Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

To teksty nie dla biorobotów z awariami czipów i zwarciami sektorów pamięci z ustawicznymi resetami pamięci osobowości i rozumu

https://d3konspiracja.neon24.pl/post/163785,raport-miliony-umieraja-od-zastrzykow

Nagłówek:

Dekonspiracja

Dekonspiracja - Ta strona dekonspiruje Światową Rewolucje Iluminatów. Spisek przeciwko cywilizacji. Celem tej strony jest dekonspiracja mrocznych okultystycznych sił i tajnych stowarzyszeń Gdy poznasz prawdę ,,Już Nikt nie waży się nazwać tego spiskiem

:lol:

Dzięki, chciałem włączyć kabarety na YT, ale poczytam to ;)

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Muszę przyznać, że liczba zmarłych w wyniku (podobno) szczepienia, jest imponująca. Ale, żeby nie było, w moim zespole 10-cio osobowym zaszczepili się wszyscy. Z przykrością donoszę, po kilkumiesięcznej obserwacji, że nikt nie wącha kwiatków od spodu. Ale... za to zacząłem chodzić do fizjoterapeuty, gdyż coś mi "strzeliło" w odcinku szyjnym kręgosłupa i żeby zasnąć musiałem brać ibuprom. Powiem Wam - niefajne uczucie, zdecydowanie nie polecam. Nie wiem, czy to ma coś wspólnego ze szczepieniem, ale niesmak pozostał.:sick:

A u mnie w firmie z 320 osób zaszczepionych jakieś 250.

I nic, żadnych zgonów, żadnych wakatów.

"Zajrzałem. Pierwszy link wykwakał się taki:

https://konkret24.tvn24.pl/swiat,109...e,1066151.html"

No i cóż powiedzieć, żal że ograniczasz się w swej ciekawości do jednego jedynego linka. I to pierwszego.:( Potwierdzasz moją opinię o inteligencji kłutych :lol2:

"Dzięki, chciałem włączyć kabarety na YT, ale poczytam to" :no:

wyraźnie zakazałem, olśnienie prawdą może być zabójcze:p

Zaglądasz na własną odpowiedzialność , ale wątpię za długie , a i linków do sprawdzenia.......:D. Stanowczo zbyt mądre dla kłutych i groźne dla ich osobowości.(patrz wyżej)

Edytowane przez gnago

To jest perfekcyjne

Zbieranie i analiza czarnej lepkiej substancji .

W dniach 24-25 września 2021 roku nasze miasto otrzymało kolejną regularną wizytę samolotów z chemtrail. Wieczorem 25-go, kiedy zapadł zmierzch, zobaczyłem coś na naszych skośnych oknach na piętrze. Używając zestawu wacików kosmetycznych wyczyściłem osad z jednej połowy

okna i zrobiłem zdjęcie pokazujące zarówno oczyszczoną jak i nie oczyszczoną połowę:

[Wykonane z lampą błyskową].

Waciki były pokryte czarną, lepką substancją:

Po wyschnięciu wacików, zeskrobałem trochę czarnej substancji na kartkę białego papieru. Rozsypała się ona jak proszek.

Następnie namoczyłem płatki w wodzie destylowanej, aby usunąć substancję. W sumie zawierały one

pozostałość zebraną z jednego metra kwadratowego szkła, a po przefiltrowaniu i wysuszeniu

ważyły mniej niż gram (moje mikroskale nie zarejestrowały wartości powyżej 0,0).

Oto jak to wyglądało w szklance wody destylowanej (ok. 2 uncje płynne) po usunięciu wszystkich włókien bawełny

(włókna bawełny zostały usunięte)

https://d3konspiracja.neon24.pl/post/163805,go

Nie -wiem, kto to pisał i gdzie mieszkwa, ale zapraszam go na Śląsk w sezonie grzewczym, zobaczy mnóstwo chemtrail, unoszących się pionowo w górę :)

Samoloty nie są potrzebne :lol:

To też super:

Czterech Jeźdźców Apokalipsy to dla nich w najlepszym razie interesujące symbole religijne.

Lekcje historii przygotowały ich jedynie na sytuacje bezpośredniego konfliktu twarzą w twarz, a nie na niewidzialny ogólnoświatowy atak, w którym jedna strona potajemnie podkopuje

i unicestwia drugą.

Zdecydowana większość przyznających się do wiary chrześcijan postanowiła postrzegać wydarzenia na świecie

oczami niewierzących. Gdyby brali Boga za słowo i wierzyli w to, co napisał dla naszego dobra w Księdze Objawienia - i w wielu innych częściach Biblii - wiedzieliby, że władcy ciemności tego świata pracowicie

przygotowują niszczycielskie wydarzenie czasu końca. Jako prawdziwi wierzący, byliby

pilnie wypatrywali znaków, gdy zbliżała się fatalna godzina, porównywali by z Pismem Świętym i rozróżniali złowrogą siłę,

która pewnego dnia zamanifestuje się jako Antychryst.

Nie możemy powiedzieć na pewno, że program szczepionek Covid wyprowadzi jeźdźca na białym koniu. Być może tak się stanie. Wiele zależy od tego, jak świat zareaguje na przerażające

zagrożenie, przed którym teraz stoi. Jeśli masy nadal będą wierzyć w każde kłamstwo, gardzić Dziesięcioma

Przykazaniami , szukać "normalności" za wszelką cenę i wstrzykiwać sobie i swoim dzieciom eksperymentalne preparaty zwane przez dzieci niegodziwosci szczepionkami, to chaos społeczny i światowa

dyktatura na świecie są nieuniknione.

A to tylko 10% artykułu.

;)

I na deser:

Tatuaże dwóch alchemików ⬇️

1. Szczepił Mike Peance’a

2. Szczepiła Dyrektora CSK MSWiA w Warszawie - prof. nadzw. dr hab. n. med. Waldemar Wierzba

Wygląda na to że te tatuaże maja jakiś wspólny mianownik , a mianowicie oba zostały wykonane na prawym nadgarstku na (wewnętrznej stronie)

Oraz oba wzory wyraźnie prezentują coś jakby groty zatrute trucizną dobrze zobrazowane w objawieniu 6:2

Dodatkowo W tatuażu szczepiącego Mike Peance’a mamy cyfry: GY6

W Gematrii : GY6

English ordinal = 38

Full reduction= 20

Takie same liczby otrzymamy wpisując w kalkulator gematryczny słowo : Death (smierć )

Szatan wreszcie, po upływie około czterech i pół tysiąca lat, zdołał opanować sytuację podobną do powodzi. Niektórzy mylnie uważają, że osiągnął on ten punkt wraz z rozwojem bomby termojądrowej w latach 60. i nagromadzeniem ogromnych arsenałów tej broni zarówno w USA jak i w ZSRR. Ale to była iluzja. Wybuchowe urządzenia nuklearne nie istnieją.

Niestety, szczepionki istnieją. Świat dopiero teraz dociera do ciemnego i niebezpiecznego miejsca, w które omyłkowo uwierzył, że wkroczył podczas zimnej wojny. Opad" z tych szczepionek, jeśli zostaną zaprojektowane w złowieszczym celu, będzie niewiarygodnie destrukcyjny.

To jest ten moment, na który wróg czekał. Byłoby bardzo głupio zakładać, że po prostu ziewnie i wypuści cię na wolność.

Wielki dzień Jego gniewu nie rozpocznie się, dopóty dopóki WSZYSTKIE możliwe

środki zaradcze nie zostaną wyczerpane.

@gnago - sorry, ale coraz gorzej z Tobą, skoro na takich portalach szukasz informacji...

Edytowane przez fotohobby

Zgadza się, można pęknąć ze śmiechu. Ten portal ma podobną siłę rażenia, co:

JUŻ pisałem nie ograniczaj się do strony startowej i nagłówków . 10 minut na analizę tak długiego artykułu. Sprawdzenie dziesiątków linków I to jeszcze w oryginale. :stirthepot:

Forumowicze mamy tu do czynienia z pierwszym pozytywnym NOP-em pomrocznością genialną, efektu szczęśliwego spięcia i sterowania 5G z tłumaczeniem symultanicznym w chmurze. Gratulacje

Ale niestety brzytwa Ockhama sugeruje że nasz okaz ograniczył się do nagłówka i pierwszych zdań. Tych łatwiejszych do przyswojenia:(. Ot standard u kłutych, ta intensywna gra synaps i neuronów z agresywnymi naładowanymi czipami sprawiają przegrzanie układu nerwowego.:sick:

Suponuję przekazanie okazu do właściwego laboratorium celem wiwisekcji i stwierdzenia zmian . Pozytywnych jakie mamy nadzieję w pierwszej tezie , czy standardu reprezentowanego przez kłutych z negatywnymi czy obojętnymi NOP-ami.:cool:

Egzemplarz powinien zgodzić się na kolejny eksperyment medyczny bez problemu:p

To jest perfekcyjne

Nie -wiem, kto to pisał i gdzie mieszkwa, ale zapraszam go na Śląsk w sezonie grzewczym, zobaczy mnóstwo chemtrail, unoszących się pionowo w górę :)

To też super:

A to tylko 10% artykułu.

;)

Śmiejesz się z własnej niewiedzy?:yes: Krok w dobrą stronę, tylko, rozkmiń gdzie twoje emanacje z kominów domowych się osadzają i jakie wysokości osiągają. A na jakiej te samoloty wypuszczają celem chłodzenia Ziemi ( ups, potraktowałem jak człowieka) Poprawię się

Staraj się przyswoić całość nie 10% Będziesz mądrzejszy:no: no dobra chybiony komplement

Edytowane przez gnago

Ty myślisz, że sadzy z kominów na oknach dachowych nie widziałem?

Dziwne, że takiego czarnego osadu nie ma całe lato, a pojawia się, jak tylko nieocieplone kostki zaczynają emitować swoje "smugi".

A tu gość biega w wacikami, bo mu dwa samoloty rejsowe przeleciały nad domem. I jeszcze zdaje z tego relację.Czysty obłęd.

Jak bym widział prelegenta na tym spotkaniu szurów nad grobem Dmowskiego.

Nie, to jest tak pokręcone (jeszcze te odwołania do Biblii), że najlepiej odzwierciedla powiedzenie 'nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie zajrzałem do internetu".

Forumowicze mamy tu do czynienia z pierwszym pozytywnym NOP-em pomrocznością genialną, efektu szczęśliwego spięcia i sterowania 5G z tłumaczeniem symultanicznym w chmurze. Gratulacje

Strugasz z siebie głupca, ale spokojnie - wyjaśniam.

Wolę artykuły, niż filmiki np na YT, gdyż tekst pisany jestem w stanie przyswoić wielokrotnie szybciej, niż czas trwania video zawierającego analogiczną treść.

Kurs szybkiego czytania nie kosztuje masy monet (zresztą otrzymałem go od pracodawcy w formie bonusa)

A bardzo pomaga w pracy i życiu codziennym.

Ty potrafisz jedynie pisać pogardliwie o NOPach, przegrzanych synapsach, zwarciach - to strasznie miałkie.

Rób z siebie dalej głupca, zaczynasz powoli ocierać się o mistrzostwo.

Edytowane przez fotohobby

Krzywdzisz się ograniczając się świadomie swoje życie intelektualne do tego forum:(. używaj wyszukiwarek samodzielnie:yes: Będziesz wielki

Zajrzyj na: https://duckduckgo.com/?q=%C5%9Bmier%C4%87+pilota+po+szczepieniu&t=brave&ia=web

duck duck go :D

Ludzie to mają problem z rozumem.

To teksty nie dla biorobotów z awariami czipów i zwarciami sektorów pamięci z ustawicznymi resetami pamięci osobowości i rozumu

https://d3konspiracja.neon24.pl/post/163785,raport-miliony-umieraja-od-zastrzykow

Dla kłutych biedaków filmik:

Żadna substancja na ziemi nie komunikuje się lepiej z 5G niż tlenek grafenu i żadna substancja nie jest bardziej skuteczna w penetrowaniu ludzkiego mózgu i manipulowaniu ludzkimi myślami i uczuciami, niż tlenek grafenu.

gnago - Dawid z YT to Ty ?

Edytowane przez d7d

Tak, Pani Theresa jest Top Secret :) Szkoda tylko, że pisze, jakby nie miała dyplomu, między innymi o tym, że szczepionka zmienia ludzki genom...

Swoją drogą - jak ona musi nie lubić tych pilotów... Bo codziennie około 200tysięcy z nich (tylko licząc samoloty cywilne) wzbija się w powietrze, piloci spędzają tam długie godziny i najwyraźniej są tam bezpieczni, bo jakoś brakuje informacji o tym, że któryś umarł w kokpicie.

Ponoć umierają na ziemi.

A ona chce aby zabroniono im latać.

Wredna kobieta....

Natomiast i tak przebił ją @henrykow. Bo Pani Theresa zna dwa przypadki zgonów na kilka(naście) tysięcy pilotów US Air Force, a @henrykow zna dwa przypadki zgonów wśród pracowników jego firmy

Oczywiście, być może jego firma jest liczniejsza, niż personel latający USAF.

Być może.

Ale jeśli nie - warto cytować @henrykowa.

Efekt piorunujący :)

wiesz jaka jest różnica pomiędzy pilotem wojskowym, a cywilnym? Obrazkowo Ci może wytłumaczę - ten drugi to może tak wygląda, jak się za dużo gorzkiej czekolady nażre

pilot-9g.jpg

To jest perfekcyjne

To też super:

A to tylko 10% artykułu.

;)

I na deser:

@gnago - sorry, ale coraz gorzej z Tobą, skoro na takich portalach szukasz informacji...

tak bywa każdy szuka tego czego potrzebuje . Przykładem wizyta gości w obcym im mieście jeden do muzeum księgarni czy za pamiątkami drugiemu to tylko burdel i knajpa .

Cieszę że znalazłeś coś ciebie interesującego poza linkami które dałem. A propos jak tam programowanie twych czipów , dalej nieudane?

Wojskowi piloci umierają po szczepieniu COVID-19 a cywilni nie umierają po szczepieniu?

Wojskowi też nie umierają, skoro wg Ciebie mówi o tym ktoś, kto nie istnieje. Wyciągnij z tego "dalej idący wniosek".

A co do "cywilnych" - umierają... na covid... chociaż "Vistara and AirAsia India have given at least one dose of vaccine to around 99 per cent and 96 per cent of their eligible employees, respectively"

https://www-telegraphindia-com.translate.goog/india/covid-claims-17-pilots-in-may/cid/1817677?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=pl&_x_tr_pto=ajax