2112wojtek 13.05.2021 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Nawet nie mogę nawiązać łączności 5G z moim chipem )) A jakbyś tak smartfon owinął różańcem albo chociaż przyłożył zdjęcie Kai Godek? Zły na bank pójdzie precz a Ty będziesz miał łączność z chipem wraz z jego kontrolą. A tak poważnie, to zastanawia mnie ta niebywała troska miłośników teorii depopulacyjnych o zdrowie i moralność ludzi chcących się szczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 13.05.2021 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 A jakbyś tak smartfon owinął różańcem albo chociaż przyłożył zdjęcie Kai Godek? . Nie mogę, jestem ateistą A tak poważnie, to zastanawia mnie ta niebywała troska miłośników teorii depopulacyjnych o zdrowie i moralność ludzi chcących się szczepić. Też to zauważyłem, widocznie foliarze są nadopiekuńczy Mnie mocno zastanawia zaskakująco duża ilość koronasceptyków i innych szurów na tym forum:eek: Choć z drugiej strony, jak popatrzę na obecny rząd to już nic mnie nie dziwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 13.05.2021 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Stwierdzenie w oficjalnym dokumencie firmy Pfizer można tłumaczyć tylko w jeden sposób: wstrzyknięcie preparatu reklamowanego jako „szczepionka przeciwko Covid-19” może spowodować „zdarzenie niepożądane”, czyli to co obserwowane jest na całym świecie, gdy osoby niezaszczepione przebywające w otoczeniu osób zaszczepionych zaczynają cierpieć na „zdarzenia niepożądane”. Dalej, dokument Pfizera przyznaje, że zaszczepione kobiety w ciąży mogą cierpieć na spontaniczne poronienia i inne problemy reprodukcyjne, a niezaszczepione kobiety, które mają z nimi kontakt, również mogą obserwować u siebie te same zjawiska. To jest dokładnie to co jest obecnie obserwowane przez wielu lekarzy na całym świecie, a o czym pisaliśmy wcześniej tutaj, m.in o dziwnych zjawiskach zaburzenia cyklu miesiączkowego, wielotygodniowe krwawienia, a u mężczyzn np. pojawiające się znienacka krwiaki i siniaki na nogach, co może sugerować lokalne zatory. Należy podkreślić: te zjawiska są obserwowane zarówno u osób zaszczepionych, jak i u osób niezaszczepionych przebywających w otoczeniu osób zaszczepionych! Szczepionki „tradycyjne” a preparaty genetyczne mRNA Zjawisko zarażania przez osobę zaszczepioną dotychczasowymi szczepionkami posiadającymi żywy acz osłabiony drobnoustrój (np. szczepionka przeciwko odrze, śwince i różyczce, ospie wietrznej) jest znane (shedding) i właśnie dlatego zaleca się izolację osoby zaszczepionej „tradycyjnymi szczepionkami” przeciwko jednej z tych chorób. Jednak zjawisko zarażania przez osoby zaszczepione preparatem chemiczno-genetycznym mRNA zwanym „szczepionką przeciwko Covid”, czyli stworzonym bez udziału drobonoustroju, jest dotychczas niewytłumaczalne. Producent jednak w swoich dokumentach przewidział to zjawisko, zatem należy dążyć do odpowiedzi na pytanie: co je powoduje, jaka jest przyczyna? Zanim jednak prawdziwi i odważni naukowcy znajdą na to odpowiedź, albo prawnicy zmuszą firmy do ujawnienia prawdziwego składu „szczepionki”, należy żądać od przywódców państwowych natychmiastowego zaprzestania podawania groźnego preparatu, niezależnie od producenta. Natychmiastowego zaprzestania reklamowania, dystrybucji, nakazów, zachęt i innych politycznych działań. Każdy kto politycznie przyczynia się do dystrybucji „szczepionki przeciwko Covid-19” powinien zdać sobie sprawę, że staje się współsprawcą ludobójstwa. Każdy, kto rozważa przyjęcie niebezpiecznego preparatu, powinien przynajmniej wstrzymać się z tą decyzją – dotyczy to tych wahających się – a najlepiej z niej zupełnie zrezygnować. Pamiętaj: preparat genetyczny reklamowany jako „szczepionka przeciwko Covid-19” po wstrzyknięciu do organizmu powoduje nieodwracalne zmiany. Już nigdy, w żaden sposób Twój organizm nie będzie taki sam, nie będzie tak samo funkcjonował, nie będzie tak samo reagował na bodźce i patogeny. Każde zetknięcie z wirusem może spowodować tzw. burzę cytokinową, która może się nie wyłączyć i doprowadzić do chorób autoimmunologicznych i zakończyć tragicznie. Jak mówi dr Zelenko (video tutaj) kontaktujący się z nim pacjenci oraz inne osoby, żałują, że podjęli tę decyzję, żałują że się zaszczepili. Niestety, nie ma od niej odwrotu. Obyś nie żałował tej decyzji! Najważniejszej w życiu decyzji, mogącej zadecydować o tym jak będzie wyglądało Twoje zdrowie, życie i jakość życia. W tej chwili nie ma ważniejszej decyzji, którą miałbyś podjąć! STĄD możesz załadować oryginalny dokument firmy Pfizer „A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS” A więcej . https://www.bibula.com/ Nie, lepiej nie czytajcie, nie chcę fali samobójstw strzyknietych tym preparatem z 125 substancji jak pochwaliły się media Polin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 13.05.2021 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Po prostu prostuję twoje zakłamane tezy, jakoby Niemcy nie przeprowadzali eksperymentów na dzieciach. Jak otumaniony trzeba mieć umysł, żeby chłonąć jak gąbka spiskowe teorie dziejów z foliarskich portali, a jednocześnie negować udokumentowane fakty... Jak otumaniony trzeba mieć umysł, żeby zwrócić jedynie uwagę na to że niemcy też eksperymentowali na dzieciach, a nie zauważyć tematu eksperymentowania na dzieciach dzisiaj. Dajesz dowód na to jak zrypany, przez propagandę szczepionkową trzeba mieć beret, żeby nie widzieć co się przed nosem dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 13.05.2021 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 A tutaj masz wytłumaczone na poziomie zrozumiałym dla foliarzy|: Co jest naukowego w tym bełkocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.05.2021 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 (edytowane) A tutaj masz wytłumaczone na poziomie zrozumiałym dla foliarzy|: Rozumiem, że do Ciebie przemówiło to tłumaczenie. Jest prawie prawdziwe, ale nieścisłe a w kilku istotnych punktach - BŁĘDNE! Nie przeczytałeś z uwagą tego, co podlinkowałem... mRNA może, a nawet MUSI ingerować w DNA za pomocą działalności retrowirusa (jakiegoś, jest ich wiele). Te ingerencje są dość przypadkowe (jak opisano w linkowanym dokumencie) ale skutecznie przeprowadzane w ponad 80%. W efekcie - skutków nie da się przewidzieć. "Białko S (SPIKE), o masie 150 kD, to silnie N-glikozylowane fuzyjne białko wirusowe klasy I (12). Występuje jako trymer w części szczytowej, na powierzchni wypustki. Ułatwia przyłączenie receptora i fuzję otoczki wirusa z błoną zewnętrzną zakażonej komórki, aby bezkoli-zyjnie wprowadzić materiał genetyczny do komórki gospodarza. Tekst tu:https://www.vetpol.org.pl/dmdocuments/ZW-07-2020-02.pdf Więc UCZYMY organizm forsownej walki z tym białkiem! A tu inny tekst... O wnikaniu do komórki, takim SELEKTYWNYM i skutecznym. http://www.czytelniamedyczna.pl/1201,molekularne-aspekty-procesu-zapodnienia.html No, a jak się skutecznie zawalczy z takim wnikaniem to... I na ten temat jest niemało dość alarmujących publikacji. Tylko... One nie są dla idiotów. Trzeba mieć kilka naprawdę dobrze szarych komórek, aby załapać o co chodzi. Jak ten tekst jest dla Ciebie zbyt trudny - trzymaj się tłumaczeń jakie podlinkowałeś. Będziesz chociaż spokojniej spał. A realnie - i tak będzie jak będzie! Teraz robią przymiarkę do szczepienia nieletnich. /moderowano/!!! Adam M. Edytowane 16 Maja 2021 przez finlandia Przekleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.05.2021 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 (edytowane) Pojawiają się informacje, że zaszczepieni infekują wszystkich wokół...Może trzeba by im kazać nosić solidne maseczki, niech się trzymają zdala od zdrowych a najlepiej jakby ich skoszarować przymusowo w jakim obozie do czasu "aż im nie przejdzie".Stanowią zagrożenie, a wystrzelać ich nie można...Czekać trzeba aż sami padną...Cholera...A jest ich coraz więcej! Adam M. Edytowane 13 Maja 2021 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 13.05.2021 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Stwierdzenie w oficjalnym dokumencie firmy Pfizer można tłumaczyć tylko w jeden sposób Odgrzewasz tego kotleta? To nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 13.05.2021 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Nie mogę, jestem ateistą Też to zauważyłem, widocznie foliarze są nadopiekuńczy Mnie mocno zastanawia zaskakująco duża ilość koronasceptyków i innych szurów na tym forum:eek: Choć z drugiej strony, jak popatrzę na obecny rząd to już nic mnie nie dziwi... Jesteś ateistą? O boże! To wiele wyjaśnia i Ty nie jesteś prawdziwym Polakiem. Jak możesz z tym żyć? Co do mentalnej analogii pomiędzy obecną władzą, zachęcającą przecież codziennie do szczepień a "koronosceptykami" , to chyba się mocno zdziwisz, bo całkiem niedawno znaczna część z nich, jeszcze pod starymi nickami, wychwalała ją tu pod niebiosa. Był nawet taki jeden rycerz, który niemal każdy swój idiotyczny post kończył natchnionym zawołaniem "Brawo PIS". W sumie ( o ironio!) też 5 gwiazdek i 3 gwiazdki Musi mieć jednak teraz chłopina przez ten drobnoustrój niezły dysonans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.05.2021 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 (edytowane) Teraz robią przymiarkę do szczepienia nieletnich. KURWA!!! Adam M. Blallabla Adwersarzy!! Czytasz co redakcja nakazuje. Siejesz wiedza mój Oświecony Paladynie jak usunąć śmiercionośne mrna z mego ciała? Może Prawoskrętna witamną C? Czuję grzyba w płucach od maseczek i Autyzm po szczepionce mi się załącza cóż począć? Czego użyć by zło wyplenić? Może folią się obłoże i w świetle księżyca nago do rzeki wejdę? Do piekarnika się nie zmieszczę na trzy zdrowaśki może krańcówki zablokuje i wygrzewać po kawałku będę? Edytowane 13 Maja 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.05.2021 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 (edytowane) ... ... Teraz robią przymiarkę do szczepienia nieletnich. KURWA!!! Adam M. Dzieci również zdepopulują szczepionkami ? ... łatwiej i taniej było opryskami (chemtrails) co swego czasu głosiłeś na tym forum Edytowane 13 Maja 2021 przez Chef Paul dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 13.05.2021 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 (...)Teraz robią przymiarkę do szczepienia nieletnich. KURWA!!! Eksperyment byłby niekompletny gdyby tego specyfiku nie przetestowano na wszystkich grupach wiekowych. W Polsce od 16 roku życia a w Ameryce już testują od 12 roku życia. Pficer już sprawdza czy i kiedy podawać go niemowlętom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.05.2021 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Ale niektórzy obrażać mogą i na nich Redakcja nie reaguje, skoro zostawia ich obraźliwe wpisy. Ciekawe. Potwierdzam. I Moderator i Redakcja nie reaguje Zmieniam zdanie, muszę cię przeprosić. Prawdopodobnie nie jesteś kłamca, jesteś debilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.05.2021 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 (edytowane) Jak otumaniony trzeba mieć umysł, żeby zwrócić jedynie uwagę na to że niemcy też eksperymentowali na dzieciach, a nie zauważyć tematu eksperymentowania na dzieciach dzisiaj. Dajesz dowód na to jak zrypany, przez propagandę szczepionkową trzeba mieć beret, żeby nie widzieć co się przed nosem dzieje. Ha, ha, jakie żałosne odwracanie kota ogonem.. Ja prostuję FAKTY, które są udokumentowane, a fałszowane przez ciebie przez kompromitujący brak wiedzy, czy ze złej woli . Do "eksperymentów na dzieciach" się nie odnoszę, bo nikt nie zmusza dzieci do udziału w jakimś "eksperymencie". Szczepienia cały czas są dobrowolne. A dzieci, którym Mengele np wstrzykiwał chemiczne związki w tęczówkę, żeby zmienić im kolor oczu (powodując niewyobrażalny ból i cierpienie)raczej j takiego wyboru nie miały. Mimo to, ty twierdzisz, że to nie hitlerowcy eksperymentowali na dzieciach. Nie wiem, czy Polak może upaść niżej... Zauważam jedno - im nowszy nick zakładasz, tym większe brednie pod nim piszesz. Strasznie się obsuwasz... Edytowane 13 Maja 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.05.2021 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Pojawiają się informacje, że zaszczepieni infekują wszystkich wokół... Adam M. Gdzie się pojawiają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.05.2021 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Gdzie się pojawiają ? W głowie Adama? 5G już działa i nadaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 14.05.2021 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Ha, ha, jakie żałosne odwracanie kota ogonem.. Ja prostuję FAKTY, które są udokumentowane, a fałszowane przez ciebie przez kompromitujący brak wiedzy, czy ze złej woli . Do "eksperymentów na dzieciach" się nie odnoszę, bo nikt nie zmusza dzieci do udziału w jakimś "eksperymencie". Szczepienia cały czas są dobrowolne. A dzieci, którym Mengele np wstrzykiwał chemiczne związki w tęczówkę, żeby zmienić im kolor oczu (powodując niewyobrażalny ból i cierpienie)raczej j takiego wyboru nie miały. Mimo to, ty twierdzisz, że to nie hitlerowcy eksperymentowali na dzieciach. Nie wiem, czy Polak może upaść niżej... Zauważam jedno - im nowszy nick zakładasz, tym większe brednie pod nim piszesz. Strasznie się obsuwasz... Nie wiedziałem że człowiek może upaść tak nisko pisząc takie bzdury. Tobie się to udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 14.05.2021 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Gdzie się pojawiają ? Otwórz oczy to zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 14.05.2021 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 (edytowane) Nie wiedziałem że człowiek może upaść tak nisko pisząc takie bzdury. Piszesz o tym : Eksperymenty medyczne na dzieciach. Tego to nawet hitlerowskie niemcy w obozach nie robili. ? No to zmuszony jestem się z tobą zgodzić. Duży plus za złożenie samokrytyki . Widzę, że w szkole nie tylko z interpunkcji kulałeś. Ale to można nadrobić. :lol: Edytowane 14 Maja 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 14.05.2021 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 (edytowane) W głowie Adama? 5G już działa i nadaje... Ale on nie ma czipa. Edytowane 14 Maja 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts