Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no fakt........ gubisz.......... te 100% to bezkarne błędy "procedur leczniczych"

https://www.youtube.com/watch?v=yAvpxgCnDx0 translator z polskim potrafisz włączyć?

Jeśli mam poświęcić 1,5h prawdopodobnie na brednie to wole ten czas poświęcić na jakiś wykład z MIT w dziedzinie finansów.

A najważniejsze ze strony szura, zgony w twojej/mojej grupie wiekowej 10:90 . Patrzysz na pierdoły a najważniejsze gubisz

Do Ciebie trzeba "po twojemu" - popełniasz spory błąd, zakładając, że jesteś najcwańszym satanistą laveyańskim na tym świecie.

Pomyśl swoimi kanonami: dla takiego lekarza (a wynikowo całego systemu ochrony zdrowia) jesteś po prostu zwykłym kawałkiem mięsa, który jeżeli jest nieszprycowany, to się go stempluje "zmarł z/na Covid". Jeżeli zaś mięso jest "szprycowane", to paleta chorób z puli "współistniejące". Wcześniej ten mechanizm zadziałał z zakażeniami, teraz ze zgonami. Okrasza się to jeszcze manipulacją statystyczną i propagandą dla naiwnych i biznes się kręci.

Stworzono system zachęt, w tym przede wszystkim finansowych, żeby powyższe sprawnie działało, a to co robi tzw. "ochrona zdrowia", to zwykłe optymalizowanie swoich zysków. Nikt lepiej jak Ty tego nie zrozumie - jesteś dla nich po prostu zwykłym mięsem...

Zacznij @kulibob powoli myśleć kategoriami "chciałeś wydymać system, to teraz system wydyma ciebie"...

Jeśli mam poświęcić 1,5h prawdopodobnie na brednie to wole ten czas poświęcić na jakiś wykład z MIT w dziedzinie finansów.

relacja indyjskiej sławy medycznej z leczenia kilku tysięcy pacjentów z covidem bez strat śmiertelnych u kłutych i nie to faktycznie bzdury? A obiło się o uszy pozbywanie się akcji na giełdzie przez grube ryby finansjery - znajomych królika? Mój ziomal służbowo mieszkający w stolicy p. M pozbył się dwóch mieszkań i ponoć opycha inne kupione kiedy zarabiał przyzwoicie zanim karierę bankowa zamienił na polityczną znacznie słabiej opłacaną. Przynajmniej formalnie

10% zmarłych w naszej grupie wiekowej to zaszczepieni 90% niezaszczepieni

Skąd masz tą statystykę, nie twierdzę że jest nieprawdziwa, ale chciałbym poznać źródło.

W naszej grupie wiekowej współczynnik śmiertelności na covida wynosi 0,021%, odlicz tych z chorobami, otyłością itp. to wyjdzie Ci pewne jakieś 0,0026%.

Rozumiem, że Ciebie te liczby przekonują do szczepienia, stosowania ddm, mnie niekoniecznie :)

https://pbs.twimg.com/media/FJUUCJ-VUAEWg8B?format=jpg&name=small

Edytowane przez kemot_p

Skąd masz tą statystykę, nie twierdzę że jest nieprawdziwa, ale chciałbym poznać źródło.

W naszej grupie wiekowej współczynnik śmiertelności na covida wynosi 0,021%, odlicz tych z chorobami, otyłością itp. to wyjdzie Ci pewne jakieś 0,0026%.

Rozumiem, że Ciebie te liczby przekonują do szczepienia, stosowania ddm, mnie niekoniecznie :)

https://pbs.twimg.com/media/FJUUCJ-VUAEWg8B?format=jpg&name=small

Dane jakiegoś foljarza

https://pawelklimczewski.pl/2022/01/23/szczypawki-i-smierc-jak-to-jest/

Co do chorób współistniejących dlamni niemaczegoś takiego przynajmnij nie w tej forie jakij jest teraz.

Dla mnie osoba z choroba współ istniejąca to zaawansowany rak, pompka do wymiany ...

Astma czy "lekka" otyłość czy cukrzyca z tym można żyć latami.

Ale patrząc po mojemu nawet podjęcia ryzyka 0,0026% jest niezasadne jeśli nic nie zyskuje jeśli mogę te ryzyko zmniejszyć zamykając cały śwait to dlaczego nie.

Mój zysk nie mój koszt :)

relacja indyjskiej sławy medycznej z leczenia kilku tysięcy pacjentów z covidem bez strat śmiertelnych u kłutych i nie to faktycznie bzdury? A obiło się o uszy pozbywanie się akcji na giełdzie przez grube ryby finansjery - znajomych królika? Mój ziomal służbowo mieszkający w stolicy p. M pozbył się dwóch mieszkań i ponoć opycha inne kupione kiedy zarabiał przyzwoicie zanim karierę bankowa zamienił na polityczną znacznie słabiej opłacaną. Przynajmniej formalnie

1,5h

mnie interesują fakty anie kim on jest.

Do Ciebie trzeba "po twojemu" - popełniasz spory błąd, zakładając, że jesteś najcwańszym satanistą laveyańskim na tym świecie.

Pomyśl swoimi kanonami: dla takiego lekarza (a wynikowo całego systemu ochrony zdrowia) jesteś po prostu zwykłym kawałkiem mięsa, który jeżeli jest nieszprycowany, to się go stempluje "zmarł z/na Covid". Jeżeli zaś mięso jest "szprycowane", to paleta chorób z puli "współistniejące". Wcześniej ten mechanizm zadziałał z zakażeniami, teraz ze zgonami. Okrasza się to jeszcze manipulacją statystyczną i propagandą dla naiwnych i biznes się kręci.

Stworzono system zachęt, w tym przede wszystkim finansowych, żeby powyższe sprawnie działało, a to co robi tzw. "ochrona zdrowia", to zwykłe optymalizowanie swoich zysków. Nikt lepiej jak Ty tego nie zrozumie - jesteś dla nich po prostu zwykłym mięsem...

Zacznij @kulibob powoli myśleć kategoriami "chciałeś wydymać system, to teraz system wydyma ciebie"...

Tak jestem mięsem i tylko moje mięso mnie interesuje. I raczej niewielu tak ltwo zaadaptowało się do tych warunków.

System mnie nie wydymał ja pobieram z sytemu więcej niż wkładam,, Jeśli dożyje emerytury to prawdopodobnie wyjmę swój wkład z nawiązką..

Płacę małe podatki , żadne lub odroczone w "nieskończoność" ilu z działalnością czy na etacie tak ma.

Z mojego punktu widzenia system sam się dyma a ja kożystam ze większość to idioci.

Sądzisz że będę pierwszy do wydymania czy ostatni? Może inaczej wszyscy jesteśmy dymani ale ja przyjmę małego c***

1,5h

mnie interesują fakty anie kim on jest.

Sprawdź w ulotce, czy osobowość mnoga występuje jako możliwy NOP? Jeżeli nie - zgłoś.

Tak jestem mięsem i tylko moje mięso mnie interesuje. I raczej niewielu tak ltwo zaadaptowało się do tych warunków.

System mnie nie wydymał ja pobieram z sytemu więcej niż wkładam,, Jeśli dożyje emerytury to prawdopodobnie wyjmę swój wkład z nawiązką..

Płacę małe podatki , żadne lub odroczone w "nieskończoność" ilu z działalnością czy na etacie tak ma.

Z mojego punktu widzenia system sam się dyma a ja kożystam ze większość to idioci.

Sądzisz że będę pierwszy do wydymania czy ostatni? Może inaczej wszyscy jesteśmy dymani ale ja przyjmę małego c***

Mało mnie interesuje co wkładasz i wyjmujesz, gdzie i skąd. Niewiele zrozumiałeś z mojego wpisu. Ale też nie Ciebie traktuję jako docelowego adresata tego co piszę...

Fajny link i wszystko wydaje się być w porządku i rzetelnie.

Ale gdyby nie jeden malutki fakt, że służba zdrowia za pacjenta covidowego dostaje znacznie lepsze pieniążki i wpisuje to po prostu gdzie się da. To by można było w to wierzyć.

Problem w tym, że prawdy nie da się chyba nigdzie wygrzebać.

Jedno jest pewne, szczepienie to nie lekarstwo na covid. Wszczepienie całej naszej populacji i tak nie da nam nic... covid wciąż będzie istniał. Ktoś ma jeszcze wątpliwości, że trzeba się już pogodzić z tym?

Stwierdzona śmiertelność wirusa jest tak niska, że jak ktoś chce to wszystko udowadnia.

To, że są szczepionki skuteczne i to, że nic nie dają.

Nawet pro szczepionkowcy którzy biegli z łokciami po szczepionki 1 i 2 już zaczynają zastanawiać się czy aby na pewno ktoś ich w ... nie robi z tą pandemią i skutecznością obiecanek cacanek.