Bertha 01.08.2022 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Czyli jednak prawdą jest, że Radom to stan umysłu. Marek S. nie jest wyjątkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 01.08.2022 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Czyli jednak prawdą jest, że Radom to stan umysłu. Marek S. nie jest wyjątkiem. Nie znam Marka S. - znam za to Leszka K. z Ciechostowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 02.08.2022 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Czyli jednak prawdą jest, że Radom to stan umysłu. Marek S. nie jest wyjątkiem. To tak jak Sosnowiec ? najdalej wysunięta część Warszawy na południe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 02.08.2022 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Nie znam Marka S. - znam za to Leszka K. z Ciechostowic. Nie wiesz kogo znasz, Marka S zna cała Polska https://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/to-jest-marek-suski-kupil-5-kg-cukru-trzcinowego-zasial-w-ogrodku-i-czeka.jpg Plik jest zbyt duży i nie można wstawić obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 02.08.2022 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Z każdym dniem przekonuję się coraz bardziej, że może i dobrze byłoby oddać tereny opanowane przez ludzi z gatunku homosovieticus, o pardon, homopisus im samym do rządzenia. Zrobilibyśmy taki rezerwat świrów.Wtedy zarówno dunia żyłby szczęśliwie w swoim średniowiecznym zacofanym, zabobonnym skansenie, jak i reszta kraju by odetchnęła z ulgą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 02.08.2022 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Czyli to nie jest kabaret, lecz pierwszy rozdział Historii Polski dla używających rozumu. Kwintesencja od minuty 23:45 do 25:40 Śmiech świadczy że publika zrozumiała, aczkolwiek: "Z czego się śmiejecie? Z samych siebie się śmiejecie." - Nikołaj Gogol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 02.08.2022 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Z każdym dniem przekonuję się coraz bardziej, że może i dobrze byłoby oddać tereny opanowane przez ludzi z gatunku homosovieticus, o pardon, homopisus im samym do rządzenia. Zrobilibyśmy taki rezerwat świrów. Wtedy zarówno dunia żyłby szczęśliwie w swoim średniowiecznym zacofanym, zabobonnym skansenie, jak i reszta kraju by odetchnęła z ulgą. Kim ty jesteś szczawiku żeby oceniać i zaczepiać ludzi. Twoja stopka świadczy tylko o tym że jesteś biednym, zakompleksionym człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 02.08.2022 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Czyli to nie jest kabaret, lecz pierwszy rozdział Historii Polski dla używających rozumu. Kwintesencja od minuty 23:45 do 25:40 Śmiech świadczy że publika zrozumiała, aczkolwiek: "Z czego się śmiejecie? Z samych siebie się śmiejecie." - Nikołaj Gogol. Robisz śmietnik z tematu poniemiecki trollu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 02.08.2022 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Wyngiel jedzie z Kazachstanu na kołach (bo pociągami nie może - rosja) sam transport to 18000 zł/20t liczycie na wungiel za 996zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 02.08.2022 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Wyngiel jedzie z Kazachstanu na kołach (bo pociągami nie może - rosja) sam transport to 18000 zł/20t liczycie na wungiel za 996zł? U nas chyba 24 lub 25 ton można załadować. Cena mniejsza wychodzi. Nie napisano, nie wyliczono skąd taka cena. A w Googlach trzeba sprawdzić odległość i spalanie takiego tira. Generalnie, bez danych, można na śmietnik wyrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 03.08.2022 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2022 Robisz śmietnik z tematu poniemiecki trollu. Brawo! Spisałeś sie na medal, własciwie odczytałeś nicka. Może jeszcze dorzucisz kilka sloganów, że Czaja*, że Hupka*, coś o rewizjonistach zachodnioniemieckich... Nie kręp się chłopie, śmiało, może łaski awansu dostąpisz? Filatelowy pochwali... *) Jeśli pamięci nie staje lub zbyt młody jesteś, to Uncle Google pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 03.08.2022 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2022 Kim ty jesteś szczawiku żeby oceniać i zaczepiać ludzi. Twoja stopka świadczy tylko o tym że jesteś biednym, zakompleksionym człowiekiem. Kim jestem? 45-letnim dobrze wykształconym specjalistą w w branży HiTec o zarobkach znacznie większych niż twój prezydent , znającym trzy języki obce, otwartym na świat i ludzi, odwiedziłem większość krajów europy, mam znajomych wśród gejów i lesbijek, głosuję na liberałów, jestem euroentuzjastą, mam w głębokim poważaniu pisowski rząd, nazistów, foliarzy, kołtunów i innych oszołomów. Aktualnie wdrażam w życie plan, wskutek którego być może wyemigruję na stałe do normalnego kraju, z dala od tego bagna, pełnego takich ludzi jak ty. Zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 03.08.2022 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2022 Kim jestem? 45-letnim dobrze wykształconym specjalistą w w branży HiTec o zarobkach znacznie większych niż twój prezydent , znającym trzy języki obce, otwartym na świat i ludzi, odwiedziłem większość krajów europy, mam znajomych wśród gejów i lesbijek, głosuję na liberałów, jestem euroentuzjastą, mam w głębokim poważaniu pisowski rząd, nazistów, foliarzy, kołtunów i innych oszołomów. Aktualnie wdrażam w życie plan, wskutek którego być może wyemigruję na stałe do normalnego kraju, z dala od tego bagna, pełnego takich ludzi jak ty. Zadowolony? Tak ja pisałem wcześniej - człowiek żyjący chwilą, czyli od porodówki do cmentarza. PS. Pomodlę się za ciebie nawet gdybyś tego nie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 03.08.2022 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2022 Nie kręp się chłopie, śmiało, może łaski awansu dostąpisz? Filatelowy pochwali... Moja odpowiedz była reakcją na twoje zapędy polityczne które mnie nie interesują. Masz żal do obecnej władzy wyjdź na ulicę, protestuj lub załóż partię i działaj dla dobra kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 03.08.2022 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) Tak ja pisałem wcześniej - człowiek żyjący chwilą, czyli od porodówki do cmentarza. . Dokładnie tak! ... Masz żal do obecnej władzy wyjdź na ulicę, protestuj lub załóż partię i działaj dla dobra kraju. Ale po co tu protestować? Dla kogo? Jak tu 30% głosującego społeczeństwa to kołtun? Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez mistalova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alessandro 03.08.2022 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2022 Prawackie trolle nie mają lekko, najpierw ich guru zdezerterował z objazdu Polski, bo prawda zaczęła go dosięgać. Potem było po plaskaczu od Neonówki i Stinga, a teraz jeszcze Pani Wanda im dołożyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 03.08.2022 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2022 Kim jestem? 45-letnim dobrze wykształconym specjalistą w w branży HiTec o zarobkach znacznie większych niż twój prezydent , znającym trzy języki obce, otwartym na świat i ludzi, odwiedziłem większość krajów europy, mam znajomych wśród gejów i lesbijek, głosuję na liberałów, jestem euroentuzjastą, mam w głębokim poważaniu pisowski rząd, nazistów, foliarzy, kołtunów i innych oszołomów. Aktualnie wdrażam w życie plan, wskutek którego być może wyemigruję na stałe do normalnego kraju, z dala od tego bagna, pełnego takich ludzi jak ty. Rozumiem że powód w tym postępowaniu nazywa się "szumowina z Kaliningradu" ?Nie pisałem, że wszyscy są faszystami, ale skoro w tej grupie znajdował się zaskakująco duży procent faszystów, to wniosek nasuwa się sam. Co również znamienne, występowanie faszystów, fundamentalistów religijnych i rasistów jakoś zawsze pojawia się razem. A i jeszcze grupa socjalistów głosująca na pis. Jesteś dumny z bycia naziolem? Jednak z trolem nie ma sensu dyskutować. Art 216 par.1 w zb. z art.216 par.2 Klasyka nad klasykami. U mnie 349PLN za 105m3. Czyli jakieś 3.32PLN/M3. Skoro mowa o infekcji przedstaw wiarygodne wyniki badan na obecnosc grzybów i innych biologicznych sladów w domach ocieplonych styropianem ze sprawną wentylacją mechaniczną z rekuperacją z odpowiednimi filtrami i wymienianymi w odpowiednim czasie. Styknie ??? NIe ważne co byś napisał, dla tego naziola jesteś "be" i koniec. Tak, pisałem to ja, Mazur. Zadowolony. To ile FM ci płaci za tak bezsensowne marnowanie czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 03.08.2022 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2022 Z osobnikami z zaburzeniami psychicznymi nie dyskutuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 03.08.2022 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2022 Z osobnikami z zaburzeniami psychicznymi nie dyskutuję. Z każdym dniem przekonuję się coraz bardziej, że może i dobrze byłoby oddać tereny opanowane przez ludzi z gatunku homosovieticus, o pardon, homopisus im samym do rządzenia. Zrobilibyśmy taki rezerwat świrów. Wtedy zarówno dunia żyłby szczęśliwie w swoim średniowiecznym zacofanym, zabobonnym skansenie, jak i reszta kraju by odetchnęła z ulgą. Dokładnie tak! Ale po co tu protestować? Dla kogo? Jak tu 30% głosującego społeczeństwa to kołtun? 30% kołtunów o losach kraju w wyborach tak zdecydowało? - no i co - jest jak mamy? - ciekawe – ciekawe – tylko jak tu nazwać takie zaburzenie acz raczej może chorobę mając na uwadze powyższe i działalność jaką tu prowadzisz przez wzgląd na w powyższym jak się opisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirasson 03.08.2022 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) No właśnie wegla nie ma , a jak jest to mega drogi i nie wiadomo co będzie dalej. Dlatego zdecydowalismy się przejść na ogrzewanie drewnem, mamy kominek z Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts