kulibob 03.10.2021 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 (edytowane) Niedokładnie to podsumowałeś. To stwierdzenie powinno brzmieć. Ten kto to wymyślił był genialny plan pozbycia się zaszczepionego śmiecia No, powstanie. Bez kulibobów... Ale to tylko dobrze dla wszystkich. Adam M. Ci zaszczepieni są potrzebni bo nie będą stwarzać problemu.W nowym systemie trzeci świat i szury nie.. Ciekawe że w swojej mądrości nie wpadliście na to że to atak na was i sami się pokonaliście:) To było genialne posunięcie NWO . Szczepionki mrna chronią przed tym co nadejdzie wrogowie sami się naznaczają a możliwość zaszczepienia się zaraz skończy ponieważ obecne lub przyszłe partie nie będą już chronić. Teraz spójrzcie na tą teorię spiskowa:) swoimi szurowymi mózgami czas się bać nadchodzi koniec gorszego sortu Edytowane 3 Października 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.10.2021 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Takich Cie ciekawych rzeczy uczyli... W prosektorium... W laboratoriach chemicznych, fizycznych. A teraz montujesz pompy ciepła. W którym momencie coś poszło nie tak ? wszystko poszło TAK! Jestem dziecięciem wielu talentów! Kabelki łaczę, zeby prąd płynoł, i bity, bajty ytez... Rurki łączę aby ciepełko płynęło... Waty ze słoneczka w to podpinam... Różnie..i z fotowolaiki i z solarów cieczowych. No i ciepełko z Ziemi... Sporo umiem! Cos z tym nie tak? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.10.2021 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Ci zaszczepieni są potrzebni bo nie będą stwarzać problemu.W nowym systemie trzeci świat i szury nie.. Ciekawe że w swojej mądrości nie wpadliście na to że to atak na was i sami się pokonaliście:) To było genialne posunięcie NWO . Szczepionki mrna chronią przed tym co nadejdzie wrogowie sami się naznaczają a możliwość zaszczepienia się zaraz skończy ponieważ obecne lub przyszłe partie nie będą już chronić. Teraz spójrzcie na tą teorię spiskowa:) swoimi szurowymi mózgami czas się bać nadchodzi koniec gorszego sortu No i nw końcu odejdziesz... Wytrzymam to. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.10.2021 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 (edytowane) estem dziecięciem wielu talentów! Kabelki łaczę, zeby prąd płynoł, i bity, bajty ytez... Rurki łączę aby ciepełko płynęło... Waty ze słoneczka w to podpinam... Takich ludzi znam wielu czasem są wybitni, a czasem zgodnie z powiedzeniem, że jak "coś jest do wszystkiego, to jest do niczego" Jedni mają też zbyt wysokie ego... A niektórzy znaczą teraz naprawdę dużo. Edytowane 3 Października 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.10.2021 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Teraz spójrzcie na tą teorię spiskowa:) swoimi szurowymi mózgami czas się bać nadchodzi koniec gorszego sortu No tak - zaszczepieni wymrą, a NWO będzie się musiał mordować z podejrzliwymi zwolennikami teorii depopulacyjnych, chemtrails, z Adamem i jego czarnoprochowcem, z gogusiem, który może uciekł już do lasu organizować , jak zapowiadał partyzantkę (ale on wiele gada, tyle, ze po próżnicy). Możni tego świata stracą połowę klientów, którzy kupują ich produkty, latają ich samolotami, śpią w ich hotelach, jedzą ich jedzenie - nabijają ich kieszenie. Logika znad barowego stolika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 03.10.2021 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Ci zaszczepieni są potrzebni bo nie będą stwarzać problemu.W nowym systemie trzeci świat i szury nie.. Ciekawe że w swojej mądrości nie wpadliście na to że to atak na was i sami się pokonaliście:) To było genialne posunięcie NWO . Szczepionki mrna chronią przed tym co nadejdzie wrogowie sami się naznaczają a możliwość zaszczepienia się zaraz skończy ponieważ obecne lub przyszłe partie nie będą już chronić. Teraz spójrzcie na tą teorię spiskowa:) swoimi szurowymi mózgami czas się bać nadchodzi koniec gorszego sortu NWO podał ci truciznę powolnego działania, a ty wmawiasz sobie że to ci niezaszczepieni są celem ataku NWO. Typowa logika leminga. Wmawiaj sobie to bo co ci innego pozostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 03.10.2021 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Mało mnie interesują własciwości grafenu. Trudno śledzić WSZYSTKIE odkrycia medyczne. Opieram sie na tekstach ludzi, którzy głęboko w problematyce siedzą i starają się w przystępny sposób opisać to, co się dzieje. Ten artykuł (są tez inne) dobrze opisuje moje obawy. Nie jestem mikrobiologiem, ale umiem czytać takie teksty ze zrozumieniem treści. Na tyle wystarcza mi wiedzy. Doczytałeś ten kawałek tekstu? "Oczekuje się, że te szczepionki wytworzą przeciwciała atakujące białko S, takie jakie znajduje się na wirusie SARS-CoV-2, jednak białko S zawierają również sekwencje homologiczne (podobne) do syncytyny – białka niezbędnego do tworzenia łożyska u ssaków, w tym u ludzi." Adam M. Oczywiście, że doczytałem i rozumiem teraz Twoje zaniepokojenie ilością narodzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.10.2021 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 PS Zauważyłem, iż nader często w swoich postach odnosisz się do "ynteligencji", czy IQ. To objaw jakiegoś kompleksu ? Odnoszę się do tego co ty z kolesiami ciągle wspominacie w swoim IQ, wykształceniu, pisowni, literówkach itd. Więc kto ma kompleks niższości, ja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.10.2021 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 (edytowane) NWO podał ci truciznę powolnego działania, a ty wmawiasz sobie że to ci niezaszczepieni są celem ataku NWO. Typowa logika leminga. Wmawiaj sobie to bo co ci innego pozostało. Tyle warta ta teoria co wasze bzdury jednak jest to logiczne co napisałem eliminacja tych uciążliwych. Wy jesteście ich wrzodem na dupie nie my podporządkowane lemingi. My zrobimy co pan karze a wy ? wiec kto jest do wyeliminowania? Edytowane 3 Października 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.10.2021 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Absolutnie się zgadzam. Wszyscy ludzie rodzą się głupi (tabula rasa), tylko niektórzy coś z tym później robią, niektórzy nie. Ty dokonałeś wyboru. Bo jak zauważyłeś trafnie a rzadko ci się to zdarza że niektórzy coś z tym robią i ja akurat nie muszę bo mam takie a nie inne wykształcenie i mi zasób słów wystarcza taki jakim się posługuję na co dzień. A to że niektóry później coś z tym robią bo szkół odpowiednich nie pokończyli to nie moja wina ze do takich należysz i teraz zasób słów ynteligenckich szukasz po słownikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 03.10.2021 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Tyle warta ta teoria co wasze bzdury jednak jest to logiczne co napisałem eliminacja tych uciążliwych. Wy jesteście ich wrzodem na dupie nie my podporządkowane lemingi. Tobie się tylko wydaje że to co piszesz jest logiczne. Może oni nie chcą podporządkowanych którzy nie potrafią myśleć samodzielnie. Może oni chcą żeby średnie IQ ludzkości się podniosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.10.2021 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Tyle warta ta teoria co wasze bzdury jednak jest to logiczne co napisałem eliminacja tych uciążliwych. Wy jesteście ich wrzodem na dupie nie my podporządkowane lemingi. My zrobimy co pan karze a wy ? wiec kto jest do wyeliminowania? Bzdury i brednie to wypisują nawiedzeni szczepionkowcy z tobą na czele. Przed wynalezieniem tych ala szczepionek kto był przeziębiony i robił testy był chory na covida, dzisiaj gdy zaszczepienie są przeziębieni czy nawet maja covida to robiąc testy są przeziębieni, natomiast niezaszczepieni mają tylko i wyłącznie covida. Niezłe brednie i propaganda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.10.2021 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 (edytowane) Odnoszę się do tego co ty z kolesiami ciągle wspominacie w swoim IQ, wykształceniu, pisowni, literówkach itd. Więc kto ma kompleks niższości, ja?? A możesz znaleźć post w którym wspominałem choć o swoim IQ, czy wykształceniu ? Nie potrafisz ? No to mnie nie dziwi, zawsze tego nie potrafisz zrobić... Bo jak zauważyłeś trafnie a rzadko ci się to zdarza że niektórzy coś z tym robią i ja akurat nie muszę bo mam takie a nie inne wykształcenie i mi zasób słów wystarcza taki jakim się posługuję na co dzień. To mam dla Ciebie radę, używaj tych słów, które znasz (nawet, jeśli ich zasób jest ograniczony), bo potem wychodzą taki kwiatki, jak "spirytus movies", czy "kleptoman" Edytowane 3 Października 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.10.2021 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 (edytowane) NWO podał ci truciznę powolnego działania, a ty wmawiasz sobie że to ci niezaszczepieni są celem ataku NWO. Typowa logika leminga. Wmawiaj sobie to bo co ci innego pozostało. No, ale jeśli podał jemu (i innym), to tak, jakby podał tobie, bo pisałeś, że szczepionką "można zarażać" Więc co ci pozostało ? Tobie się tylko wydaje że to co piszesz jest logiczne. Może oni nie chcą podporządkowanych którzy nie potrafią myśleć samodzielnie. Może oni chcą żeby średnie IQ ludzkości się podniosło. Z reguły im wyższe wykształcenie tym wyższe IQ (oczywiście są wyjątki) Tymczasem w PL mapa i rozkład społeczny szczepionych wygląda jak mapa poparcia dla Pis (czy Dudy), na których statystycznie częściej głosowali ludzie gorzej wykształceni. Więc trochę słaba ta twoja teoria (jak większość, zresztą) Edytowane 3 Października 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.10.2021 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 A możesz znaleźć post w którym wspominałem choć o swoim IQ, czy wykształceniu ? Nie potrafisz ? No to mnie nie dziwi, zawsze tego nie potrafisz zrobić... Chłopie, nie błaznuj, tobie też amnezja się udzieliła jak d7d? to już drugi przypadek po szczepionce tu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 03.10.2021 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 No, ale jeśli podał jemu (i innym), to tak, jakby podał tobie, bo pisałeś, że szczepionką "można zarażać" Więc co ci pozostało ? Ja zwykle kłamiesz, bo nigdy nie pisałem że szczepionką można się zarazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.10.2021 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Chłopie, nie błaznuj, tobie też amnezja się udzieliła jak d7d? to już drugi przypadek po szczepionce tu na forum. Jeśli ja ma, amnezję, to Ty permanentne delirium tremens. No proszę - zacytuj te posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.10.2021 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Jeśli ja ma, amnezję, to Ty permanentne delirium tremens. No proszę - zacytuj te posty A try pisze po jakiemu? po ja nie rozumieć? Widzę ze nerwy dają się we znaki, spoko, chłopie mam coś lepszego do roboty niż udowadnianie czegoś czego i tak nie przyjmiesz do wiadomości a pozostali wiedzą jaki z ciebie szuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 03.10.2021 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Co by nie mówić w końcu pojawia się alternatywa dla szczepień:https://portal.abczdrowie.pl/wreszcie-mamy-lek-na-covid-19-ta-tabletka-zmniejsza-ryzyko-zgonu-o-50-proc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.10.2021 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Pozwolisz że zacytuję ciebie. Zacytuj moje posty w których piszę czy linkuję o tym że można się zarazić szczepionką od zaczepionego. Szkoda czasu. Widzisz co to daje. Ty jemu plujesz w twarz a on mówi że deszcz pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts