piotrmorka 30.06.2022 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2022 Witam Wszystkich! Jako że przymierzam się mocno do wykorzystania wody opadowej celem wykorzystania do linii kroplujących rabat, krzewów i Thuj poszukuję zbiornika na deszczówkę o poj. 8m3. Jestem mieszkańcem woj. kujawsko-pomorskiego i za żadne skarby nie mogę namierzyć jakiegoś producenta na północy kraju.Wszyscy dostępni, którzy oferują zbiorniki są z Południa Polski a przy kosztach transportu sięgających 120% ceny produktu jest to dla mnie nieopłacalne. Pytanie do użytkowników....macie jakieś namiary na dystrybucje bądź producentów na moim terenie?Z góry Dziękuję za podpowiedzi. Trzymajcie się!Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 30.06.2022 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2022 Jak wpisałem w google "szamba betonowe bydgoszcz" to wyskoczyło wiele linków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmorka 30.06.2022 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2022 Te lokalizacje z ogłoszeń olx, googla czy innych witryn to pic na wodę....żeby nie napisać kłamstwo i oszustwo....Wysłałem może z 20 zapytań i wszystko z Południa Polski.Gdzie: Zbiornik 8m3 to koszt około 2000-2200, transport 2200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 30.06.2022 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2022 Ja mam z https://abcszamba.pl/kontakt (Jedlińsk). Nie mówię, że ich polecam, bo są cwaniaki i kombinatorzy, ale w sumie zbiornik na deszczówkę 10 m3 mam i działa. 3 lata temu zapłaciłem ok. 3000 z pokrywą pod ruch ciężki i z dowozem i ustawieniem w gotowym wykopie.Do mnie do Krakowa było 200 km. Do np. Torunia widzę, że jest 300 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmorka 01.07.2022 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 Większość do których wysyłałem zapytania jest właśnie z tamtych terenów.Nikt nie schodzi z transportu - chyba że byłby to transport wiązany tj. do jednej miejscowości kilka sztuk, a na to nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoteles 11.07.2022 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2022 5 kręgów 2 m średnicy na zaprawie cr65 zrobi nie gorszą robotę niż monolityczny zbiornik, a będzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmorka 12.07.2022 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2022 Właśnie tak to załatwiłem I miejscowa produkcja... Facet robi również betonowe dna i wieka więc wszystko skompletuje u niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts