SAVAGE7 25.09.2021 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Zara pojado po tobie heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.09.2021 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 ZA CO?Nikogo nie obrazam... A ze ciekawi mnie statystyka - to chyba nie grzech, bo CODZIENNIE podają ją w prasie, radiu i telewizji!!! Tylko o urodzeniach, poronieniach i postępujacej depopulacji nie piszą...Ale jak się chwalą, ze TYLE JUŻX PROCENT się wyszczepiło - I NADAL ŻYJĄ!!! Gotowanie zaby w pełnym toku.Korwin ma rację!Większość to idioci... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.09.2021 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Gwaltowny-spadek-liczby-urodzen-w-Polsce-Wykres-dnia-8193316.html Dane z VAERS zdają się temu przeczyć...i to o to chyba Adamowi chodziło. Adamowi chodziło o to co wyraźnie napisał Pytanko mam... ILE było po pierwszym, drugim i trzecim "szczepieniu" poronień. ILE było ciąż? JAKIEGO poszczepiennego bumu urodzinowego mamy się spodziewać? Wy tylko NOPy i zgony... Ja o URODZENIA pytam! Są jakieś? MA ktoś statystyki? Jak to wyglada w zestawieniu wieloletnim? TERAZ jak wygląda?!!! Adam M. JTKirk - masz jeszcze wątpliwości ?? Jeszcze nie ma trzeciej dawki szczepień lub "szczepień" a Adam już teraz widzi jej skutki uboczne. Brak ciąż i poronienia po pierwszej, po drugiej i po trzeciej dawce "szczepionki". To że w Polsce jest mniej urodzin nie wynika z otrzymanych dawek szczepień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.09.2021 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Bardzo ciekawe NOPy poszczepienne ostatnio widzę...Zjawisko idzie w tysiace przypadków! https://www.rp.pl/nauka/art9206641-protesty-mlodziezowego-strajku-klimatycznego-w-calej-polsce Totalne zdebilnienie! (A w ulotce - ani słowa o tym!)Gówniaki powszechnie ZE SRAJFONEM W GARŚCI protestują!PRZYJECHALI na te protesty z róznych stron. (Ta kretynka latała i pływała jachtem! po świecie na protesty - to dopiero jest NOP!!! ) samochodami.Mają pełne szafy butów, ciuchów (które często tylko raz włozyli).Prądu (który "truje" Ziemię) zużywają tyle, co ŻADNE poprzednie pokolenie!Tak samo bęnzyny, ropy, gazu...O cerowaniu skarpetek czy zelowaniu butów to nawet nie słyszeli!A co dopiero o chodzeniu w ciuchach po starszym rodzeństwie...Ilość ENERGII na jednego łebka JAKĄ KONSUMUJĄ jest niewyobrażalna!!!NIGDY DOTĄD tak nie było! No i czego żądają?- Żeby było czyściej, lepiej, zdrowiej...(zwykle wpiepszajac czipsy i inne śmieciowe zarcie).Do tego...OD NAS żądają!!!!No i argumentują - że trzeba myśleć i odpowiadać za swoje postępowanie... Do szkoły nawet na rowerze (nie mówiąc już - na piechotę) nie docierają... To dpoiero są poważne skutki szczepień!!!!Takiego NOPu to w żadnej pandemii jeszcze nie było!"Hiszpanka" zabrała wiele milionów, podobno.Ale TAKICH skutków ubocznych nie miała. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.09.2021 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Moze mi ktoś wyjaśnić CZEMU posty poznikały? KTÓRY JEBNIĘTY filosemita je wykasował? NIE MAM PRAWA do zdania podobnego, jakie ma kulibob? Adam M. Możesz przetłumaczyć swoją myśl na język normalnych ludzi? : https://sjp.pl/jebni%C4%99ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.09.2021 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Adamowi chodziło o to co wyraźnie napisał JTKirk - masz jeszcze wątpliwości ?? Jeszcze nie ma trzeciej dawki szczepień lub "szczepień" a Adam już teraz widzi jej skutki uboczne. Brak ciąż i poronienia po pierwszej, po drugiej i po trzeciej dawce "szczepionki". To że w Polsce jest mniej urodzin nie wynika z otrzymanych dawek szczepień. DANYCH Ci brakuje? ZNALEŹĆ ICH NIE UMIESZ?!!! Dziwne... Bardzo dziwne.... Zwykle łatwo Ci idzie! Przestali statystyki publikować tam , gdzie czytujesz? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.09.2021 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Możesz przetłumaczyć swoją myśl na język normalnych ludzi? : https://sjp.pl/jebni%C4%99ty Nie łapiesz myśli! Zgroza... Może.... odstajesz od ogólności? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.09.2021 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 DANYCH Ci brakuje? ZNALEŹĆ ICH NIE UMIESZ?!!! Dziwne... Bardzo dziwne.... Zwykle łatwo Ci idzie! Przestali statystyki publikować tam , gdzie czytujesz? Adam M. Nie ma takich danych. To są twoje zmyślenia. Brakuje logiki w twoich wpisach. Nie będę snuć przypuszczeń co jest tego powodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.09.2021 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 (edytowane) Nie łapiesz myśli! Zgroza... Może.... odstajesz od ogólności? Adam M. "Może.... odstajesz od ogólności?i" - to ty uporczywie piszesz, że większość to "DEBILE" więc to chyba jest komplement Kolejny raz pisząc "JEBNIĘTY" to "odstajesz" od grona ludzi używających normalnego słownictwa.. Pisząc kolejne wulgaryzmy nie zyskujesz ani na mądrości ani uznania. PS Ty "odstajesz od ogólności" czy jesteś w gronie "ogólności" ? Edytowane 25 Września 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.09.2021 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 (edytowane) Poiwtórzę usunięty post... POSZUKAJ, PROSZĘ, bo bardzo dobrze Ci to wychodzi, COŚ NIE NA STRONACH RUSKICH o na przykład urodzeniach i poronieniach w Izraelu! To co JA znajduję Ci się nie podoba. ... Zwykle... . Stara śpiewka - "rzuce tezę, a Ty szukaj danych" Lenie odrzucają mnie od dyskusji niemal tak samo, jak głupcy, więc sorry ... Za to tym mnie rozśmieszyłeś : https://gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/8127337,spadek-urodzen-demografia-pandemia-koronawirus-covid-19-gus-dane.html DRAMATYCZNE dane... BEZ wskazania na np. poronienia... no, po szczepionce! Artykuł z marca 2021, podaje dane urodzeń ze stycznia 2021, a Ty bredzisz o poronieniach po szczepionce Zsuwasz się coraz bliżej stosa, czy henrykowa... BTW - zdajesz sobie sprawę, że zachorowanie na covid w trakcie ciąży zwiększa ryzyko poronienia dwukrotnie ? Edytowane 25 Września 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 25.09.2021 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Coraz bliżej narracji, że co prawda szczepienie nie chroni od zgonu, ale jabbnięcie zapewni przyjemne zejście bez cierpienia https://www.bitchute.com/video/aawp4Jqzawh2/ . Polecam szczególnie "dwudawkowcom" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.09.2021 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 (edytowane) Coraz bliżej narracji, że co prawda szczepienie nie chroni od zgonu, ale jabbnięcie zapewni przyjemne zejście bez cierpienia https://www.bitchute.com/video/aawp4Jqzawh2/ . Polecam szczególnie "dwudawkowcom" Witamy nowego Użytkownika FM Co to jest "jabbnięcie" w twojej mowie? PS Sponsorujesz BITCHUTE? Edytowane 25 Września 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.09.2021 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Nie ma takich danych. To są twoje zmyślenia. Brakuje logiki w twoich wpisach. Nie będę snuć przypuszczeń co jest tego powodem. Nie jest tak, ze jak czegoś nie wiesz - nie istnieje! Nie umiesz czy nie chcesz znaleźć? A mnie nadal interesuje ile TAM się rodzi a ile umiera i JAK BYŁO dawniej. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.09.2021 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 (edytowane) Serio!? Widziałeś gdzieś statystyki ile kobiet nie urodziło lub poroniło w Polsce po trzeciej dawce szczepionki??Nie szukałem bo szkoda czasu na znajdowanie bredni które ty wymyślasz. To co piszesz należy traktować jako czcze wymysły człowieka który usiłuje udowodnić rzeczy które nie istnieją i nie istniały. W tych wymysłach jesteś podobny do @henrykow który też wymyślił swoje przypadki.Ty wymyśłiłeś poronienia po trzeciej dawce szczepionki.Po pierwsze i po drugiej dawce też wymyśliłeś. Edytowane 25 Września 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.09.2021 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 (edytowane) Coraz bliżej narracji, że co prawda szczepienie nie chroni od zgonu, ale jabbnięcie zapewni przyjemne zejście bez cierpienia https://www.bitchute.com/video/aawp4Jqzawh2/ . Polecam szczególnie "dwudawkowcom" O... pierwszy post na forum budowlanym i akurat w temacie o koronawirusie. Ciekawe, kto postanowił "zacząć od nowa" Edytowane 25 Września 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.09.2021 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Ktoś ostatnio pytał się Redakcji cz można mieć dwa konta na FM. I stwierdził, że można mieć dwa konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.09.2021 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Nie, to nie jego styl wypowiedzi. Mam innego na oku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 25.09.2021 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Adamie jakiś nałukowiec swierdził, że wyrażenie żyd jest obraźliwe. Widać tutejsza moderacja była na jego wykładzie. Proponuję byś wyważenie żyd zastąpił zwrotem np. w Izraelu Nie wiem komu się ubzdurało że słowo "Żyd" jest obraźliwe, przecież to nazwa człowieka danego narodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.09.2021 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Też nie uważam, aby było obraźliwe, natomiast wypada pisać je z wielkiej litery.No i liczy się też kontekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.09.2021 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Nie, to nie jego styl wypowiedzi. Mam innego na oku. Nic takiego sugerowałem Masz rację, nie ten styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts