Kalic 17.09.2021 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2021 Chodzi mi o to aby oszczędzić sobie (jeśli jest taka możliwość) "zabawy" w zaciąganie klejem i szpachlowanie. Gdzieś wyczytałem, że styropian można bezpośrednio zakryć różnymi okleinami. Tylko czy np. okleina meblowa będzie trzymać się styropianu? Wydaje mi się to mało prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 22.09.2021 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Najszybciej i najwygodniej to będzie Ci kilkukrotnie pomalować ten styropian farbą i wałkiem długim włosiem, żeby zrobił się większy baranek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 27.09.2021 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Mimo wszystko zalecam Ci zaciągnąć ten styropian chociażby klejem. Garaż to takie miejsce, gdzie non-stop coś będzie się obijać o ściany, opierać o nie itd., więc z biegiem czasu ten styropian będzie wyglądać kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 27.09.2021 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 ....., żeby zrobił się większy baranek. oj zrobi się zrobi, ale z osoby która będzie to malowała .....gdzie estetyka, i trwałość? ileż warstw trzeba by nanieść aby to jakoś wyglądało. grv dobrze radzi - najtańsza siatka i najtańszy klej a potem można malować - praca żadna kilka chwil z szeroką pacą ze stali nierdzewnej - potem zatopić siatkę i gotowe.......nawet sławetny baranek będzie lepiej wyglądał i był trwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 27.09.2021 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Żadna najtańsza siatka, bo się "rozwłókni" pod pacą podczas zatapiania. Mega wkurzające. Te rzeczy są tanie. Nie musi być od razu caparol, ale pewnie oszczędność na gównianej siatce będzie z 50 zł w sumie, a nerwów i wyrazów na 'k' będzie co niemiara. Kalic, zrób to jak człowiek, ja bym nawet dwie warstwy siatki dał na krzyż, żeby wzmocnić powierzchnię, a nie potem łatać każdą dziurkę od byle szturchnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts