kulibob 13.06.2021 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Robisz z siebie pośmiewisko w oczach innych. Dla m ie to debilizm aby jechać na wakacje i targać ze sobą gofrownicę albo kupować w biedronie gofry napchane chemią po brzegi. Chłopie ty sam siebie i rodzinę rąbiesz z najlepszych chwil w życiu. To że syf to wiem ale można parę razy nie zaszkodzi . Domowe tańsze i lepsze jednk nikt ie będzie robił ciasta na wyjeździe ale też nie dam się okradać. Poza tym to pomysł mojej żony i w pełni popieram nie będą nas rąbać !! Kulibob Rulez Pośmiewisko jest tu wiele antyszczepionkowcy i np jechac na wakacje za granicę zamiast kupić sobie 1/2-1 uncje złota nie wiem ile wyjazd za granice kosztuje. Lub kupić zato coś co płaci dywidendę. A gofrownicy nikt nie targa samochód wiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 13.06.2021 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Dla tych co nie mają uprzedzeń odnośnie źródła informacji.https://www.youtube.com/watch?v=nRhf2orzsf8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.06.2021 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 ... Takich jak Ty powinno zamykać w pokojach bez klamek aby nie czynili więcej zamierzania wśród ludzi i podjudzania do nienawiści, jesteś gorzej niż fanatyk pewnej wiary. ... Jakiej "wiary" ? U Ciebie nie chodzą i pod drzwiami nie nawijają świadkowie jehowy? "Świadkowie Jehowy" "podjudzają do nienawiści" i ... "należy ich zamykać w pokojach bez klamek" ? Przeoczyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.06.2021 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Nie przeoczyłem, ich mowa jest tak przeciągnięta miłością z podtekstem że ich wiara jest jedyna i słuszna, a mowa o końcu świata i to co stanie z tymi nie wyznającymi ich wiary to co jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.06.2021 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Dla tych co nie mają uprzedzeń odnośnie źródła informacji. https://www.youtube.com/watch?v=nRhf2orzsf8 Dziwnie to wygląda gdy wita cię numer konta To nie ten od raka i witaminy C ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 13.06.2021 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Dziwnie to wygląda gdy wita cię numer konta To nie ten od raka i witaminy C ? Przecież napisałem że to dla tych co nie mają uprzedzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.06.2021 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 (edytowane) Nie przeoczyłem, ich mowa jest tak przeciągnięta miłością z podtekstem że ich wiara jest jedyna i słuszna, a mowa o końcu świata i to co stanie z tymi nie wyznającymi ich wiary to co jest??To jest wg Ciebie "podjudzanie do nienawiści" ? i z tego powodu "należy ich zamykać w pokojach bez klamek" ? Edytowane 13 Czerwca 2021 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 13.06.2021 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Dziwnie to wygląda gdy wita cię numer konta To nie ten od raka i witaminy C ? A propos raka.... w GB covid 19 załatwił u 61 latka glejaka po 11 dniach pobytu w szpitalu z zapaleniem płuc. Wyszedł całkowicie zdrowy.. A rozumny samodzielnie weryfikuje źródła, a pod każdym rozdziałem w przeglądanej przeze mnie książce, jego autorstwa, jest bibliografia badań naukowych na których oparto treść tegoż rozdziału. Ale lemingom starczy wiara w to co powiedziały media , nieważne że wielokrotnie przyłapani na kłamstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 13.06.2021 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Do autorów trudniej mi dotrzec to może z tobą jakis zakładzik o to - Remember the Deagel.com projections...only 99 million Americans will be alive by January 2025 ...that's just 3 and 3/4 years from now. NA durniejszy link? to z chęcią dostarczę taki o ciemnej flocie toczącej wojnę w naszym Układzie słonecznym o uczynienie jej całkowicie ludzką. Wg doniesień wygrywamy , a covid jest ichniejszą bronią biologiczną. A co do twego linku to Amerykanów rdzennych jest znacząco mniej https://politykapolska.eu/2019/06/22/skutki-reformacji-czarna-legenda-indianie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.06.2021 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Dyskusja z tobą jest bez sensu bo zarzucasz drugiemu co sam robisz. Wiedzący lepiej. Zacytowałeś wypowiedź szefa Interu że CK nie był szczepiony. Zrób to samo z selekcjonerem kadry Danii. Zacytuj jego słowa że nie zostali zaszczepieni. Biedaku, całkiem się pogubiłeś. Pisałeś, że "zapewne" został zaszczepiony. Zapytałem skąd to info, skoro jego szef twierdzi zupełnie coś przeciwnego, a ty odsyłasz mnie, żebym to ja poszukał sobie słów selekcjonera reprezentacji - że nie został Jeszcze raz zapytam - masz linka potwierdzającego szczepienie zawodników reprezentacji Danii w tym CK, czy nie ? Czy jedynie co masz to foliarskie "zapewne" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.06.2021 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Wiemy już coraz więcej, np ... Dzieci nie powinny przebywać w tym samym pomieszczeniu z osobami zaszczepionymi. ... ... nie wiem jednak dlaczego Ucisk foliowej czapeczki wzmaga bicie bełkotliwej piany ? Chińczycy wymyślili "plandemię świrusa" by Gates mógł zacząć depopulować szczepionkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.06.2021 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Wiemy już coraz więcej, np ... nie wiem jednak dlaczego Ucisk foliowej czapeczki wzmaga bicie bełkotliwej piany ? Chińczycy wymyślili "plandemię świrusa" by Gates mógł zacząć depopulować szczepionkami ? Może wymyślili, to był przypadek. Fiolka podczas przekazywania jej pomiędzy agentami przypadkowo rozbiła się na targu w Wuhan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 13.06.2021 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Wiemy już coraz więcej, np ... Dzieci nie powinny przebywać w tym samym pomieszczeniu z osobami zaszczepionymi. ... ... nie wiem jednak dlaczego Ucisk foliowej czapeczki wzmaga bicie bełkotliwej piany ? Chińczycy wymyślili "plandemię świrusa" by Gates mógł zacząć depopulować szczepionkami ? Nie bądź hipokrytą, jego durna odpowiedź była odpowiedzią na głupkowate stwierdzenie kuliboba. A jego tak nie męczysz o takie samo stwierdzenie. Ogólnie to psujesz całą zabawę która tak rzekomo lubisz. Czy Ty potrafisz prowadzić dyskusję? Czy to wątek naukowy, czy po prostu dyskusja? Wyczuj różnice a świat będzie jeszcze zabawniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 13.06.2021 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Biedaku, całkiem się pogubiłeś. Pisałeś, że "zapewne" został zaszczepiony. Zapytałem skąd to info, skoro jego szef twierdzi zupełnie coś przeciwnego, a ty odsyłasz mnie, żebym to ja poszukał sobie słów selekcjonera reprezentacji - że nie został Jeszcze raz zapytam - masz linka potwierdzającego szczepienie zawodników reprezentacji Danii w tym CK, czy nie ? Czy jedynie co masz to foliarskie "zapewne" ? Biedak się odezwał. A dasz link że selekcjoner duńskiej kadry nie zaszczepił? Czy tylko lemingowe teksty będziesz tu puszczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.06.2021 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 (edytowane) Biedak się odezwał. A dasz link że selekcjoner duńskiej kadry nie zaszczepił? W internecie napotykam tylko na informacje, że Eriksen nie był zaszczepiony. Nie widzę żadnej informacji negującą powyższą. A ponieważ to nie tajemnica (w PL o szczepieniu polskiej kadry pisało wiele portali) więc analogicznie sądzę, źe gdyby piłkarze duńskiej kadry się zaszczepili, taka informacja byłaby wcześniej podana, a teraz już przypomniana. Ooo.. przepraszam, jeden z wiedzących lepiej napisał, że "zapewne był zaszczepiony" co w jego umyśle znaczy "był zaszczepiony" Nawet wbrew aktualnym faktom... Edytowane 13 Czerwca 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 13.06.2021 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 NA durniejszy link? to z chęcią dostarczę taki o ciemnej flocie toczącej wojnę w naszym Układzie słonecznym o uczynienie jej całkowicie ludzką. Wg doniesień wygrywamy , a covid jest ichniejszą bronią biologiczną. A co do twego linku to Amerykanów rdzennych jest znacząco mniej https://politykapolska.eu/2019/06/22/skutki-reformacji-czarna-legenda-indianie/ Jakiego mojego linku, brednie. To twój link (#8686) ja tylko chcę się założyć i wygrać, bo w bzdury nie wierzę. I skąd ci się wziął temat rdzennych mieszkańców to chyba tylko ty ogarniasz. Ludzie młodzi dostają zakrzepicy po szczepieniach. Jaki odsetek? Są tony poważnych artykułów na ten temat. Podrzuć parę gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.06.2021 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Nie bądź hipokrytą, jego durna odpowiedź była odpowiedzią na głupkowate stwierdzenie kuliboba. A jego tak nie męczysz o takie samo stwierdzenie. Ogólnie to psujesz całą zabawę która tak rzekomo lubisz. Czy Ty potrafisz prowadzić dyskusję? Czy to wątek naukowy, czy po prostu dyskusja? Wyczuj różnice a świat będzie jeszcze zabawniejszy. Jeżeli psuję Tobie zabawę komentarzem na fobie niektórych "dyskutantów" to bardzo przepraszam ... prawdopodobnie nie potrafię "prowadzić dyskusji" (wg Twojej opinii) choć jakiejkolwiek dyskusji tutaj nie widzę Świat forumowych misjonarzy-foliarzy jest niewątpliwie niezmiernie zabawny (co nie ulega namniejszej wątpliwości - jak mniemam) a wypowiedzi z nutką ksenofobii dodają tylko smaczku temu zabawnemu wątkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 13.06.2021 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Jaki odsetek? Podrzuć parę gram. Sam poszukaj. Chyba potrafisz. Nie będę cię uczył jak szukać informacji ani dawał ci jej na talerzu. Wysil te kilka szarych komórek które masz między uszami, bo mam nadzieję że masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 13.06.2021 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 (edytowane) "Jakiego mojego linku, brednie. To twój link (#8686) ja tylko chcę się założyć i wygrać, bo w bzdury nie wierzę.I skąd ci się wziął temat rdzennych mieszkańców to chyba tylko ty ogarniasz" EWIDENTNIE NIE OGARNIASZ " o to - Remember the Deagel.com projections...only 99 million Americans will be alive by January 2025 ...that's just 3 and 3/4 years from now." Słodyczy ... chyba cię pokłuło amnezją że własnych wpisów nie pamiętasz!! Rozumiem, przerasta skomplikowaniem znaczeń i pojęć . Znaczenie słowa Amerykanin w liczbie mnogiej ma więcej znaczeń niż przypuszczasz na przykład tu https://pl.wikipedia.org/wiki/Tubylczy_Amerykanie MAM nadzieję przyczyniłem się do rozjaśnienia meandrów niezrozumiałego świata Edytowane 14 Czerwca 2021 przez gnago palcówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.06.2021 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts