henrykow 03.07.2021 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 (edytowane) Fotohobby, przyganiał kocioł garnkowi. To po drugie nie rozumiem tutaj mentalności przy odpowiedziach, skoro prowadzę i odpowiadam szefowi to jemu odpowiadam a nie Tobie. Ale Ty nie histeryzujesz, Ty jesters ostoją spokoju i ogarnięcia, wzór konspekt tego forum, nic tylko naśladować. Ty chłopie, nawet gdybym tylko kropkę postawił w swoim poście to do niej byś się przyczepił. Daj se na luz i napisz coś konstruktywnego. P.S. Co do pogrubień i powiększeń tekstu, cóż jak macie problem czytać ze zrozumieniem normalne litery to muszę je powiększyć i pogrubić abyście dojrzeli sedno sprawy. Rozumiem że te pogrubienia i powiększenia też Cię irytują, może na moderatora złóż podanie, być może Redakcja przyjmie twoją ofertę Edytowane 3 Lipca 2021 przez henrykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.07.2021 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Fotohobby, przyganiał kocioł garnkowi. To po drugie nie rozumiem tutaj mentalności przy odpowiedziach, skoro prowadzę i odpowiadam szefowi to jemu odpowiadam a nie Tobie. . Człowieku, gubisz się. Przecież pisałeś tam o swoich adwersarzach , czyli o m.in. o mnie. Jeszcze wcześniej zacytowałeś mnie i odpowiedziałeś w dość niewybredny sposób. Trochę kultury, bo znów załapiesz bana i będziesz się żalił w "Uwagach dotyczących Forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.07.2021 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 No cóż, chamstwo z ciebie wyłazi z każdej strony. A kto dopieprzył się do mnie że nie łapie aforyzmów i alegorii?? Weź chłopie zacznij czytać dokładniej moje posty zanim znowu w sposób chamski mi odpiszesz.No cóż, jak nie chcesz to jak zgłoszę wniosek abyś został moderatorem, wtedy zapanuje tu sama miłość i spokój po wieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.07.2021 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Wiesz, że kilka gramów ołowiu wepchanego do łba skutecznie leczy takie pomysły ? Adam M. Stajecie się mniejszością ginącym gatunkiem:) wiec niewiele bedzie mieli do gadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.07.2021 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Zasada - żyj i daj żyć innym - kulibobowi nie jest znana. Adam M. Zaszczep się zyj i daj zyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.07.2021 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 No cóż, chamstwo z ciebie wyłazi z każdej strony. A kto dopieprzył się do mnie że nie łapie aforyzmów i alegorii?? Stwierdzenie że czegoś nie potrafisz nie jest chamstwem. Chamstwem byłoby, gdybym napisał, że jesteś ułomny, bo nie łapiesz alegorii. No, ale to nie ja stosuję tego typu epitety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.07.2021 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Stwierdzenie że czegoś nie potrafisz nie jest chamstwem. Chamstwem byłoby, gdybym napisał, że jesteś ułomny, bo nie łapiesz alegorii. No, ale to nie ja stosuję tego typu epitety... O jakiej alegorii p[piszesz? o tej obrażającej i wyśmiewającej mnie?? To faktycznie masz poziom. Nie że czegoś nie potrafisz bo nikt wszystkiego nie umie i nie wie, ale odpowiadać w sposób perfidny że nie znam się na aforyzmach gdzie wyraźnie odpowiedziałem na szefa zapytanie i ciągnąc dalej ten wątek na siłę jakby zależało życie od tego a ty zawsze musisz ironicznie dosrać każdemu to już jest chamstwo. Dlaczego z innymi i inni nie mają ze mną problemu w dyskusjach? nie wiesz? to Ci powiem bo rozmawiają normalnie pomimo nawet różnicy zdań czy pomyłek bez głupich docinek i dociekań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.07.2021 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Jeśli tamten tekst sprawił, że poczułeś się wyśmiany i obrażany to tylko potwierdza, że takich wypowiedzi nie rozumiesz, bierzesz wszystko literalnie do siebie.I potem piszesz o wyśmiewaniu, chamstwie, "pisaniu przez pryzmat nienawiści" - i w ramach kontry obrzucasz rozmówcę epitetami typu "ułomny", czy "debilny". Wstyd... Odpuszczam i współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.07.2021 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Jeśli tamten tekst sprawił, że poczułeś się wyśmiany i obrażany to tylko potwierdza, że takich wypowiedzi nie rozumiesz, bierzesz wszystko literalnie do siebie. I potem piszesz o wyśmiewaniu, chamstwie, "pisaniu przez pryzmat nienawiści" - i w ramach kontry obrzucasz rozmówcę epitetami typu "ułomny", czy "debilny". Wstyd... Odpuszczam i współczuję. Tak jest Panie Dwunickowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2021 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Ja taką kulturę odwzajemniam w dyskusji jaką darzą mnie moi adwersarze w tym Ty. Ostatni raz napisze bo faktycznie, pojąc tobie tekst pisany bardzo ciężko. Napisałem że nie wyznaje takie zasady (więc o tym samym pojąłem że to aforyzm, jak widać mało inteligentnym ludziom trzeba dobitniej to tłumaczyć) a nie ze nie kradnę i to jak widać nie wystarczy aby zamknąć dyskusję bo tobie zawsze mało. Dalej jak podtrawisz to sobie sam wnioski wyciągnij, dla mnie wątek zamknięty. Co do wycieczek osobistych to co Cię boli? to że nazywam Cię mistrz patelni? Przecież masz taki tytuł "FORUMOWY MISTRZ ZŁOTEJ PATELNI " więc o co Ci biega? Nie denerwuj się tak. Poniżej odpisałem Tobie, na Twoją odpowiedź, iż nie "wyznajesz takiej zasady" To nie wnioski a zapytanie (bądź łaskaw zauważyć znak zapytania na końcu zdania). Zapytanie dotyczyło cześci Twojej wypowiedzi którą próbowałeś usprawiedliwiać siebie pisząc na temat forumowicza kulibob na zwróconą Tobie uwagę. Jeszcze czegoś nie rozumiesz w tym kontekscie ? Czy widzisz gdzieś bym zanegował, iż nie wyznajesz takiej zasady ? Czy widzisz gdzieś tutaj jakiekolwiek twierdzenie, że Ty kradniesz ? Odpowiedziałem Tobie na drugą część zdania gdzie pytasz "skąd takie wnioski" ? Mniemam, że wyczerpująco. Innym zarzucasz brak "czytania ze zrozumieniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.07.2021 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Zaszczep się zyj i daj zyć Zaszczep się i daj żyć. Oczep się! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.07.2021 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Nie denerwuj się tak. Poniżej odpisałem Tobie, na Twoją odpowiedź, iż nie "wyznajesz takiej zasady" Czy widzisz gdzieś bym zanegował, iż nie wyznajesz takiej zasady ? Czy widzisz gdzieś tutaj jakiekolwiek twierdzenie, że Ty kradniesz ? Odpowiedziałem Tobie na drugą część zdania gdzie pytasz "skąd takie wnioski" ? Mniemam, że wyczerpująco. Innym zarzucasz brak "czytania ze zrozumieniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.07.2021 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Zaszczep się i daj żyć. Oczep się! Adam M. W takim razie jesteś wolny i wybrałeś . za ryj i igła lub konfiskata majątku i do Afryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.07.2021 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Tak jest Panie Dwunickowy. Co przez to określenie "Panie Dwunickowy" masz na myśli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.07.2021 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Co przez to określenie "Panie Dwunickowy" masz na myśli?? Dla spokoju pozwolisz że nie będę ciągnął tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.07.2021 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 W takim razie jesteś wolny i wybrałeś . za ryj i igła lub konfiskata majątku i do Afryki Nic nie kuma. Słaba zabcia z niego... Idę podczyscić czarnoprochowca... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 04.07.2021 03:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 (edytowane) Nic nie kuma. Słaba zabcia z niego... Idę podczyscić czarnoprochowca... Adam M. Nie pomoże zbyt wielu przeciwników. Magdalenki z tego nie zrobisz Burundi czy Somaljia? Gdzie Pan bilet wybiera Edytowane 4 Lipca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.07.2021 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 (edytowane) Tak jest Panie Dwunickowy. Albo podasz mòj drugi nick i poproszę o weryfikację IP w administracji Forum, albo odszczekasz tu to kłamstwo. Inaczej poproszę o interwencję redakcję Forum To nie jest tak że "rzucisz g.wnem", a potem zaczniesz się wycofywać pisząc Dla spokoju pozwolisz że nie będę ciągnął tego tematu. Edytowane 4 Lipca 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.07.2021 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Tak jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prose pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.07.2021 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Czyli jak ?Podtrzymujesz swoje zdanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts