mistalova 05.03.2022 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 Ci dwaj to tylko władza wykonawcza , władzę ustawodawczą sprawuje ktoś inny Wow. A kto? reptilianie, masoni, czy może "zawsze winni" Żydzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.03.2022 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 Wszyscy wiedzą tylko boją się powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 05.03.2022 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 Mistalova nie wytłumaczę Ci tego, ponieważ Jesteś ateistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 05.03.2022 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 A ha. Czyli wojnę i śmierć ludzi na ukrainie zaplanował Twój bóg? Całe szczęście, że ja nie mam takich krwiożerczych istot nad sobą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 05.03.2022 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 A ile od połowy zeszłego roku ? były po 7 zł teraz 14 zł stal ponad 100 procent ach ci handlarze jakie to proste . Nie rozróżniasz perspektywy kilku dni od kilku miesięcy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 05.03.2022 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 A ha. Czyli wojnę i śmierć ludzi na ukrainie zaplanował Twój bóg? Całe szczęście, że ja nie mam takich krwiożerczych istot nad sobą... Jak masz pisać takie głupoty nie na temat to pooglądaj jakiś horror gdzie ktoś komuś odcina po kolei kończyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.03.2022 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 Ci dwaj to tylko władza wykonawcza , władzę ustawodawczą sprawuje ktoś inny Kto sprawuje władzę ustawodawczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 06.03.2022 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 (edytowane) Jak masz pisać takie głupoty nie na temat to pooglądaj jakiś horror gdzie ktoś komuś odcina po kolei kończyny. Takie filmy są dla czcicieli krwiożerczych bożków, ja zaś miłuję pokój jak rasowy hipis. To w twojej "świętej" książce są opisane sceny jak z horroru. A tak poza tym to przypominam, że Polska jest krajem neutralnym światopoglądowo a nie wyznaniowym i proszę zaprzestać akwizycji swojej religii. Edytowane 6 Marca 2022 przez mistalova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 07.03.2022 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 A ha. Czyli wojnę i śmierć ludzi na ukrainie zaplanował Twój bóg? Całe szczęście, że ja nie mam takich krwiożerczych istot nad sobą... On dał człowiekowi wolną wolę aby człowiek dobrze zarządzał ziemią. Wojnę i śmierć planuje ktoś inny. Kto sprawuje władzę ustawodawczą? Jesteś wierzący czy ateista jak kolega powyżej ? A tak poza tym to przypominam, że Polska jest krajem neutralnym światopoglądowo a nie wyznaniowym i proszę zaprzestać akwizycji swojej religii. No chyba nie, coś Ci się chyba wydaje ale sam do końca nie wiesz co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 07.03.2022 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 Pitu Pitu to taki program Rafała Otoki Frąckiewicza on tam trochę opowiada jak to Ukrauńcy przez cztery dni dzień po dniu zabijali tzw Kadyrowców oraz Tzw grupę Wagnera , uśmiać się można jak by to nie było w sumie tragiczne ale wiedzmy jedno że my jako Polacy oraz Ukraińcy najgorzej na tym wyjdziemy czeka nas kryzys niemiłosierny i pomocy ani oni ani my raczej nie dostaniemy no chyba że taką jaką Niemcy dają Ukrainie czyli zapleśniała zardzewiałą i nie działającą oraz zezłomowane hełmy , postawa tzw zachodu mnie zadziwia ,totalna niemoc strach w oczach byle on nie przyszedł do nas i niech spali zabije Ukraińców czy Polaków uj z nimi byle nie do nas a armię mają stukrotnie większą i lepszą od ruskich podobno hm zaprawdę dziwaczne to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 09.03.2022 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Zauważyliście jak kacapy z EU chcieli nam zgotować piekiełko z ruskimi ? nijaki minister spraw zagranicznych EU zaproponował aby oddać samoloty ruskie Ukraińcom w zamian oni dają nam używane F-16 i całe szczęście że nasze kacapy w porę zorientowali się że oni wsadzają nas na minę więc zproponowali oddanie tych ruskich samolotów NATO lub Amerykanom i nikt nie chce się ich dotknąć byle dalej od nich , takich mamy sojuszników przyjaciół , praworządność nasz im przeszkadza a ruskim bulą miliardy za które oni robią ludobójstwa . kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 09.03.2022 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Szkoda Twojego czasu na rozważanie tej ustawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 09.03.2022 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Wojna na Ukrainie - stan na 09.03.2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.03.2022 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Ostatnio się ucieszyłem że ma być złagodzenie polityki energetycznej w kwestii zielonego ładu. Ale krótko to trwało bo wpadnięto na pomysł żeby zmiany przyspieszyć i uniezależnić się energetycznie od Putina , Patrząc na ceny dzisiejsze paliw z Wawra to chyba to się już zaczęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 09.03.2022 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Dziś kupiłem 95-kę po 6.99/l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.03.2022 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Dziś kupiłem 95-kę po 6.99/l. to chyba tanio jak na obecne warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 09.03.2022 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Dziś kupiłem 95-kę po 6.99/l. Ja wczoraj ON kupiłem bardzo tanio bo po 7,17zl Dzisiaj jest już powyżej 8 zeta... To nam PIS ładną Amerykę zgotowal swoim rozdawnictwem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obrzydliwy 10.03.2022 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 Ja wczoraj ON kupiłem bardzo tanio bo po 7,17zl Dzisiaj jest już powyżej 8 zeta... To nam PIS ładną Amerykę zgotowal swoim rozdawnictwem.. Wszechmocny PIS podwyższył ceny paliw w całej Europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chris Zielonka 10.03.2022 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 Że tylko wspomnę - ropa już była po 120 dol za baryłkę i paliwo nie kosztowało 8 zł a 5 więc rozumiem że pozostałą kwote dorzucił nam Tusk i unia. Zadziwia mnie wszechwładność tego człowieka i jego możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 10.03.2022 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 Ciekawe kiedy w TVpis powiedzą, że wojna na Ukrainie to "wina Tuska". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts