stos 05.04.2021 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Ciekawe informacje o Izraelu. https://www.bitchute.com/video/qvZqHrhZJDXt/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 05.04.2021 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Przed chwilą w tv podawali że zmarł Krzysztof Krawczyk i podobno zmarł na covida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.04.2021 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Number of COVID Vaccine Injuries Reported to VAERS Surpasses 50,000, CDC Data Show VAERS data released today showed 50,861 reports of adverse events following COVID vaccines, including 2,249 deaths and 7,726 serious injuries between Dec. 14, 2020 and March 26, 2021. Liczba urazów spowodowanych przez COVID zgłoszonych do VAERS przekracza 50000, CDC Data Show Opublikowane dzisiaj dane VAERS wykazały 50861 zgłoszeń zdarzeń niepożądanych po szczepionkach COVID, w tym 2249 zgonów i 7726 poważnych obrażeń w okresie od 14 grudnia 2020 r. Do 26 marca 2021 r. Była nagonka antycovidowców na szczepionkę Pfizer BioNTech a teraz jest na AstraZenteca. Do antycovidowców możliwe że dołączyły firmy produkujące droższe szczepionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 05.04.2021 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Przed chwilą w tv podawali że zmarł Krzysztof Krawczyk i podobno zmarł na covida. Niemożliwe, przecież był po pełnej szczepionce. Ale przecież zmarł w domu po wypisaniu go ze szpitala. Czyli już nie był chory na COVID-19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 05.04.2021 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Niemożliwe, przecież był po pełnej szczepionce. Ale przecież zmarł w domu po wypisaniu go ze szpitala. Czyli już nie był chory na COVID-19. Podali że na covida. Tak był w szpitalu po wypisaniu w domu mu się pogorszyło i cóż, zmarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 05.04.2021 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Podali że na covida. Tak był w szpitalu po wypisaniu w domu mu się pogorszyło i cóż, zmarł. Ale jak ktoś umrze po 2 dni po szczepionce to powiedzą jest oczywisty zbieg okoliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.04.2021 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) Ja zaraz zdechnę na świąteczne przeżarcie nie ma szans na trening jutro. Normalnie COVid utrudnione oddychanie brak miejsca na przepone Ale pulsoksymetr darmowy z Chin mówi że będę żyćTlen ok ale tetno wysokie 74-78 za dużo sodu , odwodnienie ipełen bęben.Ciśnienie wysokie 132/83 wysokie jak na mnie jeden z najwyższych odkąd ma ciśnieniomierz z Chin uczciwie płacony Nienawidzę świat Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.04.2021 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 niskich stóp procentowych Przecież są już od dawna (konsumenckie i hipoteczne) ... oprocentowanie (w zależności od rodzaju kredytu) nie ulega zmianie a hipoteczny możesz na niższy (jeżeli jest dostępny) przefinansować. Kupujesz samochód za gotówkę mając dostępny kredyt z zerowym oprocentowaniem ? Kupujesz dom (lub finansujesz budowę) z własnej kieszeni mając dostępny kredyt hipoteczny np na 3% o niezmiennej stopie oprocentowania przez 20 lat (na krótsze okresy oprocentowanie jest jeszcze niższe) ? Oczywiście "gównojady" bez zdolności kredytowej muszą za kredyt płacić więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.04.2021 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 niskich stóp procentowych Przecież są już od dawna (konsumenckie i hipoteczne) ... oprocentowanie (w zależności od rodzaju kredytu) nie ulega zmianie a hipoteczny możesz na niższy (jeżeli jest dostępny) przefinansować. Kupujesz samochód za gotówkę mając dostępny kredyt z zerowym oprocentowaniem ? Kupujesz dom (lub finansujesz budowę) z własnej kieszeni mając dostępny kredyt hipoteczny np na 3% o niezmiennej stopie oprocentowania przez 20 lat (na krótsze okresy oprocentowanie jest jeszcze niższe) ? Oczywiście "gównojady" bez zdolności kredytowej muszą za kredyt płacić więcej ... buduj więc swoją wiarygodność kredytową zamiast na wszystkim szczędzić, dziadować, kraść i oszukiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.04.2021 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Ale jak ktoś umrze po 2 dni po szczepionce to powiedzą jest oczywisty zbieg okoliczności. Najważniejsze jest to co ty napiszesz na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.04.2021 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) Przecież są już od dawna (konsumenckie i hipoteczne) ... oprocentowanie (w zależności od rodzaju kredytu) nie ulega zmianie a hipoteczny możesz na niższy (jeżeli jest dostępny) przefinansować. Kupujesz samochód za gotówkę mając dostępny kredyt z zerowym oprocentowaniem ? Kupujesz dom (lub finansujesz budowę) z własnej kieszeni mając dostępny kredyt hipoteczny np na 3% o niezmiennej stopie oprocentowania przez 20 lat (na krótsze okresy oprocentowanie jest jeszcze niższe) ? Oczywiście "gównojady" bez zdolności kredytowej muszą za kredyt płacić więcej 20 letni kredyt jest dużym rykiem. Ja na samochód 50/50 roczny kredy mam RRS5%(opłata przygotowywacza żebym gnojom odrazu nie spłacił) defa kto taniej niż gotówka bo dawało to zniżki na bonusy . W takie sytuacji wybrałem krechę a wolałem gotówkę. Teraz gotówka jest na gównianym procencie ale ważna płynność i bezpieczeństwo. Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.04.2021 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Oczywiście "gównojady" bez zdolności kredytowej muszą za kredyt płacić więcej ... buduj więc swoją wiarygodność kredytową zamiast na wszystkim szczędzić, dziadować, kraść i oszukiwać Na chu... zakłądać kajdany jak można mieć za gotówke chyba że faktycznie 0% lub oprocentowanie porównywalne z bezpiecznym aktywem, lub inny zysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 05.04.2021 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 https://babylonianempire.wordpress.com/2021/03/30/lekarze-wloscy-leczenie-zignorowane-i-spoznione-oto-co-spowodowalo-masakre-covid-w-kraju/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.04.2021 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 https://babylonianempire.wordpress.com/2021/03/30/lekarze-wloscy-leczenie-zignorowane-i-spoznione-oto-co-spowodowalo-masakre-covid-w-kraju/ Ogarnij się co to wątek o Covidzie jakimś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 05.04.2021 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 20 letni kredyt jest dużym rykiem. Ja na samochód 50/50 roczny kredy mam RRS5%(opłata przygotowywacza żebym gnojom odrazu nie spłacił) defa kto taniej niż gotówka bo dawało to zniżki na bonusy . W takie sytuacji wybrałem krechę a wolałem gotówkę. Teraz gotówka jest na gównianym procencie ale ważna płynność i bezpieczeństwo. Jeśli jesteś "ktoś" to nawet 30-letni kredyt nie jest ryzykiem. Bo jak nie w jednej pracy to w drugiej zostaniesz doceniony. Ja nie miałem problemu wzięcie kredytu na 30-lat. Ale ja "gorszym sortem" jestem i nie głosowałem za powrotem PRL-u . Być może dlatego nie bałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 05.04.2021 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Kredyt hipoteczny brany na 25 lat spłaciłem w 7 oszczędzając na odsetkach lekko 65 tys zł. W Polsce oprocentowanie kredytów hipotecznych jest zmienne nie stałe. Mając taką gotówkę nigdy nie spłaciłbym kredytu hipotecznego. Zresztą mogłem spłacić po sprzedaży mieszkania cały hipoteczny. Ale nie spłaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.04.2021 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Jeśli jesteś "ktoś" to nawet 30-letni kredyt nie jest ryzykiem. Bo jak nie w jednej pracy to w drugiej zostaniesz doceniony. Ja nie miałem problemu wzięcie kredytu na 30-lat. Ale ja "gorszym sortem" jestem i nie głosowałem za powrotem PRL-u . Być może dlatego nie bałem się. Inaczej pojmujemy ryzyko . Ryzyko to dla mnie to że będę musiał robić na ten kredyt jakby się coś skomplikowało. Teraz już dla mnie ryzyko bycia zmuszonym tyrać jest nie do przyjęcia. Chociaż czasami ma ochotę gdzieś się zatrudnić na 1/2etatu na 1-2mc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.04.2021 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Mając taką gotówkę nigdy nie spłaciłbym kredytu hipotecznego. Zresztą mogłem spłacić po sprzedaży mieszkania cały hipoteczny. Ale nie spłaciłem Jeśli można co mądrego z kasą zrobiłeś? Może się czegoś nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 05.04.2021 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 a po co nabijać kabze bankowi? Za kwotę odsetek kupiłem nwe auto plus PV Za 2% ??? A niech sobie biorą te 2% więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.04.2021 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Jak mówiłPeter Lynch Własny dachKasa na rokPotem inwestować Mając kredyt na dom nie masz dachu Z krechą nie osiągniesz spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts