waka 02.04.2022 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 Cześć,Szukam dokładnych informacji ale nie mogę znaleźć.Gdzieś widziałem, że cena za kw ma być zmienną i naliczana co godzinę i że mają zniknąć różne taryfy dla gospodarstw domowych.Czy to jest prawda, czy tylko jakaś ściema? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 02.04.2022 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 Cześć, Szukam dokładnych informacji ale nie mogę znaleźć. Gdzieś widziałem, że cena za kw ma być zmienną i naliczana co godzinę i że mają zniknąć różne taryfy dla gospodarstw domowych. Czy to jest prawda, czy tylko jakaś ściema? Małe szanse żeby to weszło do 2024 roku bo do tego roku nie wszyscy odbiorcy będą mieli inteligentne liczniki. Zgodnie z harmonogramem unijnym do 2028 roku 80% odbiorców ma mieć te liczniki. https://innpoland.pl/167703,wymiana-licznikow-w-calej-polsce-kto-zaplaci-za-inteligentne-liczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.04.2022 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 to ma dotyczyć sprzedaży prądu z FV do sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 03.04.2022 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 to ma dotyczyć sprzedaży prądu z FV do sieci Mąż mówił? który pracuje DLA... wiadomo że informacja wzięta z drzewa jabłoni z którego gruszki zbieramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.04.2022 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 Gdzieś widziałem, że cena za kw ma być zmienną i naliczana co godzinę i że mają zniknąć różne taryfy dla gospodarstw domowych. Czy to jest prawda, czy tylko jakaś ściema? Ściema. Gospodarstwa domowe nie płacą za kw (poza jednorazową opłatą przyłączeniową). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.04.2022 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 Cześć, Szukam dokładnych informacji ale nie mogę znaleźć. Gdzieś widziałem, że cena za kw ma być zmienną i naliczana co godzinę i że mają zniknąć różne taryfy dla gospodarstw domowych. Czy to jest prawda, czy tylko jakaś ściema? Oczywiście prawda i to święta. A jak to sobie wyobrażasz że jak to będzie liczone i prawnie obwarowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.04.2022 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Mąż mówił? który pracuje DLA... wiadomo że informacja wzięta z drzewa jabłoni z którego gruszki zbieramy. Nie. To powszechnie dostępna informacja: https://www.muratorplus.pl/technika/oze/oplacalnosci-fotowoltaiki-od-kwietnia-nowe-przepisy-aa-WsNA-xueS-jKUL.html Ale skoro ty szukasz informacji na jabłoniach, nie dziwię się, że jesteś zaskoczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 05.04.2022 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Ty całe życie powielałaś brednie przekazywane od męża, ja też w końcu się nauczyłem szukać informacji na jabłoniach. W tym roku nawet cały sad posadziłem na 20 ar. działce nie tylko jabłoni ale czereśni, gruszek, brzoskwini, moreli, śliwek, wiśni. O opłacalności PV się nie wypowiadam zapomniałem że wydałem na nią pieniądze w 2015r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.04.2022 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Dobrze, ze się nie wypowiadasz, bo wiele mądrego do powiedzenia nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts