jacogi 27.06.2022 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 Witam, interesuje mnie sposób ociepkania styropianem, w jakiej kolejności podejść do tematu. czy jechać od dołu od razu cały budynek dookoła, czy też zrobić po kolei każdą ścianę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacogi 27.06.2022 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 Witam, interesuje mnie sposób ociepkania styropianem, w jakiej kolejności podejść do tematu. czy jechać od dołu od razu cały budynek dookoła, czy też zrobić po kolei każdą ścianę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_kopaczewski 27.06.2022 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 Najlepiej ściana po ścianie, chyba że chcesz robić 5 kółek wokół domu z rusztowaniem i zasłaniać cały dom przed słońcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacogi 27.06.2022 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 ok, ale tak sobie myślałem, żeby dojechać z każdej strony jak sę da wysoko bez rusztowania, a potem je wypożyczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 27.06.2022 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 Laser i pierwsza warstwa dookoła domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 28.06.2022 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Laser i pierwsza warstwa dookoła domu. A czemu tak? Przecież na narożnikach i tak trzeba pozostawić wystające płyty do zazębienia się z następną ścianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts