fotohobby 02.05.2021 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Jak to przysłowie "nie wywołuj wilka z lasu". Racja https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,27042323,holandia-artystka-kwestionujaca-pandemie-wyladowala-w-szpitalu.html#do_w=46&do_v=142&do_a=286&s=BoxNewsLink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 02.05.2021 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Sklerozę, to masz Ty, bo ze dwa, trzy razy odpowiadałeś na moje posty dwukrotnie Uroiłeś sobie. że coś wyjaśniłeś, ja nie mam zamiaru Ciebie krzywdzić i wyprowadzać z błędu. Zresztą, dziś jedyną nudniejsza czynnością od rozmowy z Tobą (ale jesteś blisko), była ekstrakcja kilkudziesięciu źdźbeł poa annua z trawnika. Więc wybacz - nie będę marnował weekendu na dalszą konwersację na poziomie, który zaproponowałeś, może kiedyś przeskoczysz na wyższy. O widzisz, z pielenia trawnika przynajmniej jakieś korzyści są, a z ekstrakcji Twoich fantasmagorii na forum publicznym nie bardzo. Wróć do pielenia, poziom bliski ziemi, ale i tak wyżej niż to co tutaj prezentujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.05.2021 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 To Ty masz znajomą żonę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 02.05.2021 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Nie pukaj się tylko pisz trochę bardziej gramatycznie to nie będziesz się pukał, a tak poza konkursem to na żartach się nie znasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.05.2021 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Nie pukaj się tylko pisz trochę bardziej gramatycznie to nie będziesz się pukał, a tak poza konkursem to na żartach się nie znasz???? :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 02.05.2021 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 :bash: Nie wal tak bo ostanie dwie szare komórki Ci wyskoczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.05.2021 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Nie wal tak bo ostanie dwie szare komórki Ci wyskoczą. :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 02.05.2021 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Teraz gdy w szczepionkach można przebierać jak w ulęgałkach to którą wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.05.2021 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 (edytowane) Teraz gdy w szczepionkach można przebierać jak w ulęgałkach to którą wybraliście? Moderna ponieważ termin kilka dni i wysoka skuteczność. W tym samym czasie miałem do wyboru modernę i astrę to wybór był prosty chociaż 20km w jedną stronę muszę się przejechać. Chociaż brałem pod uwagę astre/jonek jeśli na pfaizera lub modernę musiałbym czekać dłużnej niż dwa tygodnie . To brałabym gorsze. Priorytet to przyjąć pierwszą dawkę przed otwarciem szkól bo to uważam za największe zagrożenie. Jak otworzą szkoły to kobieta dostanie drugą dawkę astry a ja będę 12 dni po modernie więc jakoś będzie. Najlepiej po dwóch dawkach moderny poprawiłbym jedną astrą dla pewności inny typ szczepionki Takie porównanie Edytowane 3 Maja 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.05.2021 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Najlepiej po dwóch dawkach moderny poprawiłbym jedną astrą dla pewności inny typ szczepionki ] Ty weź sobie szczepionkę jeszcze na rozum bo najwyraźniej brak tego organu u Ciebie. Dla pewności to weź wszystkie a w szczególności "Sputnika". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.05.2021 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Ty weź sobie szczepionkę jeszcze na rozum bo najwyraźniej brak tego organu u Ciebie. Dla pewności to weź wszystkie a w szczególności "Sputnika". Hentyś przetrwają przygotowani a nie osrane dupy w krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.05.2021 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Hentyś przetrwają przygotowani a nie osrane dupy w krzakach Osrany po same pachy to jak na razie Ty jesteś. Przygotowani powiadasz? zgadza się, ale nie nawiedzeni i ulegli propagandzie a po analizie Twoich wypowiedzi do takiego wniosku doszedłem, zresztą nie tylko ja, że jesteś bardzo łatwym osobnikiem do zmanipulowania poprzez media. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.05.2021 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Osrany po same pachy to jak na razie Ty jesteś. Przygotowani powiadasz? zgadza się, ale nie nawiedzeni i ulegli propagandzie a po analizie Twoich wypowiedzi do takiego wniosku doszedłem, zresztą nie tylko ja, że jesteś bardzo łatwym osobnikiem do zmanipulowania poprzez media. Osrany może tak ale dzięki temu mam to co mam i uzyskiwałem przewagi nad większością jednak przez to nigdy nie mogłem być w czołówce. Do przodu i z minimalnym ryzykiem. Zmanipulowany raczej nie odnośnie COVID widzę co się dzieje i wiem ile osób zmarło z otoczenia mojego i moich znajomych. Gdybym był łatwy do zmanipulowania to wierzyłbym że jest pięknie i nie dywersyfikowałbym zasobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 03.05.2021 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 https://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/covidowy-guru-simon-w-komercyjnej-reklamie-maseczek-czyli-etyka-w-koszu Maseczki są takie super, dlaczego w nich też nie będziemy spać? To jest najbardziej realny powód dlaczego musimy nosić maseczki na zewnątrz w każdej sytuacji i miejscu. - biznes. Inaczej za słabo by schodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 04.05.2021 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 "Radujcie" się foliarze, wsteczni płaskoziemcy i wy drogie lemingi lojalne wobec rządu i propagandy, naukowcy dbają o nas. http://www.prisonplanet.pl/nauka_i_technologia/czy_szczepionki_na,p1912943721 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 04.05.2021 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 AZ ma jedną ogromną wadę w stosunku do reszty szczepionek. Bardzo długo czeka sie na drugą dawkę. Co do powyższych dywagacji to znałem 3 osoby ktore zmarły na covid a nie miały innych cieższych chorob. Znam też kolejne kilka osob ktore były w cieżkim stanie w szpitalu, w tym jedną z pracy, która mimo saturacji poniżej 85 nie została przyjęta w szpitalu z powodu braku miejsc. Wróciła tam po dwóch dniach.Znam jedną osobą (pielegniąrkę) która złapała covida po szczepieniu - dwa dni po drugiej dawce. Oczywiście przeszła to na poziomie zwykłego przeziebienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 04.05.2021 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Jednak ten wątek nie jest taki całkiem bezsensowny - można się pocieszyć, że tych foliarzy, antyszczepionkowców, płaskoziemców, szurów czy jak ich tam zwał, nie ma aż tak dużo:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 04.05.2021 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 (edytowane) https://www.bloomberg.com/graphics/covid-resilience-ranking/ Nowhere has this played out more worryingly than in Poland and Brazil, which dropped to the bottom two spots among the 53 economies ranked. Yeeesssss. Mamy to. Nie jesteśmy najgorsi. A tutaj jak poradził sobie pierwszy w rankingu Singapur. Edytowane 4 Maja 2021 przez Kaizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 04.05.2021 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 "Obowiązkowe to jest jakby policja Cię doprowadziła do szczepienia, a to jest zachęta, zaszczepisz się, będziesz miał możliwość z korzystania z de facto normalnego życia” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 04.05.2021 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Jednak ten wątek nie jest taki całkiem bezsensowny - można się pocieszyć, że tych foliarzy, antyszczepionkowców, płaskoziemców, szurów czy jak ich tam zwał, nie ma aż tak dużo:p Jednego aktywowałeś już obozy koncentracyjne wrzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts