Sebo8010 22.08.2021 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 Witam,właśnie jest na etapie ocieplania budynku jednorodzinnego,na jednej ścianie kiedy zapaliłem oświetlenie w podbice.Jest widoczna po całej długości budynku linie gdzie się łączą styropiany.(Nawet można stwierdzić że to są zagłębienia )O czywiscie ściana jest na gotowca już po strukturze.Pod powiedzieć mi co jest źle zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 22.08.2021 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 Oświetlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 23.08.2021 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Witam,właśnie jest na etapie ocieplania budynku jednorodzinnego,na jednej ścianie kiedy zapaliłem oświetlenie w podbice.Jest widoczna po całej długości budynku linie gdzie się łączą styropiany.(Nawet można stwierdzić że to są zagłębienia )O czywiscie ściana jest na gotowca już po strukturze.Pod powiedzieć mi co jest źle zrobione. Źle zatarty styropian. "Równość" sprawdza się dwumetrową łatą (nie krótszą nie dłuższą - taki nieformalny standard). Jak łata odstaje o więcej niż np 2 mm, to krzywo. Jak bym się do 2 mm na pewno jednak nie przyczepił, bo tego nie widać podczas 99% dnia i nocy. Z tym oświetleniem sam sobie strzeliłeś w kolano. Albo zaakceptujesz krzywizny albo wyłączysz oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts