klaudiaw21 20.07.2021 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 Witam, czy spotkał się ktoś kiedyś z zapachem w domu takich opon, gumy? Obwachalam już wszystko i nie mogę znaleźć źródła. Dom ma 2 lata. Nigdy nie czułam takiego zapachu. A od mc ciągle wali. Najgorzej wieczorem. Na dworze nic nie śmierdzi. Nic nowego w domu też nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 20.07.2021 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 A co było kupione miesiąc temu? Nowa wycieraczka, mata "wygłuszająca" pod pralkę? Chińczycy produkują tanią gumę w np rękojeściach narzędzi czy klapkach z użyciem substancji, której nazwy nie pamiętam, a którą EU zabroniła stosować, bo jest rakotwórcza, a właśnie mocno śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 21.07.2021 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Kiedyś kupiłem metr gumowej wycieraczki, czarna guma jakby z pierścieni obok siebie. Zapakowałem do auta (ciężka jak diabeł) i poszedłem coś dokupić na elektrycznym. Po pół godzinie wróciłem, to w aucie tak waliło niby gumą, ale smród straszny chociaż ja tam zbyt delikatnego nosa nie mam.. Natychmiast oddałem, na szczeście market na trzecią literę zwroty przyjmuje bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 21.07.2021 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Może coś jest zagrzybione. U mnie też lokalizowałem smród (określiłem go jako "wilgoć") i zagrzybiony okazał się odpływ z ociekacza zlewozmywaka w kuchni - w środku czarny. Rozebrany, oczyszczony i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiaw21 21.07.2021 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 A co było kupione miesiąc temu? Nowa wycieraczka, mata "wygłuszająca" pod pralkę? Chińczycy produkują tanią gumę w np rękojeściach narzędzi czy klapkach z użyciem substancji, której nazwy nie pamiętam, a którą EU zabroniła stosować, bo jest rakotwórcza, a właśnie mocno śmierdzi. Kurde kupiłam wycieraczke z mc temu. Taka gumowa czarna z oczkami jak pisze Pan z odpowiedzi niżej. Ale mam ja na dworze. Przed drzwiami. Mogłaby tak swój zapach nieść przez wszystkie pokoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 21.07.2021 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Kurde kupiłam wycieraczke z mc temu. Taka gumowa czarna z oczkami jak pisze Pan z odpowiedzi niżej. Ale mam ja na dworze. Przed drzwiami. Mogłaby tak swój zapach nieść przez wszystkie pokoje? Nie wiem, moze i tak. A śmierdzi z bliska? ps. Na forum jesteśmy generalnie na ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 21.07.2021 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Drzwi nigdy nie sa całkiem szczelne, smród się ściele przy progu i sączy się dzień i noc. Test jest bardzo prosty: wywalasz wycieraczkę na dwa tygodnie gdzieś daleko od domu i jeśli po tygodniu smrodu nie będzie to sprawa jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 21.07.2021 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Ja swojego domku jeszcze nie zacząłem wykańczać ale w środku jest ze 30m3 styropianu w trzech różnych odmianach. Dzisiaj byłem i nie śmierdziało ale jak na dworze było 30kilka stopni to unosił się bardzo dziwny zapach "smród" - niby zapach sztuczności, niby zgnilizna, nie wiadomo co. Może to coś właśnie związane jest z wysoką temperaturą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 21.07.2021 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 Mysz się nażarła styropianu i zdechła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts