Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Strasznie się do czyta.

Dlaczego Wy - większość tutaj oczekujecie bycia albo PO albo PIS. Komuch czy Światowiec z zachodu.

Szczepimy się wszystkim co macie lub kategorycznie odmawiamy wszystkich szczepień.

Co za wybory... weźcie się :bash:.

Zgnilizna jest w obu Waszych wyborach.

• 2 weeks później...

To tak ku wiedzy tych którzy może nie słyszeli może trochę nie doczytali

http://wpolsce.pl/magazyn/13536-dlaczego-prof-horban-zmienil-zdanie-ws-amantadyny

A na stronie przychodni która się nigdy przed pacjentami niie zamknęła można sporo poczytać

https://przychodnia-przemysl.pl/wole-byc-doradca-bo-nie-musze-zamieniac-prawdy-na-lojalnosc/

Nie wiem jak państwo koleżeństwo oceniacie doktora Bodnara ale ja śledzę sprawę od ubiegłego lata i poza tym że mu wierzę to popadłem w zdumienie - skąd tak silny opór i brak zainteresowania ? Gdyby wszystko było w porządku to każdy decydent by nakazał wdrożenie leczenia a na pewno zbadanie sprawy.

Dlaczego tak nie jest ?

To tak ku wiedzy tych którzy może nie słyszeli może trochę nie doczytali

http://wpolsce.pl/magazyn/13536-dlaczego-prof-horban-zmienil-zdanie-ws-amantadyny

A na stronie przychodni która się nigdy przed pacjentami niie zamknęła można sporo poczytać

https://przychodnia-przemysl.pl/wole-byc-doradca-bo-nie-musze-zamieniac-prawdy-na-lojalnosc/

Nie wiem jak państwo koleżeństwo oceniacie doktora Bodnara ale ja śledzę sprawę od ubiegłego lata i poza tym że mu wierzę to popadłem w zdumienie - skąd tak silny opór i brak zainteresowania ? Gdyby wszystko było w porządku to każdy decydent by nakazał wdrożenie leczenia a na pewno zbadanie sprawy.

Dlaczego tak nie jest ?

Bo na leczeniu lekiem znanym od kilkudziesięciu lat nie da się zarobić, a na nowych szczepionkach i owszem. :)

Nie lepiej było to zamknięte ? komu ten temat potrzebny ? co jeszcze nie było powiedziane . komu coś udowodnione? komu coś nieudowodnione ? bez sensu taki temat .

Nie chcesz, nie czytaj. Chociaż nie - tu w sierpniu dostaniesz info, że na PW wysłałem adres pod który masz przesłać piwo.

Aktualizuje, żona po drugiej szczepionce 2.02 i wczepieniu nano czipów nie ma niepokojących objawów.

W dalszym ciągu mamy takie same poglądy na życie czyli *** ***** :D

Jestem po drugim szczepieniu.

Miałem NOP.

Nadal żyję 2021-02-24 22:14::25

Jutro mogę już nie żyć.

Nie lepiej było to zamknięte ? komu ten temat potrzebny ? co jeszcze nie było powiedziane . komu coś udowodnione? komu coś nieudowodnione ? bez sensu taki temat .

Berthold, nie poddawaj się :) ... żadnych nowości na temat tego spisku nie znasz ? ;)

... repertuar wiadomości się tobie skończył ? :)

Osobiście zaplanowałem już nie płodzić ;)

ps - wysłałem już tą wiadomość poprzez "czipa" Gates'owi :) ;)

Uważaj na siebie :D

Niedługo udaję się do stomatologa który zamontuje mi antenkę do 5G dla zwiększenia zasięgu.

W pierwszej dawce dostałem chipa a w drugiej dodali zasilanie...

Minął prawie tydzień i już nadaję... :D

PS Oglądam się za siebie.

W szpitalu w Kędzierzynie-Koźlu zmarł Janusz Sanocki. Polityk Kukiz’15, były burmistrz Nysy i poseł przegrał walkę z koronawirusem .

“Dopadł mnie covid i z ciężkim zapaleniem płuc leżę w szpitalu w Opolu. Zostałem przyjęty w czwartek, trzy dni czekałem na wynik testów. Podtrzymuję wszystkie moje krytyczne uwagi na temat wariackiej i robionej na pokaz rzekomej ‘walki’ z covidem trzymajcie kciuki, żeby mnie nie pożarło” – napisał na swoich mediach społecznościowych 19 listopada, gdy został przyjęty do szpitala.

Wcześniej, były poseł wielokrotnie negował epidemię koronawirusa i utrzymywał, że jest ona oszustwem.

Ilu takich było ?