gnago 03.01.2022 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Biedaczysko boty blokują mu absorpcję organoleptyczną świata zewnętrznego i przyswajanie nowych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.01.2022 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Biedaku skąd ten dogmat że covid 19 przegnał inne wirusy i bakterie? Nie covid przegnał, a zamknięcie szkół i DDM. Tylko ja nic nie pisałem o tym - sam przypisałeś mi jakiś dogmat i nieudolnie próbujesz go obalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 03.01.2022 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Nie wiem czy prawacka TV pokazała jak debil konfederacyjny lub pisowski ( bo jedynie tam takie debile występują) zaatakował osobę, która zwróciła mu uwagę na temat "braku zapięcia pasów w aucie" wklikaj w google jak atakowani są ludzie za brak maseczki. czy w tym wypadku także należy mówić o debilach proszczepionkowych, albo lewackich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 03.01.2022 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Nie covid przegnał, a zamknięcie szkół i DDM. Tylko ja nic nie pisałem o tym - sam przypisałeś mi jakiś dogmat i nieudolnie próbujesz go obalić. Nie twój, chłopie , a wpojonej propagandy: "Do lekarza poszli ci, co musieli - stąd tak mało zakażeń mamy" znaczy, reszta zdrowa? A ta propagandowa bzdura o DDM śmieszy. W Australii latem poziom wykrytych zakażeń zwielokrotnił się 25-krotnie przy drakońskim DDM. Poza sezonem przeziębień. W naszym klimacie przy takiej pogodzie mamy szczyt , a skuteczność osławionych PRC iluzoryczna. Zamiast leczyć osłabionych i faktycznie chorych stosuje się osławione procedury i nieskuteczne kłucia. Ignorując skuteczne leki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.01.2022 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Nie twój, chłopie , a wpojonej propagandy: "Do lekarza poszli ci, co musieli - stąd tak mało zakażeń mamy" znaczy, reszta zdrowa? Znaczy reszta chorych się leczy herbatką z miodem i lekami bez recepty. Do czasu gdy wydaje im się, że to zwykłe przeziębienie. A ta propagandowa bzdura o DDM śmieszy. W Australii latem poziom wykrytych zakażeń zwielokrotnił się 25-krotnie przy drakońskim DDM. Bardziej drakońskim niż w Chinach? Tam się sprawdziły działania. Zamiast leczyć osłabionych i faktycznie chorych stosuje się osławione procedury i nieskuteczne kłucia. Ignorując skuteczne leki Jasne. Te 20K leżących w szpitalach to symulanci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 03.01.2022 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 03.01.2022 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Znaczy reszta chorych się leczy herbatką z miodem i lekami bez recepty. Do czasu gdy wydaje im się, że to zwykłe przeziębienie... Problem w tym, że właśnie takie rozwiązanie zaczynają sugerować media głównego nurtu. https://www.medonet.pl/koronawirus/poradnik,jak-leczyc-zakazenie-omikronem-w-domu--praktyczne-rady--kiedy-potrzebny-lekarz,artykul,49664402.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.01.2022 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Nie covid przegnał, a zamknięcie szkół i DDM. Tylko ja nic nie pisałem o tym - sam przypisałeś mi jakiś dogmat i nieudolnie próbujesz go obalić. To samo dotyczy ciebie, też nieudolnie próbujesz udowodnić swoje racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.01.2022 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 wklikaj w google jak atakowani są ludzie za brak maseczki. czy w tym wypadku także należy mówić o debilach proszczepionkowych, albo lewackich? To patrioci i bohaterowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.01.2022 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Jasne. Te 20K leżących w szpitalach to symulanci. JAk w populacji były by same kuliboby to można by się zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.01.2022 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Problem w tym, że właśnie takie rozwiązanie zaczynają sugerować media głównego nurtu. https://www.medonet.pl/koronawirus/poradnik,jak-leczyc-zakazenie-omikronem-w-domu--praktyczne-rady--kiedy-potrzebny-lekarz,artykul,49664402.html Jakoś nie pasuje mi do tego co napisałem: Pamiętajmy, że nie ma "domowych sposobów" na COVID-19. Nie znaleziono też dowodów, że przyjmowanie suplementów witaminy C, cynku czy witaminy D (nie mówimy o suplementacji związanej z niedoborem) jest tu przydatne Ale to oczywista oczywistość, że gross przypadków wszystkich chorób wirusowych leczonych jest w domu. Co nie znaczy, że domowymi sposobami. https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=7986282&viewfull=1#post7986282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 03.01.2022 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Oczywiście, że może to nie pasować do tego co napisałeś, to zawsze kwestia interpretacji danego słowa, czy zdania. I dlatego dla jednych będzie to bezwartościowy materiał, a dla innych sugestia, że należy szukać informacji po za oficjalną narracją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.01.2022 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Jasne wyciszony jak aferał ex minister Szumowski..... najpierw wyśmiał maseczki, potem po wyprostowaniu zachwalał namordniki . A nastepnie kombinował uszczknąć kawałek tego "tortu" dla siebie Zupełnie nie trafiony przykład. Nie rozumiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.01.2022 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Oczywiście, że może to nie pasować do tego co napisałeś, to zawsze kwestia interpretacji danego słowa, czy zdania. I dlatego dla jednych będzie to bezwartościowy materiał, a dla innych sugestia, że należy szukać informacji po za oficjalną narracją. Oczywiście, że nie pasuje - bo jak ktoś pójdzie do lekarza z objawami, to dostanie skierowanie na test. I dlatego nie chodzili przed i w czasie świąt. Więc wrzucanie linka w którym stoi Skontaktuj się z lekarzem pierwszego kontaktu i stwierdzenie, że media popierają podejście o którym pisałem Do lekarza poszli ci, co musieli jest głębokim nadużyciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 04.01.2022 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Apel przekroczył kapitalizację 3000mld. Wyznawcy płaskiej ziemi twierdza że fabryka testów za 137min to element spisku mający dać zarobić niewiadoma jakie kokosy i to podstawa do twierdzenia że pandemia będzie trwać bo ONI muszą na tym zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 04.01.2022 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 (edytowane) Kaizen;8108292Znaczy reszta chorych się leczy herbatką z miodem i lekami bez recepty. Do czasu gdy wydaje im się, że to zwykłe przeziębienie. Hosanna, Kaizen dojrzał istnienie innych przeziębień niż covidowe . Tylko covid w 99% przypadkach,także,jest zwykłym przeziębieniem (absorbcja najnowszej propagandy zresetowała pojęcie bezobjawowości- a wytyczne mediów się zmieniły to zasłona resetu pamięci wymazała)Bardziej drakońskim niż w Chinach? Tam się sprawdziły działania.Australia to kraj ,jeszcze, białasów zatem tam propagowane jest qwerty Jasne. Te 20K leżących w szpitalach to symulanci. Nie skarbusiu to ofiary spotworniałego systemu medycznego z mutagennym NFZ, śmiercionośnych i kosztownych procedur np: zwlekających typu: zaszyją tętnicę jak dostana negatywny wynik testu na covida Edytowane 4 Stycznia 2022 przez gnago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 04.01.2022 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Zupełnie nie trafiony przykład. Nie rozumiesz?? rozpaczliwa negacja rzeczywistości Rozumiem że nie pasuje do twych przekonań, tu wyrażanych mimo że podane przypadki tego patologa i aferałą są prawdziwe, to negujesz widoczne podobieństwa. Nop absorbcji propagandy blokuje ci analizę czy to wredne boty te które nie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 04.01.2022 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Szpitale-na-granicy-wydolnosci-Mozliwe-dodatkowe-obostrzenia-8253844.html Klepanie gruntu pod zamknięcie szkół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 04.01.2022 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 rozpaczliwa negacja rzeczywistości Rozumiem że nie pasuje do twych przekonań, tu wyrażanych mimo że podane przypadki tego patologa i aferałą są prawdziwe, to negujesz widoczne podobieństwa. Nop absorbcji propagandy blokuje ci analizę czy to wredne boty te które nie istnieją nie lepiej nie , darujcie sobie te linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 04.01.2022 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 nie lepiej nie , darujcie sobie te linki Tak, tak esencja sama esencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts