Kaizen 14.02.2021 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 14.02.2021 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Strasznie się do czyta. Dlaczego Wy - większość tutaj oczekujecie bycia albo PO albo PIS. Komuch czy Światowiec z zachodu. Szczepimy się wszystkim co macie lub kategorycznie odmawiamy wszystkich szczepień. Co za wybory... weźcie się . Zgnilizna jest w obu Waszych wyborach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 14.02.2021 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 https://marucha.wordpress.com/2021/02/11/czy-owczy-ped-to-wynik-dzialania-podswiadomosci/ A to o powodach licznie tu reprezentowanych owieczki drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.02.2021 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Dyskusja w tym wątku sięgnęła dna :( . APELUJEMY O SPÓR Z POSZANOWIEM ZASAD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chris Zielonka 23.02.2021 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 To tak ku wiedzy tych którzy może nie słyszeli może trochę nie doczytali http://wpolsce.pl/magazyn/13536-dlaczego-prof-horban-zmienil-zdanie-ws-amantadyny A na stronie przychodni która się nigdy przed pacjentami niie zamknęła można sporo poczytać https://przychodnia-przemysl.pl/wole-byc-doradca-bo-nie-musze-zamieniac-prawdy-na-lojalnosc/ Nie wiem jak państwo koleżeństwo oceniacie doktora Bodnara ale ja śledzę sprawę od ubiegłego lata i poza tym że mu wierzę to popadłem w zdumienie - skąd tak silny opór i brak zainteresowania ? Gdyby wszystko było w porządku to każdy decydent by nakazał wdrożenie leczenia a na pewno zbadanie sprawy.Dlaczego tak nie jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 23.02.2021 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 To tak ku wiedzy tych którzy może nie słyszeli może trochę nie doczytali http://wpolsce.pl/magazyn/13536-dlaczego-prof-horban-zmienil-zdanie-ws-amantadyny A na stronie przychodni która się nigdy przed pacjentami niie zamknęła można sporo poczytać https://przychodnia-przemysl.pl/wole-byc-doradca-bo-nie-musze-zamieniac-prawdy-na-lojalnosc/ Nie wiem jak państwo koleżeństwo oceniacie doktora Bodnara ale ja śledzę sprawę od ubiegłego lata i poza tym że mu wierzę to popadłem w zdumienie - skąd tak silny opór i brak zainteresowania ? Gdyby wszystko było w porządku to każdy decydent by nakazał wdrożenie leczenia a na pewno zbadanie sprawy. Dlaczego tak nie jest ? Bo na leczeniu lekiem znanym od kilkudziesięciu lat nie da się zarobić, a na nowych szczepionkach i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 23.02.2021 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Nie lepiej było to zamknięte ? komu ten temat potrzebny ? co jeszcze nie było powiedziane . komu coś udowodnione? komu coś nieudowodnione ? bez sensu taki temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 24.02.2021 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Aktualizuje, żona po drugiej szczepionce 2.02 i wczepieniu nano czipów nie ma niepokojących objawów. W dalszym ciągu mamy takie same poglądy na życie czyli *** ***** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.02.2021 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Nie lepiej było to zamknięte ? komu ten temat potrzebny ? co jeszcze nie było powiedziane . komu coś udowodnione? komu coś nieudowodnione ? bez sensu taki temat . Nie chcesz, nie czytaj. Chociaż nie - tu w sierpniu dostaniesz info, że na PW wysłałem adres pod który masz przesłać piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.02.2021 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ten lekarz też wyśmiewał przeciwników szczepień.https://www.glosgminny.pl/po-zaszczepieniu-zmarl-lekarz-ktory-wysmiewal-szukajacych-prawdy-o-szczepionkach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.02.2021 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Aktualizuje, żona po drugiej szczepionce 2.02 i wczepieniu nano czipów nie ma niepokojących objawów. W dalszym ciągu mamy takie same poglądy na życie czyli *** ***** Ten lekarz też wyśmiewał przeciwników szczepień. https://www.glosgminny.pl/po-zaszczepieniu-zmarl-lekarz-ktory-wysmiewal-szukajacych-prawdy-o-szczepionkach/ Jestem po drugim szczepieniu. Miałem NOP. Nadal żyję 2021-02-24 22:14::25 Jutro mogę już nie żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.02.2021 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Nie lepiej było to zamknięte ? komu ten temat potrzebny ? co jeszcze nie było powiedziane . komu coś udowodnione? komu coś nieudowodnione ? bez sensu taki temat . Berthold, nie poddawaj się ... żadnych nowości na temat tego spisku nie znasz ? ... repertuar wiadomości się tobie skończył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.02.2021 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Jestem po drugim szczepieniu. Miałem NOP. Nadal żyję 2021-02-24 22:14::25 Jutro mogę już nie żyć. Osobiście zaplanowałem już nie płodzić ps - wysłałem już tą wiadomość poprzez "czipa" Gates'owi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 24.02.2021 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Jestem po drugim szczepieniu. Miałem NOP. Nadal żyję 2021-02-24 22:14::25 Jutro mogę już nie żyć. Uważaj na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.02.2021 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Osobiście zaplanowałem już nie płodzić ps - wysłałem już tą wiadomość poprzez "czipa" Gates'owi Uważaj na siebie Niedługo udaję się do stomatologa który zamontuje mi antenkę do 5G dla zwiększenia zasięgu. W pierwszej dawce dostałem chipa a w drugiej dodali zasilanie... Minął prawie tydzień i już nadaję... PS Oglądam się za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.02.2021 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Berthold, wiseman, gnago i adaś zamontowali już podsłuchy u Twojego stomatologa ... miej się na baczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.02.2021 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 W ostatniej chwili zmienię gabinet mojego stomatologa i ich oszukam Zapomniałeś o tym który "nie reaguje na Minolta... " i nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.02.2021 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 W ostatniej chwili zmienię gabinet mojego stomatologa i ich oszukam Zapomniałeś o tym który "nie reaguje na Minolta... " i nie tylko... przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.02.2021 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ten lekarz też wyśmiewał przeciwników szczepień. https://www.glosgminny.pl/po-zaszczepieniu-zmarl-lekarz-ktory-wysmiewal-szukajacych-prawdy-o-szczepionkach/ W szpitalu w Kędzierzynie-Koźlu zmarł Janusz Sanocki. Polityk Kukiz’15, były burmistrz Nysy i poseł przegrał walkę z koronawirusem . “Dopadł mnie covid i z ciężkim zapaleniem płuc leżę w szpitalu w Opolu. Zostałem przyjęty w czwartek, trzy dni czekałem na wynik testów. Podtrzymuję wszystkie moje krytyczne uwagi na temat wariackiej i robionej na pokaz rzekomej ‘walki’ z covidem trzymajcie kciuki, żeby mnie nie pożarło” – napisał na swoich mediach społecznościowych 19 listopada, gdy został przyjęty do szpitala. Wcześniej, były poseł wielokrotnie negował epidemię koronawirusa i utrzymywał, że jest ona oszustwem. Ilu takich było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 25.02.2021 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Nie chcesz, nie czytaj. Chociaż nie - tu w sierpniu dostaniesz info, że na PW wysłałem adres pod który masz przesłać piwo. Pamiętam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts