Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Poczekaj, napisze do gov.pl aby napisali że dwa przypadki (bo o trzeci słyszałem tylko od znajomego) aby ujęli że to chodzi o mnie ale wątpię abyś wtedy tez to przyjął do wiadomości bo cóż, móżdżek się skurczył i nie pomieści tej informacji.:D

A tak na poważnie to gdybyś był tak mądry i inteligentny za jakiego się uważasz to na gov.pl nie podawają danych personalnych w tym przypadku osób które zmarły czy mają NOP-a.

Poczekm aż aż tobie "móżdżek" udzielą odpowiedzi.

Nie podają informacji personalnych ale podawali płeć, wiek, otrzymaną szczepionkę i informację po której dawce (po pierwszej czy po drugiej) wystąpił opisywany NOP.

I dlatego twierdzę, nie nie ma takich henrykowych przypadków.

Proste ale może nadal nie rozumiesz jaki błąd popełniłeś opisując "swoje" przypadki.

Przedobrzyłeś !!

Może podaj jeszcze raz te przypadki - wiek, płeć, po której szczepionce i po której dawce.

Edytowane przez d7d

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tobie to nie podam już nic bo nie jesteś wart tego. Szukasz pożywki do durnych dyskusji? znajdź sobie innego jelenia.

JA widzę że d7d podaje fakty, źródła i logiczne przemyślenia a ty jak dzieciak który twierdzi że jest Panem z dobrym wykształceniem niema nic do powiedzenia.

Ja za dłąme ci pytanie o wskazanie błędów w moim rozumowaniu finansowym a ty co? Pieniądz tema tabu?

No wreszcie zrozumiałeś, że gość zebrał z szyby sadzę, która sprzedał mu sąsiad, a nie przelatujące samoloty........

No wreszcie rozumiałeś jaką postawę prezentujesz: nie wiem, ale wiem i się wypowiem . Tamten się zainteresował zweryfikował laboratoryjnie i opublikował to co odkrył.

POSTAWA NAUKOWCA, NIE WIEJSKIEGO JASIA

Eeee tam, zaraz zjedli, kto Ci powiedział, że jak ktoś jest buntowniczy i niepokorny, to nie może być podobnie jak Ty nieetyczny, Spokojnie się dogadają, będzie co dzielić. Ale Ty już odjechałeś innym pociągiem...

Musisz zrozumieć że nasz Kulibob nauczony jest kombinować w zgodzie z systemem , obecna sytuacja go przeraża. podjął głupią decyzję i usiłuje utwierdzić siebie w jej słuszności. A i namówić innych do tego samego kretynizmu - w kupie raźniej.

Ale nie ma się co martwić, koparą się zrobi rowy do zrzucania zwłok kłutych po nieoczekiwanych zgonach na współistniejące, nawet jak wcześniej nie stwierdzone.

W sumie to potwierdziłeś moje przypuszczenia - te wszystkie maruchy , bitchuty, "buntownicze", "oświecające", "demaskujące" portale i portaliki prowadzą całkiem pragmatyczni ludzie, którzy dostrzegli szanse w zarabianiu na naiwnością takich gnago, stosów i... czy Ty też stamtąd nie linkowałeś?

:)

Hosanna , Fotohobby odkrył skąd Marucha ma takie info. GRATULACJE

Eeee i myślisz że stronka przynosi dochód? To nie tuba powyżej 100000 polubień wejść. Robią to, bo lubią, bo czują się zmuszeni do walki ze sqrwielstwem jakie dotyka świat

No wreszcie rozumiałeś jaką postawę prezentujesz: nie wiem, ale wiem i się wypowiem . Tamten się zainteresował zweryfikował laboratoryjnie i opublikował to co odkrył.

POSTAWA NAUKOWCA, NIE WIEJSKIEGO JASIA

Taaa... naukowiec...

Przekonany, że mu to samoloty zostawiły.

Drugi wiejski Jaś z przejęciem broni jego "odkryć"

:lol:

Edytowane przez fotohobby

Sporo to ty pisałeś jakie to były przypadki....

Zadnego dowodu nie dostarczyłeś.

Literatura światowa tych przypadków nie potwierdzają.

Żadne źródła internetowe, nawet te pro-antysczepionkowe i anty-covidowe, nawet nie brzdąknęły na ten temat.

Temat można ciągnąć do końca covida lub do końca świata bo, jak na razie, ty były tylko twoje bardzo szkodliwe i antyspołeczne insynuacje.

Przypadek?? Nie sądzę!

Temat się zakończy jak pojawią się wiarygodne informacje na ten temat.

Przez trzy miesiące miałeś i szanse i okazje... i nic. Nadal cisza.

Przyznaj się do zmyślenia całej historii i będzie koniec tematu.

Może to historia to "kleptomania" :)

Żaden z tu obecnych antyszczepionkowców i anty covidowców nie potwierdza twoich przypadków.

A można prezentować szanowne zwłoki denatów , czy na szanownmy adres wysłać. Papierom i tak nie uwierzysz

Hosanna , Fotohobby odkrył skąd Marucha ma takie info. GRATULACJE

Eeee i myślisz że stronka przynosi dochód? t

Wiem, ze to trudne do zaakceptowania, że traktują się, jak wiejskiego Jasia i wart jesteś tyle, ile kliknięć przyniesiesz

Ale starasz się, zamieszczasz linki, zachęcasz do wejścia.

Jak o takich mówią ? Pożyteczny kto... ?

:)

Tobie to nie podam już nic bo nie jesteś wart tego. Szukasz pożywki do durnych dyskusji? znajdź sobie innego jelenia.

Kłamałeś i nie masz odwagi przyznać się do kłamstwa.

Kłamałeś w złej wierze.

Swoimi kłamstwami szkodzisz wszystkim ludziom.

I tym zdrowym i tym chorym.

Taki postawy, jak twoja - szerzenie kłamstw i powielanie antyszczepionkowych fake newsów, są antyspołeczne i antypolskie.

Sprawiasz radość Putinowi.

Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego

Państwowy Instytut Badawczy

Niepożądane Odczyny Poszczepienne po szczepionkach przeciw COVID-19 w Polsce

Raport za okres 27.12.2020 - 29.08.2021

Strona 1, 24 i 31

https://www.pzh.gov.pl/wp-content/uploads/2021/09/Raport-NOP-do-29.08.2021.pdf

Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego

Państwowy Instytut Badawczy

Niepożądane Odczyny Poszczepienne po szczepionkach przeciw COVID-19 w Polsce

Raport za okres 27.12.2020 - 29.08.2021

Strona 1, 24 i 31

https://www.pzh.gov.pl/wp-content/uploads/2021/09/Raport-NOP-do-29.08.2021.pdf

I pięknie potwierdza to mój wpis co usunęli

Foljarze to Ku*** Deb***

Ryzyko zgonu z poeodu szcepiniabliskie zeru.

Z czego wiele zgonów nie musi być spowodowane szczepieniem.

Ko to świadome się nie szczepi ten ku*** deb**

JA widzę że d7d podaje fakty, źródła i logiczne przemyślenia a ty jak dzieciak który twierdzi że jest Panem z dobrym wykształceniem niema nic do powiedzenia.

Ja za dłąme ci pytanie o wskazanie błędów w moim rozumowaniu finansowym a ty co? Pieniądz tema tabu?

Co ty z tym wykształceniem? Tak piszą tylko ci co im brakuje wykształcenia a wytykają je innym.

Powiedziałem ci że nie mam zamiaru wypisywać o sowich finansach i zasobności portfela mojego. To kolejny przykład że piszą tylko ci co wielkie G maja a chcą podnieść swojego biedne ego poprzez pryzmat pisania o wielkich finansach.

Podaj cenę swojego przybytku a już jutro go odkupię wraz z tobą i jeszcze dorzucę abyś miał na papier toaletowy.

Kłamałeś i nie masz odwagi przyznać się do kłamstwa.

Kłamałeś w złej wierze.

Swoimi kłamstwami szkodzisz wszystkim ludziom.

I tym zdrowym i tym chorym.

Taki postawy, jak twoja - szerzenie kłamstw i powielanie antyszczepionkowych fake newsów, są antyspołeczne i antypolskie.

Sprawiasz radość Putinowi.

Przestań mnie oczerniać chamie z Poznania bo to już staje się wkurw... ileż można klapać jęzorem jedno i to samo.

Co ty z tym wykształceniem? Tak piszą tylko ci co im brakuje wykształcenia a wytykają je innym.

Powiedziałem ci że nie mam zamiaru wypisywać o sowich finansach i zasobności portfela mojego. To kolejny przykład że piszą tylko ci co wielkie G maja a chcą podnieść swojego biedne ego poprzez pryzmat pisania o wielkich finansach.

Podaj cenę swojego przybytku a już jutro go odkupię wraz z tobą i jeszcze dorzucę abyś miał na papier toaletowy.

Podkreślałeś że masz dobre wykształcenie wiec za każdym razem gdy pierdzielisz głupoty podkreślam że masz dobre wykształcenie.

A co do pieniędzy to nie obchodzi mnie twój majątek tylka miąłeś wskazać błedy wtym co napisałem wcześniej.

NOP foljarski?

Edytowane przez kulibob