wsrh 27.04.2022 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 Witam, chcę kupić i zamontować wentylator sufitowy firmy Westinghouse więc jakiś tam lepszy jakościowo niż byle co z allegro. Problem jest taki że w instrukcji napisali, nośność sufitu 15-20kg... Wg mnie to dosyć dużo. Mieszkam w bloku z 2006 roku, nie wiem jaki mam sufit czy pełny czy z pustaków, na pewno nie jest podwieszany ani drewniany... W instrukcji też napisali że w zestawie są kołki 6, czy jak dam dobrej jakości kołki Fishera 8 to coś zmieni odnośnie tej nośności? czy jak ma walnąć to walnie tak czy tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 27.04.2022 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 Kołki fi6 to se można użyć do wieszania obrazka na ścianie, a nie czegokolwiek na suficie. Niestety nikt Ci nie powie, jaki masz sufit (czy raczej strop).Możesz zrobić odwiert próbny w miejscu planowanego montażu wentylatora. Pamiętaj, że ten wentylator będzie generował drgnia, które przenoszą się na mocowanie w stropie. Popytaj o kotwy chemiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsrh 28.04.2022 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2022 nie no kotwy chemiczne to bez przesady... nawet w instrukcji tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 03.05.2022 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Wentylator wiruje (wiem że to nie wirnik helikoptera), całość spada na maluchy siedzące wokół stołu, bawiące się na podłodze lub coś podobnego. Wykonaj pracę umysłową o skutkach. Instrukcję nabij na gwóźdź w haźlu . Wyobraźnia i rozsądek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsrh 07.05.2022 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Ale jakie maluchy? wentylator będzie w biurze i tutaj nikt się nie bawi.jedynie ja siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 07.05.2022 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Aaa, to insza inszość. Wystarczy mocowanie na trzy papiaki lub klej biurowy biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsrh 07.05.2022 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 a trytytki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts