Robinson74 27.11.2021 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 A gdzie koszulka termo kurczliwa? Koszulka będzie nałożona. Między dwoma F-kami jest beczka. Zostanie to rozłączone i nałożona będzie koszulka. To są takie przymiarki na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radziula 27.11.2021 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Skrętka widzę FTP albo SFTP, takich samych parametrów na niej już nie uzyskasz po przerwaniu ekranu. Przewód raczej do wymiany, bo taki wymaga wyrównania potencjałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 27.11.2021 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Przewód do wymiany? To znaczy mam nadzieję, że tylko ten kawałek przewodu? Na razie połączyłem przerwany niebieski kabelek i założyłem koszulkę (zdjęcie jeszcze przed podgrzaniem). Opór wydaje się być prawidłowy. Podobnie jak inne kolory w tej skrętce - około 2 omy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 28.11.2021 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Patrząc na tę naprawę, radzilibyście zrobić tu jakieś dojście na przyszłość czy po dobrym zaizolowaniu zalać betonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 05.12.2021 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Już po robocie. Zamurować? Czy jednak męczyć się z jakimś dostępem? Taki dostęp i tak będzie utrudniony, bo to za grzejnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 05.12.2021 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Psiknij pianką aby zrobić otulinę tych przewodów i ocynków, będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 06.12.2021 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Psiknij pianką aby zrobić otulinę tych przewodów i ocynków, będzie git. Ja bym wziął kawałek grubego peszla, przeciął wdłuż i nałożył, jak rodzaj mufki. Pytanie: czy wszystko działa jak należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 06.12.2021 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Na ile mogę sprawdzić to działa: ciągłość jest, zwarcia brak, opór w normie. Tego peszla to nałożyć tylko tam gdzie łączone? Złapać te 3 kable razem w peszlu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 06.12.2021 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Na ile mogę sprawdzić to działa: ciągłość jest, zwarcia brak, opór w normie. Tego peszla to nałożyć tylko tam gdzie łączone? Złapać te 3 kable razem w peszlu? Chodzi o to, że zaprawa może agresywnie działać na przewody (może zeżreć koszulkę termokurczliwą i/lub izolację wierzchnią, a potem żył). Tak to zrób, żeby w razie czego nie babrać się i naprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts