Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bicie piany a winnego nikt nie szuka , przynajmniej Holenderscy lekarze pozywają rząd za fikcyjne badania fikcyjnymi testami , ciekawi mnie postawa naszych lekarzy.

A jeszcze w maju holenderscy lekarze byli wg Ciebie syjonistami odpinającymi biednych staruszków od respiratorów...

Widzę, że sytuacja jest dynamiczna :lol:

Szkoła w mojej wiosce od września 6 nauczycieli miało syfa i pare szczyli.

Kumpela szwagierki ma syfa mówi że to odrazu się wież e to to bez testów:) objawy inne niż grypa

Gdzie są teoretycy anty COVida ? argumety padły?

Za 7-10 dni będzie wesoło. Tylko jakiegoś wyrosta albo żeby żyłka w bani w tym okresie nie strzeliła.

Wątek usiłujecie przekształcić w polityczny + ponoszą was emocje i zaczyna się obrażanie rozmówców.

Chyba czas zamykać, bowiem najwyraźniej wyczerpaliście temat.

Spokojnie, może pięciu / sześciu tylko bije pianę i z braku argumentów wspiera się wyzwiskami lub kieruje temat na politykę lub POLIN ;)

Może specjalnie tak piszą aby zamknąć temat?

Wątek usiłujecie przekształcić w polityczny + ponoszą was emocje i zaczyna się obrażanie rozmówców.

Chyba czas zamykać, bowiem najwyraźniej wyczerpaliście temat.

To może zamknij, bo prowadzisz tu większą cenzurę niż za komuny.

Edytowane przez Tom1000k

Chyba masz 20 lat i komunę znasz najwyżej z opowieści dziadków.

Idź na forum polityczne, jak musisz gdzieś się wyładować.

Chłopcze, wychowałem się za komuny i wiem jak było. I ty chyba też, bo widać, że czerpiesz wzorce pełnymi garściami.

Ale żeby nie było że OT, bo cenzura usuwa posty.

Teraz do oficjalnych statystyk liczby zakażonych będą doliczane pozytywne testy antygenowe. To będzie oznaczało, że statystyki do tej pory były niewiarygodne. Albo odwrotnie. od teraz będą bardziej zbliżone do rzeczywistości. Pomijam wiarygodność tych testów. I to, że od 5.11 będą inaczej liczone oficjalne zakażenia. To wszystko powoduje, że oficjalne wiadomości na temat zakażeń są całkowicie niewiarygodne.

Ps. A tak jeszcze odnośnie cenzora forum. Słabo to wygląda, jak wdajesz się w pyskówki z forumowiczami. Przestajesz być moderatorem a stajesz się stroną w dyskusji. Słabo.

Dla rozluźnienia dziś się uśmiałem....podjechałem pod sklep gdzie jak zawsze okoliczne ,,męty" stoją i piją browarki marki tatra . I jeden z nich do mnie ,,ej słyszałeś,że ten twój kolega ma kowida? " ............no słyszałem,ale ten twój kompan od browarka u niego często bywa tak więc jakby co to i ty możesz być zarażony.Odparli razem w zgodzi ,,ale my zawsze w maseczce pijemy razem":lol2: Zrobiłem wielkie oczy i utwierdziłem ich,że faktycznie nic im nie grozi :bash:

Chłopcze, wychowałem się za komuny i wiem jak było.

Jestem kobietą - to raz

Rozmowy o polityce są na forum zabronione decyzją Administracji i właściciela forum - to dwa.

Jestem forumowiczem, więc dyskutuję - to trzy.

Usuwanie wpisów będących niezgodnymi z zasadami panującymi na forum nie jest cenzurą, tylko poskramianiem rozbrykanego trolla - to cztery.

Dalsze odbieganie od tematu wątku skończy się banem na kilka dni, byś mógł ochłonąć z nadmiaru emocji.

Edytowane przez Elfir

Elfir Elfir jest nieaktywny

No cóż, nie jest to takie oczywiste, a nick też niejednoznaczny.

Wystarczy poprawić się a nie dorabiać ideologię.

Niektórzy potrafią też przeprosić z uśmiechem.

Elfir dostała bana?!!!

Świat się kończy....

OT

Na szczęście świat nie kończy się.

Elfir nie dostała bana.

Źle doczytałeś lub źle zinterpretowałeś " Elfir jest nieaktywny"

Ciekawe za co mam przeprosić, to ona się do mnie do.. powiedz sobie sam co.

A Ty jesteś święty? Jakich epitetów i słów niecenzuralnych użyłeś wobec jej w poście #4350 którego oczywiście edytowałeś i poprawiłeś ale co się zobaczyło to sie już nie da od zobaczyć. I nie tylko zapewne ja te słowa widziałem, więc nie strugaj niewiniątka.

A Ty jesteś święty? Jakich epitetów i słów niecenzuralnych użyłeś wobec jej w poście #4350 którego oczywiście edytowałeś i poprawiłeś ale co się zobaczyło to sie już nie da od zobaczyć. I nie tylko zapewne ja te słowa widziałem, więc nie strugaj niewiniątka.

No i co, zobaczyłeś niecenzuralne słowo i już nie możesz spać?

A oczywiście, że święty nie jestem, ale to nie ja zacząłem, tyklo ona zaczęła usuwać moje posty, w których nic takiego nie było.

Jestem kobietą - to raz

Ok.

Rozmowy o polityce są na forum zabronione decyzją Administracji i właściciela forum - to dwa.

Rozumiem, ale nie zmiena to faktu, że nie da się w takich tematach uniknąć powiązań z polityką.

Usuwanie wpisów będących niezgodnymi z zasadami panującymi na forum nie jest cenzurą, tylko poskramianiem rozbrykanego trolla - to cztery.

Tak? Było by tak, jak by nie to, że usuwane są tyklo wybrane wiadomości, a cała masa innych pisanych w podobnym albo mocniejszym tonie zostaje. Jakieś takie wybiórcze to przestrzeganie zasad.

Rozbrykanego trolla? Chyba nie wiesz czym jest trolling w internecie.

Dalsze odbieganie od tematu wątku skończy się banem na kilka dni, byś mógł ochłonąć z nadmiaru emocji.

W takim razie powinnaś zbanować większość biorocych udział w dysjusji, bo każdy odbiega. Coś się mnie czepiła?

Zresztą, jak już musisz się wykazać to banuj, może Ci ulży.