Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przynajmniej któryś próbuje :)

Pytanie raczej było nakierowane na szczepienia. Ale tylko z tego co powiedziąłeś to niewiel się kleji bo jeśli zabiora 90% usług to co ja z nich nie kożystam. Jeśłi będzie potrzebny paszport cov to go mam. Jakość mojego zycia nie spadnie reszty być może. Ale zmierzałem d oszczepień czy moge cokolwiek stracić szczepiąc całą resztę? To ja będę miął NOPa? Ja tyko mogę zyskać.

A jeśli mowa o ograniczeniu wolności o też pozytywnie będzie dla mnie wzrośnie presja deflacyjna będzie można się tanio obkupić w papiery bo zawsze po najciemniejszej nocy przychodzi dzień

covid się skończy a rozwiązania paszportowe zostaną. Infrastruktura dla sprawdzania międzynarodowych certyfikatów, kontrole. Wszystkie te superanckie doświadczenia zostaną. Kto wie do czego posłużą w przyszłości. Teraz to Ci pasuje. A w Chinach by Ci pasowało?

Zbliżamy się tam, rozwiązania teletechniczne już się tworzą. Społeczeństwo dało przyzwolenie na takie zabawy dla władzy.

Wole wyjść na idiotę i się pomylić. Ale z tego względu o którym piszę, nie jest rozsądnym walczyć za szczepieniami. Tak dla zasady właściwie.

Bo władza jaka jest każdy widzi. A wolność rzecz nabyta i urojona. Łatwo ją zgubić a trudniej ją wywalczyć.

bredzisz propagandą lewacką . Jesteś lewakiem?

Adolfik był socjalistą i był szefem partii socjalistycznej i wprowadził jednopartyjność . Gdzie tu masz kłujnięty nopie prawicowość

Gdzie mam wolność gospodarcza z ochrona strategicznych gałęzi organicznie wolności jednostek w sytuacjach tego wymagających. Nie tolerancja "dziwactw i dewiacji" Silne armia z ukierunkowaniem na wojnę obronną mocne nasycenie Plot i PPK. Poglądy generalnie narodowościowe włada autorytarna jednak lajtowo coś ala Singapur

Przecież jestes taki mądry to chyba się domyślasz

Widzisz... nie.

Diabelnie trudno mi wejść do łba wyalienowanego psychopaty totalnie aspołecznego.

Nie potrafię się domyślić co taki myśli.

Z normalnymi nieźle sobie radzę.

Adam M.

covid się skończy a rozwiązania paszportowe zostaną. Infrastruktura dla sprawdzania międzynarodowych certyfikatów, kontrole. Wszystkie te superanckie doświadczenia zostaną. Kto wie do czego posłużą w przyszłości. Teraz to Ci pasuje. A w Chinach by Ci pasowało?

Zbliżamy się tam, rozwiązania teletechniczne już się tworzą. Społeczeństwo dało przyzwolenie na takie zabawy dla władzy.

Wole wyjść na idiotę i się pomylić. Ale z tego względu o którym piszę, nie jest rozsądnym walczyć za szczepieniami. Tak dla zasady właściwie.

Bo władza jaka jest każdy widzi. A wolność rzecz nabyta i urojona. Łatwo ją zgubić a trudniej ją wywalczyć.

Ja to widzę inaczej jest mój interes i reszta.

A szczepiniem czy certyfikstem nikt Ci wolności nie odbiera takie moje zdanie. Porostu jest to system odpowieno nakierowujacy jednostki ograniczone i tyle takie moje zdanie. Na pewno nie będę walczył o twoje restauracje czy kina czy toją wolność sczepionkowa jeśli jest ona w kolizji z moim bezpieczeństwem

Widzisz... nie.

Diabelnie trudno mi wejść do łba wyalienowanego psychopaty totalnie aspołecznego.

Nie potrafię się domyślić co taki myśli.

Z normalnymi nieźle sobie radzę.

Adam M.

Prowokacja do bana :) twoja wolnośc powina zostać tobie odebrana jeśli stoi sprzecznie z moim bezpieczeństwem po protu konflikt interesów chociaż twój dla mnie całkowicie nie zrozumiały

Ja to widzę inaczej jest mój interes i reszta.

A szczepiniem czy certyfikstem nikt Ci wolności nie odbiera takie moje zdanie. Porostu jest to system odpowieno nakierowujacy jednostki ograniczone i tyle takie moje zdanie. Na pewno nie będę walczył o twoje restauracje czy kina czy toją wolność sczepionkowa jeśli jest ona w kolizji z moim bezpieczeństwem

nie martw się, choćby nie wiem co wprowadzili mi wolności covidem nie zabiorą. Nie mają możliwości póki co.

Ale...

teraz jeszcze nie, ale to zawsze zaczyna się niewinnie. Będziesz się liczył tylko Ty i Twój interes. Ale władza ma to w D. bo budżet musi się spinać.

Upomną się, a łatwo Cie ogarniczą. A jeśli uważasz szczepionki za bezpieczeństwo i zwiększanie swoich szans to... haha. jesteś mistrzem. Wodzu gnaj przed siebie ja zostaje tutaj.

Prowokacja do bana :) twoja wolnośc powina zostać tobie odebrana jeśli stoi sprzecznie z moim bezpieczeństwem po protu konflikt interesów chociaż twój dla mnie całkowicie nie zrozumiały

A kto miałby ograniczyć moją wolność?

Adam M.

nie martw się, choćby nie wiem co wprowadzili mi wolności covidem nie zabiorą. Nie mają możliwości póki co.

Ale...

teraz jeszcze nie, ale to zawsze zaczyna się niewinnie. Będziesz się liczył tylko Ty i Twój interes. Ale władza ma to w D. bo budżet musi się spinać.

Upomną się, a łatwo Cie ogarniczą. A jeśli uważasz szczepionki za bezpieczeństwo i zwiększanie swoich szans to... haha. jesteś mistrzem. Wodzu gnaj przed siebie ja zostaje tutaj.

Póki co.

A szczepionkom zyskam bo nie zaszczepią mnie ponieważ potencjalnie zyskuje nie tracąc nic

Co do innego bezpieczeństwa to dywersyfikacja walutowa, geograficzna i alternatywna. Całe życie szkoliłem się w nieróbstwie na pewno nie utonę jako pierwszy a im później toniesz tym więcej czasu masz na rekcje.

Myślisz że tak napiszesz i tak będzie? Jakby chcieli to przemielili by ciebie , mnie i innych z pominięciem twojej konstytucji

Fugas chrustas !

I odwoływanie się do mitycznych "ONYCH"

Napisz KTO w Twoim interesie miałby mi ograniczyć wolność.

Adam M.

Fugas chrustas !

I odwoływanie się do mitycznych "ONYCH"

Napisz KTO w Twoim interesie miałby mi ograniczyć wolność.

Adam M.

Wprowadzamy obowiązkowe szczepienia jak nie to 50k kary i co? kłujesz czy płacisz? ja naprawde ma gdzieś ciebie i twoją wolność. Kiedy pojmiesz że ażdy znas jest robakiem na tej planecie i kazdy robak ma inny cel.

Sam odowłuesz się często do onych z NWO

Wprowadzamy obowiązkowe szczepienia jak nie to 50k kary i co? kłujesz czy płacisz? ja naprawde ma gdzieś ciebie i twoją wolność. Kiedy pojmiesz że ażdy znas jest robakiem na tej planecie i kazdy robak ma inny cel.

To może wprowadzamy osobom które się boją niezaszczepionych zakaz wychodzenia z domu ? Jak na razie w PL jesz większość przeciw obowiązkowym szczepieniom !!

Jakim Twoim bezpieczeństwem ? Przez ciebie zaszczepionego covid może bardziej groźniej zmutować !!! I trzeba będzie się szczepić co roku a tak można go normalnie przejść

Pozatym kurcze jesteś zaszczepiony tak wierzysz w ta szczepionkę że przecież ona działa kurcze nie wiem czego się boisz ... Zaszczep się i żyj !!!!