kemot_p 19.01.2022 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Ciekawe dane, wynika z nich że z każdą kolejną falą nie obniża się średnia wieku ofiar, wbrew temu co sugerowano w mediach:https://pbs.twimg.com/media/FJTMnBjWQAceuBP?format=jpg&name=large Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 19.01.2022 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 (edytowane) Po zakończeniu leczenia a pobrać możesz to z ministerstwa zdrowia poprzez profil zaufany tyle wyczytałem , miałem to żonie załatwić ale mi sie zapomniało w sumie po co ? No właśnie o szczegóły mi chodzi - ile dni izolacji, ile potem trzeba mieć negatywnych testów, a może żadnego. Ile u Twojej żony trwała izolacja dokładnie co do dnia i od kiedy liczone ? Czy na zakończenie musiała być testowana? Edytowane 19 Stycznia 2022 przez kemot_p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 19.01.2022 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 W sumie 18 dni chorobowego miała z tym że sam covid trwał ok 5 dni ot taka lajtowa grypa jak by o zakończeniu decyduje lekarz oczywiście po poradzie telefonicznej no bo jakże by inaczej , wpisała że żona zdrowa i za dwie godziny przyszedł SMS że kwarantanna zakończona dla niej bo ja musiałem dalej kiblować mimo że nie chorowałem w tym SMS było coś o pobraniu statusu ozdrowieńca z strony ministerstwa zdrowia , dokładni ci aż tak tego nie powiem bo ja do takich rzeczy nie przykładam wagi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.01.2022 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 W sumie 18 dni chorobowego miała... . Sam zysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 19.01.2022 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Epizod 9https://vsecretscc.com/episodes-9-live/?mpweb=1603-531-173017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emtebe 19.01.2022 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Ciekawe dane, wynika z nich że z każdą kolejną falą nie obniża się średnia wieku ofiar, wbrew temu co sugerowano w mediach: https://pbs.twimg.com/media/FJTMnBjWQAceuBP?format=jpg&name=large Jesteś pewien, że coś takiego sugerowano? Wiesz może, w których mediach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 19.01.2022 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Ależ emocje w kowidiańskim sporcie Po szczepieniach, (po to aby w okresie startowym móc bez problemów podróżować i rywalizować), doszedł nowy element taktyczny- kiedy się zarazić, żeby, jako ozdrowieńcy, móc skakać w najważniejszych zawodach. Jak się wydaje, jeszcze nie wszyscy skoczkowie to dopracowali: https://sport.interia.pl/raporty/raport-pekin-2022/aktualnosci/news-daniel-andre-tande-i-fredrik-villumstad-z-pozytywnymi-wynika,nId,5777143 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sito 19.01.2022 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Ależ emocje w kowidiańskim sporcie Po szczepieniach, (po to aby w okresie startowym móc bez problemów podróżować i rywalizować), doszedł nowy element taktyczny- kiedy się zarazić, żeby, jako ozdrowieńcy, móc skakać w najważniejszych zawodach. Jak się wydaje, jeszcze nie wszyscy skoczkowie to dopracowali: https://sport.interia.pl/raporty/raport-pekin-2022/aktualnosci/news-daniel-andre-tande-i-fredrik-villumstad-z-pozytywnymi-wynika,nId,5777143 Aż dziwne że Novak Djokovic na to nie wpadł przed Australian Open Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 19.01.2022 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Aż dziwne że Novak Djokovic na to nie wpadł przed Australian Open Jak już mówimy o graniu w penisa, to oprócz wydymania Novaka, australijscy kowidianie są w czołówce kategorii C19,... a nasi forumowi Świadkowie Covida chcą żebyśmy szli w ich ślady https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=2020-03-01..latest&facet=none&pickerSort=desc&pickerMetric=new_cases_smoothed_per_million&Metric=Confirmed+cases&Interval=7-day+rolling+average&Relative+to+Population=true&Color+by+test+positivity=false&country=AUS~ISR~POL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 19.01.2022 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Sam zysk W sumie ciut straciła ok 200 zł ale za to przygotowania do świąt szły jak burza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 19.01.2022 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Aż dziwne że Novak Djokovic na to nie wpadł przed Australian Open Djokowicz zagorzały antyszczepionkowiec wybulił sporo swojej kasy dla Duńskiego koncernu który opracowuje lek na covida więc ja go rozumię . latam ma być gotowy i testowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 19.01.2022 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 A kto stracił już na tzw nowym ładzie ? mnie skubnięto dokładnie 73 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.01.2022 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 W sumie ciut straciła ok 200 zł ale za to przygotowania do świąt szły jak burza :D Przelicz teraz te 200 zł na roboczogodziny. Sam zysk ..... lepiej obiad ugotować i obejrzeć film za te pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.01.2022 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 A kto stracił już na tzw nowym ładzie ? mnie skubnięto dokładnie 73 zł . Nie wiem czy to ład czy nie ale ok 50 zł krusu mam więcej na kwartał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 19.01.2022 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Aż dziwne że Novak Djokovic na to nie wpadł przed Australian Open On właśnie tą metodę zastosował. Kangury go wywalili żeby nie był przykładem dla antyszczepionkowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.01.2022 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 A kto stracił już na tzw nowym ładzie ? mnie skubnięto dokładnie 73 zł . Wszystkich skubnięto tylko nie wszyscy o tym wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 19.01.2022 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Szczepionka nie działa.Dziś fan szczepień skoczył do mnie z tekstem,że został przed świętami zarażony przez nie szczepionego gościa:lol2:,ale przeszedł lekko bo szczepiony 3 dawkami i piekli się mi nad uchem. Mówię panie weź pan tabletkę od bólu głowy bo mnie głowa zaczyna boleć od tego co pierdo.....isz,jak pan weźmiesz to mi przejdzie,a ja wezmę też i panu przejdzie . Zrobił wielkie oczy i poszedł.A i jeszcze o bez objawowej chorobie mi gadał w drodze powrotnej. Niby wykształcony, z dużymi pieniędzmi ,ale tępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.01.2022 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Fascynująca opowieść tylko nic z tego nie wynika. To że mu mówisz "co pierdo.....isz" nie znaczy że masz rację. Masz "swoją" wybiórczą rację. Ty też twierdzisz że nie ma "bezobjawowej choroby" ? PS Nie wie,m czy jesteś "wykształcony, z dużymi pieniędzmi", o ostatnie nie zapytam bo nie wypada Nie jest ładnie tak opluwać bliźnich. To że ma inny pogląd nie znaczy że jest "tępy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 20.01.2022 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Raczej ten gość jest tępy bo logicznie jak by myślał to byłby spokojny jak baranek wszak mu tłumaczono przez cały rok z 30 tysięcy razy na tydzień że szczepionka go zabezpieczy i będzie wolny dostanie paszport na wieczne czasy itp itd a tu wychodzi że to tępy burak skoro nie zrozumiał telewizyjnych zapewnień , burak i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.01.2022 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Niby wykształcony, z dużymi pieniędzmi ,ale tępy. Czyli trafił swój na swego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts