asaledr 18.01.2022 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 Witam, Wie ktoś czy ci projektanci od PGE co projektują przyłącze do działki odwiedzają tą działkę czy tak sobie tylko z map rysują jak leci? Linia którą zaprojektowali sąsiadowi leci przez mój tarasik drewniany, ja wiem że koszty zwrócą ale po co tak robią skoro można dać 2 metry dalej ten przewód i im nawet taniej wyjdzie niż zwracać mi pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 18.01.2022 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 (edytowane) . Edytowane 28 Stycznia 2022 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asaledr 19.01.2022 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 A jak poprowadzą moja działką kabel to mi się należy coś? Jakaś dopłata za to że kabel leci moją działką? Coś mi mogą za to płacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 19.01.2022 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 (edytowane) . Edytowane 28 Stycznia 2022 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 21.01.2022 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Niestety obecnie na castingu wybiera się najtańsza ofertę ze wszystkimi końsekwencjami. Cudów nie ma, jeśli tanio to byle jak. Szczególnie jeśli projektant jest z odległej miejscowości. Na projekt sieci w całej miejscowości to zdarzają się odwiedziny w terenie, na pojedyncze przyłącza, to sądzę że wątpie. Potem geodeta i wykonawca szarpie się z takimi kwiatkami. Normalka w Polandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts