mitch 26.09.2021 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Totalny brak zrozumienia do czego służy respirator, po co się pod niego podłącza i kiedy. Respirator for dummies w dużym skrócie: respirator to towar deficytowy. Nikt dla jaj nikogo nie podpina pod to, to jest zbyt poważna procedura, żeby zdrową osobę w to mieszać. To jest ostatnia deska ratunku dla pacjenta, który nie może już samodzielnie żyć (oddychać). Już tylko z tego powodu wynika, że część pacjentów pod respiratorem nie przeżywa. Dodatkowo, pisanie że szpital zabija (taka jest powszechna opinia) świadczy o braku zrozumienia ciągu przyczynowo skutkowego. Skoro ktoś trafia do szpitala, z założenia wynika, że z jego zdrowiem jest coś nie tak. Siłą rzeczy, w szpitalu jest procentowo największe zgromadzenie ludzi, których zdrowie szwankuje. No i teraz już jest prosta matematyka. To tak, jakby z nowotworem nie chcieć iść do szpitala onkologicznego, bo mówią, że tam ludzie na raka umierają. Seriously? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 26.09.2021 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Ale aktywacja przelwy od ruskich przyszły nowe twarze nawet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 26.09.2021 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Przyjmę prace płatne w kryptowalutach. Moogę świadczyć usługi nakłaniania do bioteroryzmu usługę mogę świadczyć na dowolnych forach i facebokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 26.09.2021 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Drobna pomyłka w obliczeniach. https://www.cbc.ca/amp/1.6188806 https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.09.13.21262182v1.full Niby preprint, ale poszedł w świat. Już wycofany, więc można teraz dorobić teorię, że niewygodne dane i karuzela kręci się dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 26.09.2021 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Już @henrykow pisał o zdrowych chłopach którzy zeszli z tego świata pod drugiej szczepionce AstraZeneca... Doktorze nauk medycznych możesz sobie odpuścić te durne powtarzające się od ponad dwóch miesięcy ataki personalne? Zmień stację tv bo tvn24 już sporo narobił spustoszenia w twoim mózgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.09.2021 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 @henrykow - nadal nie podałeś wiarygodnego źródła swoich fantazji.Nie ma odnotowanych takich przypadków w Polsce.Jedyne takie stwierdzenie powiela @henrykow na FM. Pewnie nie wiesz ile zła robisz takimi kłamliwymi wpisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 26.09.2021 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Doktorze nauk medycznych możesz sobie odpuścić te durne powtarzające się od ponad dwóch miesięcy ataki personalne? Zmień stację tv bo tvn24 już sporo narobił spustoszenia w twoim mózgu. Problem w tym że Ty co najwyżej jesteś mgr. kropka celowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 26.09.2021 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Po-antyszczepionkowcach-pojawili-sie-negacjonisci-wulkanu-8194335.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 26.09.2021 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Po-antyszczepionkowcach-pojawili-sie-negacjonisci-wulkanu-8194335.html Ci są bardziej szurnięci: https://vibez.pl/wydarzenia/przebudzeni-amerykanie-wierza-ze-ptaki-nie-istnieja-to-sa-rzadowe-drony-6658691138239008a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 26.09.2021 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Czasem zastanawiam się skąd i dlaczego u covidoszurów biorą się urojenia i skrzywiony obraz świata. A wystarczy zerknąć na to co nasi forumowi koledzy czytają, oglądają i linkują https://www.bankier.pl/wiadomosc/Po-antyszczepionkowcach-pojawili-sie-negacjonisci-wulkanu-8194335.html (...) (...) https://vibez.pl/wydarzenia/przebudzeni-amerykanie-wierza-ze-ptaki-nie-istnieja-to-sa-rzadowe-drony-6658691138239008a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 26.09.2021 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Pewnie nie wiesz ile zła robisz takimi kłamliwymi wpisami. Taaak, krzywdę robię szczególnie Tobie bo się głowisz i troisz od ponad dwóch miesięcy nad tym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.09.2021 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 jeszcze kilka lat temu wszyscy śmiali by się z takiego oto nagłówka: "Opracowano zdrowszy i smaczniejszy analog mięsa sojowego". dziś jest to niestety prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 26.09.2021 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Ci są bardziej szurnięci: https://vibez.pl/wydarzenia/przebudzeni-amerykanie-wierza-ze-ptaki-nie-istnieja-to-sa-rzadowe-drony-6658691138239008a O ptakach czytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.09.2021 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Taaak, krzywdę robię szczególnie Tobie bo się głowisz i troisz od ponad dwóch miesięcy nad tym problemem. Nie głowię się nad "problemem" który ty wymyśliłeś aby jeszcze bardziej zagmatwać temat COVID-19. Palnąłeś idiotyzm i teraz go nawet nie bronisz tylko uznajesz za "niebyły" - że niby nie było sprawy. KŁAMAŁEŚ i nadal kłamiesz !! Przez takie wpisy jak twojej dzieła produkcji ludzie boją się szczepień. Masz zero wiedzy na temat covid-19, wirusa i szczepień a powielasz bzdurne wersja albo je sam tworzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 26.09.2021 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 (edytowane) Nie głowię się nad "problemem" który ty wymyśliłeś aby jeszcze bardziej zagmatwać temat COVID-19. Palnąłeś idiotyzm i teraz go nawet nie bronisz tylko uznajesz za "niebyły" - że niby nie było sprawy. KŁAMAŁEŚ i nadal kłamiesz !! Przez takie wpisy jak twojej dzieła produkcji ludzie boją się szczepień. Masz zero wiedzy na temat covid-19, wirusa i szczepień a powielasz bzdurne wersja albo je sam tworzysz. Próbowałem wytłumaczyć ale nie moja wina że nic do Ciebie nie dociera, wy wierzycie tylko w linki i to jeszcze w te które Wam pasują, te które jeszcze bardziej nawiedzeni szczepionkowcy napiszą. Tak samo jak bzdura jest to że covid w ciągu kilku dni "zżarł" płuca doszczętnie, toszto bujda na resorach. nawet rak tak szybko nie robi spustoszenia w organizmie. Wg waszych bzdurnych teorii zwykla grypa to dzisiaj jest covid:p Co do mojej wiedzy na temat covida to rozumiem że ty jesteś po medycynie z tytułem co najmniej doktora nauk medycznych:wave: szkoda tylko że ta wiedzę zdobyłeś czytają linki i oglądając TVN24. Edytowane 26 Września 2021 przez henrykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 26.09.2021 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Totalny brak zrozumienia do czego służy respirator, po co się pod niego podłącza i kiedy. Respirator for dummies w dużym skrócie: respirator to towar deficytowy. Nikt dla jaj nikogo nie podpina pod to, to jest zbyt poważna procedura, żeby zdrową osobę w to mieszać. To jest ostatnia deska ratunku dla pacjenta, który nie może już samodzielnie żyć (oddychać). Już tylko z tego powodu wynika, że część pacjentów pod respiratorem nie przeżywa. Dodatkowo, pisanie że szpital zabija (taka jest powszechna opinia) świadczy o braku zrozumienia ciągu przyczynowo skutkowego. Skoro ktoś trafia do szpitala, z założenia wynika, że z jego zdrowiem jest coś nie tak. Siłą rzeczy, w szpitalu jest procentowo największe zgromadzenie ludzi, których zdrowie szwankuje. No i teraz już jest prosta matematyka. To tak, jakby z nowotworem nie chcieć iść do szpitala onkologicznego, bo mówią, że tam ludzie na raka umierają. Seriously? OK. a lekarze nigdy się nie mylą. Tylko pacjenci o tym nie wiedzą i umierają na coś innego. Sami zawodowcy tam pracują i wiedzą do czego służy respirator. Pogadamy, jak jeszcze kogoś wyślesz do szpitala i poleży tam sobie. Ja już niestety widziałem przykłady ich profesjonalizmu. Mam nadzieję, że to ja mam takie przykre doświadczenia. Poza tym ciekawe skąd się powszechna opinia bierze. Sporo przed covidem słyszałem jak pacjenci krzyczeli "pić, wody, proszę" a pielęgniarki w swoim pokoju hihy i hahy. Wody nie przyniosły. To odwiedzający przynieśli im wody bo jak długo można czekać. A lekarze? Taa materace przeciwodleżynowe prosiłem kilka dni. Chciałem im kupić, ale mówili że nie, bo mają.... W ogóle skąd się wzięły odleżyny. Tacy to profesjonaliści. Lekarze jak i pielęgniarki. Oni nie zauważyli. Ale nie, brak zrozumienia... teraz jest covid i leczą profesjonalnie. Wiedzą nawet co to respirator. W końcu rząd im kupił na ich prośbę. Ale chyba nie taki jak trzeba. A kto doradzał, lekarz jakiś. Żenada, Mitch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 26.09.2021 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 (edytowane) Czasem zastanawiam się skąd i dlaczego u covidoszurów biorą się urojenia i skrzywiony obraz świata. A wystarczy zerknąć na to co nasi forumowi koledzy czytają, oglądają i linkują Obydwa artykuły (i strony, na jakich wiszą) mają dość sceptyczne, racjonalme podejście do "szuroteorii" które non stop serwują nam tutejsi "wiedzący lepiej" Akurat strona, którą linkowałem przytacza sporo odklejonych teorii https://vibez.pl/wydarzenia/gabby-petito-nie-istnieje-ta-teoria-spiskowa-roztapia-mozg-na-marmolade-6686636961950272a https://vibez.pl/wydarzenia/dlaczego-tiktokerzy-pala-snieg-bo-stworzyl-go-bill-gates-6611270265822048a Edytowane 26 Września 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 26.09.2021 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 to jak jest? przejęzyczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.09.2021 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Próbowałem wytłumaczyć ale nie moja wina że nic do Ciebie nie dociera, wy wierzycie tylko w linki i to jeszcze w te które Wam pasują, te które jeszcze bardziej nawiedzeni szczepionkowcy napiszą. Tak samo jak bzdura jest to że covid w ciągu kilku dni "zżarł" płuca doszczętnie, toszto bujda na resorach. nawet rak tak szybko nie robi spustoszenia w organizmie. Wg waszych bzdurnych teorii zwykla grypa to dzisiaj jest covid:p Co do mojej wiedzy na temat covida to rozumiem że ty jesteś po medycynie z tytułem co najmniej doktora nauk medycznych:wave: szkoda tylko że ta wiedzę zdobyłeś czytają linki i oglądając TVN24. W ciągu ilu dni od drugiej dawki szczepionki AstraZeneca powstała śmiertelna zakrzepica?? Rak nie zżera, covid też nie a szczepionka "zżera". Nie ma co tłumaczyć tylko podaj wiarygodne źródło potwierdzające te twoje tragiczne przypadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 26.09.2021 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 wygooglaj sobie przeprosiny medyków z północy Włoch za źle napisane procedury tam było o "wypaleniu " płuc ustawieniami respiratora i śmierci pacjentów na OIOM-ie. Wiem, reset pamięci wymazał . Dlatego pisze wygooglaj, O ile NOP ci pozwala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts