Krukosz 24.02.2022 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Przeszukałem forum i nigdzie nie było odpowiedziane konkretnie na mój problem. Niedługo zaczynam układanie styropianu pod podłogówkę i będę potrzebował piany, żeby powypełniać przestrzenie. Z peszlami na podłodze na pewno takie przestrzenie będą. Czy macie przetestowane jakieś piany, które są tańsze od tytana. Nie wiem czy warto wydawać więcej na tytana, skoro i tak styropianu na podłogę mam przewidziane 20cm, a pod płytą jest 20cm XPS. Zużyję tego z karton, więc za te 100zł różnicy mogę kupić lepszy pistolet do pianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_kopaczewski 24.02.2022 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Ja przy układaniu styropianu na podłodze używałem soudala z tym wężykiem bo pistolet mi zasychał z uwagi że psikasz tylko raz na jakiś czas. No i wężykiem jest lepsze dojście w zakamarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 24.02.2022 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Bo pistolet trzeba zakręcać. Kilka dni temu używałem pistoletu z puszką założoną ponad trzy miesiące temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 25.02.2022 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 Soudal, ale ten na click.Albo autosugestia, albo przepaść w jakości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 26.02.2022 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 Ja kilka lat temu używałem illbruck, miałem super cenę przy 5 kartonach. Pistolet to jest świetna sprawa, ale trzeba pamiętać o czyściku jeśli dłużej się nie używa. 1-3 dni bez używania zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 26.02.2022 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 Ja kilka lat temu używałem illbruck, miałem super cenę przy 5 kartonach. Pistolet to jest świetna sprawa, ale trzeba pamiętać o czyściku jeśli dłużej się nie używa. 1-3 dni bez używania zero problemów. Trzeba zakręcić pistolet i czyścik nie potrzebny. Odkręciłem pistolet z nakręconą puszką po roku czasu i wszystko działało jak należy. A pianę używam Tytana, bo ma duże puszki i nie trzeba co chwila ich wymieniać. Poza tym są wersje zimowe i letnie, co może mieć znaczenie skoro zimą ktoś chce wykonywać prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 26.02.2022 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 Soudal też ma w ofercie piane zimową a co do wydajności też ma dużą, mowa o puszcze na pistolet. Pewnie każdy szanujący się producent ma pianę zimową. Soudala chyba by mi było szkoda na uszczelnianie podłogi, ale każdy niech sam decyduje o swoich pieniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts