Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Fotohobby, przyganiał kocioł garnkowi.

To po drugie nie rozumiem tutaj mentalności przy odpowiedziach, skoro prowadzę i odpowiadam szefowi to jemu odpowiadam a nie Tobie.

Ale Ty nie histeryzujesz, Ty jesters ostoją spokoju i ogarnięcia, wzór konspekt tego forum, nic tylko naśladować.:lol2:

Ty chłopie, nawet gdybym tylko kropkę postawił w swoim poście to do niej byś się przyczepił. Daj se na luz i napisz coś konstruktywnego.

P.S.

Co do pogrubień i powiększeń tekstu, cóż jak macie problem czytać ze zrozumieniem normalne litery to muszę je powiększyć i pogrubić abyście dojrzeli sedno sprawy. Rozumiem że te pogrubienia i powiększenia też Cię irytują, może na moderatora złóż podanie, być może Redakcja przyjmie twoją ofertę:)

Edytowane przez henrykow

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fotohobby, przyganiał kocioł garnkowi.

To po drugie nie rozumiem tutaj mentalności przy odpowiedziach, skoro prowadzę i odpowiadam szefowi to jemu odpowiadam a nie Tobie.

.

Człowieku, gubisz się.

Przecież pisałeś tam o swoich adwersarzach , czyli o m.in. o mnie.

Jeszcze wcześniej zacytowałeś mnie i odpowiedziałeś w dość niewybredny sposób.

Trochę kultury, bo znów załapiesz bana i będziesz się żalił w "Uwagach dotyczących Forum"

No cóż, chamstwo z ciebie wyłazi z każdej strony. A kto dopieprzył się do mnie że nie łapie aforyzmów i alegorii?? Weź chłopie zacznij czytać dokładniej moje posty zanim znowu w sposób chamski mi odpiszesz.

No cóż, jak nie chcesz to jak zgłoszę wniosek abyś został moderatorem, wtedy zapanuje tu sama miłość i spokój po wieki:)

No cóż, chamstwo z ciebie wyłazi z każdej strony. A kto dopieprzył się do mnie że nie łapie aforyzmów i alegorii??

Stwierdzenie że czegoś nie potrafisz nie jest chamstwem.

Chamstwem byłoby, gdybym napisał, że jesteś ułomny, bo nie łapiesz alegorii.

No, ale to nie ja stosuję tego typu epitety...

:lol:

Stwierdzenie że czegoś nie potrafisz nie jest chamstwem.

Chamstwem byłoby, gdybym napisał, że jesteś ułomny, bo nie łapiesz alegorii.

No, ale to nie ja stosuję tego typu epitety...

:lol:

O jakiej alegorii p[piszesz? o tej obrażającej i wyśmiewającej mnie?? To faktycznie masz poziom.

Nie że czegoś nie potrafisz bo nikt wszystkiego nie umie i nie wie, ale odpowiadać w sposób perfidny że nie znam się na aforyzmach gdzie wyraźnie odpowiedziałem na szefa zapytanie i ciągnąc dalej ten wątek na siłę jakby zależało życie od tego a ty zawsze musisz ironicznie dosrać każdemu to już jest chamstwo.

Dlaczego z innymi i inni nie mają ze mną problemu w dyskusjach? nie wiesz? to Ci powiem bo rozmawiają normalnie pomimo nawet różnicy zdań czy pomyłek bez głupich docinek i dociekań.

Jeśli tamten tekst sprawił, że poczułeś się wyśmiany i obrażany to tylko potwierdza, że takich wypowiedzi nie rozumiesz, bierzesz wszystko literalnie do siebie.

I potem piszesz o wyśmiewaniu, chamstwie, "pisaniu przez pryzmat nienawiści" - i w ramach kontry obrzucasz rozmówcę epitetami typu "ułomny", czy "debilny". Wstyd...

Odpuszczam i współczuję.

Jeśli tamten tekst sprawił, że poczułeś się wyśmiany i obrażany to tylko potwierdza, że takich wypowiedzi nie rozumiesz, bierzesz wszystko literalnie do siebie.

I potem piszesz o wyśmiewaniu, chamstwie, "pisaniu przez pryzmat nienawiści" - i w ramach kontry obrzucasz rozmówcę epitetami typu "ułomny", czy "debilny". Wstyd...

Odpuszczam i współczuję.

Tak jest Panie Dwunickowy.

Ja taką kulturę odwzajemniam w dyskusji jaką darzą mnie moi adwersarze w tym Ty.

Ostatni raz napisze bo faktycznie, pojąc tobie tekst pisany bardzo ciężko.

Napisałem że nie wyznaje takie zasady (więc o tym samym pojąłem że to aforyzm, jak widać mało inteligentnym ludziom trzeba dobitniej to tłumaczyć) a nie ze nie kradnę i to jak widać nie wystarczy aby zamknąć dyskusję bo tobie zawsze mało. Dalej jak podtrawisz to sobie sam wnioski wyciągnij, dla mnie wątek zamknięty.

Co do wycieczek osobistych to co Cię boli? to że nazywam Cię mistrz patelni? Przecież masz taki tytuł "FORUMOWY MISTRZ ZŁOTEJ PATELNI " więc o co Ci biega?

Nie denerwuj się tak. Poniżej odpisałem Tobie, na Twoją odpowiedź, iż nie "wyznajesz takiej zasady"

To nie wnioski a zapytanie (bądź łaskaw zauważyć znak zapytania na końcu zdania).

Zapytanie dotyczyło cześci Twojej wypowiedzi którą próbowałeś usprawiedliwiać siebie pisząc na temat forumowicza kulibob na zwróconą Tobie uwagę.

Jeszcze czegoś nie rozumiesz w tym kontekscie ?

Czy widzisz gdzieś bym zanegował, iż nie wyznajesz takiej zasady ?

Czy widzisz gdzieś tutaj jakiekolwiek twierdzenie, że Ty kradniesz ?

Odpowiedziałem Tobie na drugą część zdania gdzie pytasz "skąd takie wnioski" ? Mniemam, że wyczerpująco.

Innym zarzucasz brak "czytania ze zrozumieniem" :D

Nie denerwuj się tak. Poniżej odpisałem Tobie, na Twoją odpowiedź, iż nie "wyznajesz takiej zasady"

Czy widzisz gdzieś bym zanegował, iż nie wyznajesz takiej zasady ?

Czy widzisz gdzieś tutaj jakiekolwiek twierdzenie, że Ty kradniesz ?

Odpowiedziałem Tobie na drugą część zdania gdzie pytasz "skąd takie wnioski" ? Mniemam, że wyczerpująco.

Innym zarzucasz brak "czytania ze zrozumieniem" :D

:bash:

Tak jest Panie Dwunickowy.

Albo podasz mòj drugi nick i poproszę o weryfikację IP w administracji Forum, albo odszczekasz tu to kłamstwo.

Inaczej poproszę o interwencję redakcję Forum

To nie jest tak że "rzucisz g.wnem", a potem zaczniesz się wycofywać pisząc

Dla spokoju pozwolisz że nie będę ciągnął tego tematu.
Edytowane przez fotohobby