosta albo żeby żyłka w bani w tym okresie nie strzeliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.10.2020 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Wątek usiłujecie przekształcić w polityczny + ponoszą was emocje i zaczyna się obrażanie rozmówców. Chyba czas zamykać, bowiem najwyraźniej wyczerpaliście temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.10.2020 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Wątek usiłujecie przekształcić w polityczny + ponoszą was emocje i zaczyna się obrażanie rozmówców. Chyba czas zamykać, bowiem najwyraźniej wyczerpaliście temat. Spokojnie, może pięciu / sześciu tylko bije pianę i z braku argumentów wspiera się wyzwiskami lub kieruje temat na politykę lub POLIN Może specjalnie tak piszą aby zamknąć temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom1000k 30.10.2020 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 (edytowane) Wątek usiłujecie przekształcić w polityczny + ponoszą was emocje i zaczyna się obrażanie rozmówców. Chyba czas zamykać, bowiem najwyraźniej wyczerpaliście temat. To może zamknij, bo prowadzisz tu większą cenzurę niż za komuny. Edytowane 30 Października 2020 przez Tom1000k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.10.2020 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Chyba masz 20 lat i komunę znasz najwyżej z opowieści dziadków.Idź na forum polityczne, jak musisz gdzieś się wyładować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.10.2020 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Zaprawiam 30kg jabłek i obżarłem sie jabłkami jak świnia brzuch mnie boli i mam gazy.COVID? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom1000k 30.10.2020 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Chyba masz 20 lat i komunę znasz najwyżej z opowieści dziadków. Idź na forum polityczne, jak musisz gdzieś się wyładować. Chłopcze, wychowałem się za komuny i wiem jak było. I ty chyba też, bo widać, że czerpiesz wzorce pełnymi garściami. Ale żeby nie było że OT, bo cenzura usuwa posty. Teraz do oficjalnych statystyk liczby zakażonych będą doliczane pozytywne testy antygenowe. To będzie oznaczało, że statystyki do tej pory były niewiarygodne. Albo odwrotnie. od teraz będą bardziej zbliżone do rzeczywistości. Pomijam wiarygodność tych testów. I to, że od 5.11 będą inaczej liczone oficjalne zakażenia. To wszystko powoduje, że oficjalne wiadomości na temat zakażeń są całkowicie niewiarygodne. Ps. A tak jeszcze odnośnie cenzora forum. Słabo to wygląda, jak wdajesz się w pyskówki z forumowiczami. Przestajesz być moderatorem a stajesz się stroną w dyskusji. Słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 30.10.2020 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Dla rozluźnienia dziś się uśmiałem....podjechałem pod sklep gdzie jak zawsze okoliczne ,,męty" stoją i piją browarki marki tatra . I jeden z nich do mnie ,,ej słyszałeś,że ten twój kolega ma kowida? " ............no słyszałem,ale ten twój kompan od browarka u niego często bywa tak więc jakby co to i ty możesz być zarażony.Odparli razem w zgodzi ,,ale my zawsze w maseczce pijemy razem":lol2: Zrobiłem wielkie oczy i utwierdziłem ich,że faktycznie nic im nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom1000k 30.10.2020 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Dyskutujesz z kobietą. Elfir Elfir jest nieaktywny REKORDZISTA FORUM (10 tysięcy postów!) NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!! FORUMOWICZ WIELKI SERCEM MODERATOR FORUM No cóż, nie jest to takie oczywiste, a nick też niejednoznaczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 30.10.2020 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Elfir dostała bana?!!! Świat się kończy.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.10.2020 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 (edytowane) Chłopcze, wychowałem się za komuny i wiem jak było. Jestem kobietą - to raz Rozmowy o polityce są na forum zabronione decyzją Administracji i właściciela forum - to dwa. Jestem forumowiczem, więc dyskutuję - to trzy. Usuwanie wpisów będących niezgodnymi z zasadami panującymi na forum nie jest cenzurą, tylko poskramianiem rozbrykanego trolla - to cztery. Dalsze odbieganie od tematu wątku skończy się banem na kilka dni, byś mógł ochłonąć z nadmiaru emocji. Edytowane 31 Października 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 31.10.2020 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Już mi lepiej! Elfir znowu nadaje... No i... groźna, jak zawsze! Strajkujesz? Spacerujesz? No, bo... kobiety teraz mają sezon spacerowy. (osobiście - popieram! ) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 31.10.2020 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Elfir Elfir jest nieaktywny No cóż, nie jest to takie oczywiste, a nick też niejednoznaczny. Wystarczy poprawić się a nie dorabiać ideologię. Niektórzy potrafią też przeprosić z uśmiechem. Elfir dostała bana?!!! Świat się kończy.... OT Na szczęście świat nie kończy się. Elfir nie dostała bana. Źle doczytałeś lub źle zinterpretowałeś " Elfir jest nieaktywny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom1000k 31.10.2020 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Niektórzy potrafią też przeprosić z uśmiechem. Ciekawe za co mam przeprosić, to ona się do mnie do.. powiedz sobie sam co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 31.10.2020 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Ciekawe za co mam przeprosić, to ona się do mnie do.. powiedz sobie sam co. A Ty jesteś święty? Jakich epitetów i słów niecenzuralnych użyłeś wobec jej w poście #4350 którego oczywiście edytowałeś i poprawiłeś ale co się zobaczyło to sie już nie da od zobaczyć. I nie tylko zapewne ja te słowa widziałem, więc nie strugaj niewiniątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 31.10.2020 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 (edytowane) Odnoszę wrażenie jakby moderatorzy byli "przerażeni" jak Nowogrodzka. Ten wpis też usuniecie? Przecież usuwanie jest już zakazane? Edytowane 31 Października 2020 przez Bertha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom1000k 31.10.2020 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 A Ty jesteś święty? Jakich epitetów i słów niecenzuralnych użyłeś wobec jej w poście #4350 którego oczywiście edytowałeś i poprawiłeś ale co się zobaczyło to sie już nie da od zobaczyć. I nie tylko zapewne ja te słowa widziałem, więc nie strugaj niewiniątka. No i co, zobaczyłeś niecenzuralne słowo i już nie możesz spać? A oczywiście, że święty nie jestem, ale to nie ja zacząłem, tyklo ona zaczęła usuwać moje posty, w których nic takiego nie było. Jestem kobietą - to raz Ok. Rozmowy o polityce są na forum zabronione decyzją Administracji i właściciela forum - to dwa. Rozumiem, ale nie zmiena to faktu, że nie da się w takich tematach uniknąć powiązań z polityką. Usuwanie wpisów będących niezgodnymi z zasadami panującymi na forum nie jest cenzurą, tylko poskramianiem rozbrykanego trolla - to cztery. Tak? Było by tak, jak by nie to, że usuwane są tyklo wybrane wiadomości, a cała masa innych pisanych w podobnym albo mocniejszym tonie zostaje. Jakieś takie wybiórcze to przestrzeganie zasad. Rozbrykanego trolla? Chyba nie wiesz czym jest trolling w internecie. Dalsze odbieganie od tematu wątku skończy się banem na kilka dni, byś mógł ochłonąć z nadmiaru emocji. W takim razie powinnaś zbanować większość biorocych udział w dysjusji, bo każdy odbiega. Coś się mnie czepiła? Zresztą, jak już musisz się wykazać to banuj, może Ci ulży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.10.2020 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Jeśli nie potrafisz się powstrzymać od politykowania, to nie zabieraj głosu - proste.Nie śledzę na bieżąco tego wątku, zaglądam dopiero po zgłoszeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts