kulibob 27.03.2021 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 i jeszcze to, żeby nie było samych cytatów, bo wtedy forum postu nie puszcza Powiem tak moja znajoma zajmowała się starszymi ludzmi (co dokładnie robiła nie wiem). Później założyła fundację z tym związaną brała udziął w jakichś przetargach i generalnie wąły szły równe. za bardzo nie wiem o czym pierdzieliła bo ani mój temat ani mnie nie interesowało. Ale można było żyć. Fundacja to dla mnie jest charytatywna a nie sposób na życie. Nie mam ochoty zagłębiać się w twoje materiały bo ani to dla mnie ważne a i czasu szkoda. Zadanie mam wyrobione na temat Owsiaka a jeśli się mylę to co z tego i tak złotówki mu nie dam. Wolałbym abyś mi odpowiedział na temat stopy zwrotu z mieszkań jaki potencjalnych zagrożeń. W innym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 27.03.2021 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Za 2h wyprawa do biedy lubie mieć prywatną biedronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 27.03.2021 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Wolałbym abyś mi odpowiedział na temat stopy zwrotu z mieszkań jaki potencjalnych zagrożeń. W innym temacie A gdzie taki ciekawy temat? Za 2h wyprawa do biedy lubie mieć prywatną biedronkę Niemce lepsze od Portugalczyków sklep mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 27.03.2021 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Niemce lepsze od Portugalczyków sklep mają. Oj tutaj bym się spierał Pracowałem przez 5 lat w Polsce w firmie portugalskiej i to były najlepsze lata w mojej karierze pracowniczej od 20 lat Niestety, Portugale po wyru...u ich przez Polskę i nie zapłaceniu za stadion PGE Arena w Gdańsku, przenieśli oddział w Polsce do Rumunii... I to Rumunia teraz zarabia na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 27.03.2021 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 A gdzie taki ciekawy temat? Niemce lepsze od Portugalczyków sklep mają. https://forum.muratordom.pl/showthread.php?370018-Czy-to-ju%C5%BC-jest-ba%C5%84ka-mieszkaniowa&p=8038450#post8038450 Stonka pod domem i znam towary wiem gdzie stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 27.03.2021 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Jak zamkną to i otworzą Już raz zamknęli, ale jest tu taki jeden/dwóch ustosunkowany i na jego "prośbę" ponownie otworzyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.03.2021 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Już raz zamknęli, ale jest tu taki jeden/dwóch ustosunkowany i na jego "prośbę" ponownie otworzyli. Wiem, pamiętam tą akcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 27.03.2021 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Kiedyś był gość co w telewizorze mówił ,,adzin dwa" stawiało się wodę i ludzie ją później pili i czuli się nadzwyczaj dobrze magia TV. Teraz czasy się zmieniły i mówi się,że ludzie chorują i mamy to co mamy. Podziębiony zmanipulowany człowiek idzie się badać i wraca do domu z wynikiem pozytywnym. W domu siedzi i jest bombardowany informacjami ile osób zachorowało,ile pod respiratorami,że jest strasznie tylko maseczka i szczepionka go uratuje,....tu się spalił dom,tu kogoś auto przejechało tu kogoś zgwałcono.....zero pozytywów tylko same złe informację . Kupuje pulsometry,bada tętno, nakręca się i choroba gotowa. Nie hejtujcie mojego posta tylko przemyślcie to co napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 27.03.2021 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 jest bombardowany informacjami ile osób zachorowało,ile pod respiratorami,że jest strasznie tylko maseczka i szczepionka go uratuje,....tu się spalił dom,tu kogoś auto przejechało tu kogoś zgwałcono.....zero pozytywów tylko same złe informację . A kiedy było inaczej? Tylko wcześniej jakoś nie przekładało się to tak ewidentnie na zajęte łóżka, respiratory i śmierć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 27.03.2021 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Wiem, pamiętam tą akcję Skomentowałem tą akcję i dostałem za to bana. Taką siłę ma tu ten osobnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.03.2021 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Skomentowałem tą akcję i dostałem za to bana. Taką siłę ma tu ten osobnik. Pociesz się że ja tez dostałem bana za udział w tej akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 27.03.2021 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Morda ogolona aby maska lepiej przylegała już pomału robole z nocki będą kończyć zakupy. Niedługo wyprawa na spotkanie ze śmiercią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 27.03.2021 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 A kiedy było inaczej? Tylko wcześniej jakoś nie przekładało się to tak ewidentnie na zajęte łóżka, respiratory i śmierć. Kaizen masz rację , wcześniej aż tak tym się nikt nie przejmował bo po prostu nikt o tym nie mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 27.03.2021 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Morda ogolona aby maska lepiej przylegała już pomału robole z nocki będą kończyć zakupy. Niedługo wyprawa na spotkanie ze śmiercią. streczem koniecznie czarnym mordkę owiń i biedra Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.03.2021 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Kiedyś był gość co w telewizorze mówił ,,adzin dwa" stawiało się wodę i ludzie ją później pili i czuli się nadzwyczaj dobrze magia TV. Teraz czasy się zmieniły i mówi się,że ludzie chorują i mamy to co mamy. Podziębiony zmanipulowany człowiek idzie się badać i wraca do domu z wynikiem pozytywnym. W domu siedzi i jest bombardowany informacjami ile osób zachorowało,ile pod respiratorami,że jest strasznie tylko maseczka i szczepionka go uratuje,....tu się spalił dom,tu kogoś auto przejechało tu kogoś zgwałcono.....zero pozytywów tylko same złe informację . Kupuje pulsometry,bada tętno, nakręca się i choroba gotowa. Nie hejtujcie mojego posta tylko przemyślcie to co napisałem Podobnie jak piszesz mój znajomy to przerabiał. Spotkałem go po dłuższej przerwie i aż się wystraszyłem jego wyglądem, sama skóra i kość a gościu nie był jakoś tęgi. gdy spytałem się co się stało powiedział że przez dwa tygodnie zjechał z wagi ponad 15 kilo i to bez żadnej diety, powód był taki że u jego żony wykryto niby covida i był na kwarantannie a że ma już swoje 60+ dwa tygodnie z nerwów oka nie zmrużył. Tak działają wiadomości na ludzi. Finał tej opowieści jest taki że jego zona przeszła niby bezobjawowo a kolega nie był zarażony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 27.03.2021 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Morda ogolona aby maska lepiej przylegała już pomału robole z nocki będą kończyć zakupy. Niedługo wyprawa na spotkanie ze śmiercią. Robisz błąd śmigając do przestrzeni osmarkanej, okaszlanej i obmacanej przez zakażonych. Na zakupy trzeba śmigać na otwarcie sklepu po niedzieli niehandlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.03.2021 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Już raz zamknęli, ale jest tu taki jeden/dwóch ustosunkowany i na jego "prośbę" ponownie otworzyli. Wiem, pamiętam tą akcję Skomentowałem tą akcję i dostałem za to bana. Taką siłę ma tu ten osobnik. Pociesz się że ja tez dostałem bana za udział w tej akcji. Interesujące jest wasze zaangażowanie w tym temacie! Bardzo staracie się aby zamknąć ten temat? "osobnik" - «osoba, człowiek, zwykle z odcieniem ujemnym» Ciekawe co oznaczają "gwiazdki" a dokładnie pięć "gwiazdek" po lewej stronie sylwetki głowy kobiety w awatarze forumowicza stos . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 27.03.2021 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Podobnie jak piszesz mój znajomy to przerabiał. Spotkałem go po dłuższej przerwie i aż się wystraszyłem jego wyglądem, sama skóra i kość a gościu nie był jakoś tęgi. gdy spytałem się co się stało powiedział że przez dwa tygodnie zjechał z wagi ponad 15 kilo i to bez żadnej diety, powód był taki że u jego żony wykryto niby covida i był na kwarantannie a że ma już swoje 60+ dwa tygodnie z nerwów oka nie zmrużył. Tak działają wiadomości na ludzi. Finał tej opowieści jest taki że jego zona przeszła niby bezobjawowo a kolega nie był zarażony. Ja to też z własnych obserwacji piszę. Mam przypadek w niby rodzinie. Z nikim się nie widywali, wiecznie tvn 24 , nakupowali na święta tego sprzętu i tak się badali. Przyszedł sezon przeziębień i trafiło ich. Polecieli się zbadać. Jedno z nich po tygodniu prania mózgu trafiło do szpitala.Niby dobrze wszystko,ale profilaktycznie zadzwonił po karetkę bo oddychać nie mógł (efekt jarania petów przez całe życie,a gość ma z 70 lat). Na pytanie gdzie się zarazili to odpowiedzieli,że albo na spacerze z psem,albo ktoś w markecie ich zaraził bez maseczki. Obecnie załamani bo nie mogą się zaszczepić. tacy o to ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 27.03.2021 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Robisz błąd śmigając do przestrzeni osmarkanej, okaszlanej i obmacanej przez zakażonych. Na zakupy trzeba śmigać na otwarcie sklepu po niedzieli niehandlowej. Bydła brak a zakupy przechodzą kwarantannę a co do lodówy idzie chemią myte będzie. Jak raz 2-3 trzy tygodnie na zakupy idę to musiałbym mieć wygrana w lotka aby syfa chwycić. Jak biedronki skrócili do 23 to przesiadłem się na zakupy o 6 ale trzeba zapierdalać bo ok 6:20 robole hurtowo bez masek się ładują. Na stragany gazetek z promocjami nie ma a i ludzi dużo o różnym stopni BHP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.03.2021 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Kiedyś był gość co w telewizorze mówił ,,adzin dwa" stawiało się wodę i ludzie ją później pili i czuli się nadzwyczaj dobrze magia TV. Teraz czasy się zmieniły i mówi się,że ludzie chorują i mamy to co mamy. Podziębiony zmanipulowany człowiek idzie się badać i wraca do domu z wynikiem pozytywnym. W domu siedzi i jest bombardowany informacjami ile osób zachorowało,ile pod respiratorami,że jest strasznie tylko maseczka i szczepionka go uratuje,....tu się spalił dom,tu kogoś auto przejechało tu kogoś zgwałcono.....zero pozytywów tylko same złe informację . Kupuje pulsometry,bada tętno, nakręca się i choroba gotowa. Nie hejtujcie mojego posta tylko przemyślcie to co napisałem "adin dwa" Od kupienia pulsoksymetru, badania tętna i nakręcania się choroba nie jest gotowa. Z covidem nie jest tak łatwo. Pomyślałem że bezsensownie napisałeś. Ale to jest zgodne z Twoimi wyobrażeniami na temat covida. Kiedyś (rok temu) umierali głównie "starzy" i z chorobami "współistnejącymi". Teraz covid zabiera także młodszych i bez chorób współistniejących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts