SAVAGE7 13.11.2021 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Jesli coś jest w moim interesie to to poprę mój zysk nie moja strata no i tu się zgadzamy. dlatego won ode mnie ze strzykawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.11.2021 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 (edytowane) Zastanawiam się KTO za to pogłówne zapłaci...Komu...Ile... Z tych współnych kredytów? Adam M. Edytowane 13 Listopada 2021 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.11.2021 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Pozatym mam mgr inz ze studiów technicznych a nie polonistyki i dlatego też nie pracuje w Biedronce na kasie po studiach No to masz szczęście, żeś nie urodził się w czasach, kiedy nie było świstka na dysgrafię, bo byś wtedy nawet matury nie zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 13.11.2021 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Nie to jest zwykłe logiczne rozumowanie. Nawet jeśli jesteś osrany przed igłą powinieneś dążyć do wszczepienia całej reszty aby odnieść korzyść .Czego w tym nie rozumiesz Czytając te twoje "mądrości", nie rozumiem jak można być tak nierozgarniętym i być jednocześnie tak przekonanym o swojej nieomylności. Chyba tylko brak podstawowej wiedzy może to tłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.11.2021 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Jak ktoś czyta ze zrozumieniem tekstu - to warto poczytać.https://www.medynskilegal.com/post/jak-racjonalne-s%C4%85-obecne-metody-walki-z-pandemi%C4%85-i-czy-rozumiemy-ich-skutki kulibob - odpuść!Za długie i za nudne...Poszukaj kolejnej dawki... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 13.11.2021 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Taka sobie ciekawostka https://www.o2.pl/biznes/antyszczepionkowcy-przekupili-lekarzy-ujawniono-wielki-przekret-6702341614082688a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 13.11.2021 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Jezeli odebrałeś jakiekolwiek sensowne wykształcenie - to wiesz, ze tylko IDIOTA moze być naprawdę szczęśliwy... Adam M. To uwaga ogólna, a jeśli nie to wskaż adresata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.11.2021 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Jak ktoś czyta ze zrozumieniem tekstu - to warto poczytać. https://www.medynskilegal.com/post/jak-racjonalne-s%C4%85-obecne-metody-walki-z-pandemi%C4%85-i-czy-rozumiemy-ich-skutki kulibob - odpuść! Za długie i za nudne... Poszukaj kolejnej dawki... Adam M. Wystarczy przeczytać początek foljarstwo kogo obchodzi kto i ilu przetrwa kulibob się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 13.11.2021 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 No, chocby TY!?? Budzi Ci się poczucie szczęścia jak Ci zgiety paluszek pokażą? :lol: Adam M, Adam, a Ty jesteś szczęśliwy jak pokazują Ci wyprostowany środkowy palec? Po Twoich postach widać wzmagające zgorzknienie i zmęczenie życiem. Narastające poczucie wielkości JA, niestety niewidoczne na FM. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 13.11.2021 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Chaba mnie niz znasz ja zawsze zakładam że się mylę dlatego stosuje wiele dupochronów Logiki w tym twoim wpisie brak. Piszesz że: "zawsze zakładam że się mylę". Gdyby tak było, nigdy byś nie założył że to kłucie jest dla ciebie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 13.11.2021 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 No to masz szczęście, żeś nie urodził się w czasach, kiedy nie było świstka na dysgrafię, bo byś wtedy nawet matury nie zrobił... I co to wniosło ? To że ktoś kiedyś podejmował głupie decyzję ? I to było niby dobre jesteś po prostu tępym dzieciakiem a jeżeli nie jesteś dzieciakiem to lepiej się nie przyznawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 13.11.2021 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Dla kogo niezaszczepieni stwarzają zagrożenie przecież szczepionki są skuteczne więc zaszczepionym nie zagrażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.11.2021 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Dla kogo niezaszczepieni stwarzają zagrożenie przecież szczepionki są skuteczne więc zaszczepionym nie zagrażają Widzę, że nie tylko z pisaniem, ale też z czytaniem ze zrozumiem masz problem. Przecież pisałem, że niezaszczepiony: Może mnie (moim rodzicom, rodzinie) odebrać miejsce w szpitalu zajęte przez osobę niezaszczepioną, zarażoną i cieżko (oraz długotrwale) przechodzącą COVID. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.11.2021 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Widzę, że nie tylko z pisaniem, ale też z czytaniem ze zrozumiem masz problem. Przecież pisałem, że niezaszczepiony: Co za idiotyzm? Przecież zaszczepieni przechodzą zakazenie tak łagodnie, ze go nie zauwazają! PO CO IM SZPITAL?!!! No, chyba żeby nie, to... W dupę wsadził te szczepionki! No, nie... Nie w dupę! W śmietnik!!!!!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.11.2021 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Pozatym mam mgr inz ze studiów technicznych a nie polonistyki i dlatego też nie pracuje w Biedronce na kasie po studiach Ty masz mgr inż. "ze studiów technicznych" ?? "ze studiów" Zdałeś maturę? "nie pracuje w Biedronce na kasie..." ?? "Polewka" a te twoje "studia" to ściema. W języku polskim wyrażenia przyimkowe zapisujemy rozdzielnie, a do nich właśnie należy poza tym (podobnie jak przede mną, po prostu, na pewno itd.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.11.2021 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Adam, a Ty jesteś szczęśliwy jak pokazują Ci wyprostowany środkowy palec? Po Twoich postach widać wzmagające zgorzknienie i zmęczenie życiem. Narastające poczucie wielkości JA, niestety niewidoczne na FM. Szkoda. Widzisz... Coś się zmieniło. Dotąd wydawało mi się, ze JEST z kim tu polemizować. Nawet jakby to było tylko kilka procent... Ale tu są jedynie widzowie kilku słusznych stacji TV. Jedni skaczą do gardła drugim... Po co? Słowa żetelnej prawdy napisać tu się nie da, bo bany rozdają za nią. Wszyscy tu coś WIEDZĄ a myśleć nie ma komu. Jak połączyć rurkę z rurką czy kabelek z kabelkiem - czasem kumają. Jak sobie nie dać zrobić kuku - za chiny ludowe - nie! Czytam i podziwiam... Naprawdę ci kumaci są juz tylko na "budujemy dom"? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.11.2021 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Wiele razy udowodniłeś że jesteś tumanem w tym przypadku jest tak samo. Wiele szczepionek to dywersyfikacja zamówień , szczepionki udowodniły swoją skuteczność Nooo... Zwłaszcza jak się weźmie wszystkie po kilka razy.... No i potem się wypisuje brednie, ze nieszczepieni BLOKUJĄ łuzka kovidowe zaszczepionym.... Skąd tylu idiotów w tym pięknym kraju się bieże? Dobra... Bierze od "brać" a nie od "biegać"... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.11.2021 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Logiki w tym twoim wpisie brak. Piszesz że: "zawsze zakładam że się mylę". Gdyby tak było, nigdy byś nie założył że to kłucie jest dla ciebie dobre. Zawsze zakładam że się mylę dotyczy to pieniędzy. Nauczyło mnie to szacowania ryzyka i to szacowanie ryzyka doskonale sprawdza się przy covidzie sto razy o tym pisałem. Wszystkie założenia z grubsza się potwierdzają. A że nie rozumiesz cóż ... reptiljanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.11.2021 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Zawsze zakładam że się mylę dotyczy to pieniędzy. Nauczyło mnie to szacowania ryzyka i to szacowanie ryzyka doskonale sprawdza się przy covidzie sto razy o tym pisałem. Wszystkie założenia z grubsza się potwierdzają. A że nie rozumiesz cóż ... reptiljanie To kiedy kolejna dawka? A nastepna? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.11.2021 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 (edytowane) Nooo... Zwłaszcza jak się weźmie wszystkie po kilka razy.... No i potem się wypisuje brednie, ze nieszczepieni BLOKUJĄ łuzka kovidowe zaszczepionym.... Skąd tylu idiotów w tym pięknym kraju się bieże? Dobra... Bierze od "brać" a nie od "biegać"... Adam M. Znam wielu co chorowało (w tym kilka zgonów) i tylko dwóch szczepionych co zachorowało. Za to nie znam nikogo z Nopem. Skala mikro potwierdza skalę makro. 1.A z tymi łózkami to chodzi oto że nieszczczepiony odciąga lekarza od wartościowego pacjenta chorującego na coś innego pozatym spowalnia działanie SZ. 2,Pozatym nieszczepiony zwiększa prawdopodobieństwo że moja szczepionka zawiedzie Edytowane 13 Listopada 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts