Robinson74 23.08.2022 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 Czy możecie polecić jakieś czajniki z możliwością wskazania temperatury wody w czajniku? Np. po zagotowaniu wody chcę odczekać aż woda będzie mieć 45 stopni. Jakie czajniki z taką funkcją możecie polecić? Czy GÖTZE & JENSEN to solidny producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 24.08.2022 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Mam czajnik wspomnianej przez Ciebie firmy. Co do jakości wykonania nie mam uwag - jest ok, a właściwie lepiej niż w czajnikach innych firm w tym na literę Z lub B. Sporym minusem jest jednak hałas. Czajnik jest okrutnie głośny. Przyzwyczailiśmy się, ale warto mieć to na uwadze. Rozglądaliśmy się za alternatywą i to co nam mniej więcej pasowało to czajnik BT firmy Xiaomi. Model to bodajże Kettle Pro. Możesz rzucić okiem na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 30.08.2022 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Również mogę polecić czajnik Xiaomi. Coraz częściej kupuję ich sprzęty i jeszcze na żadnym się nie zawiodłem, także firma wydaje się wprowadzać tylko dość solidne produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 03.09.2022 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2022 Dzięki za podane propozycje. Ale czy któryś z tych czajników ma taką funkcję, o której myślę, czyli termometr rzeczywistej temperatury wody w czajniku. Np. zagotowuję wodę do 100 stopni, a potrzebuję zagotowanej wody o temperaturze 50 stopni, więc czekam aż temperatura spadnie do tych 50 stopni, śledząc wyświetlacz pokazujący faktyczną temperaturę wody. Czy jest taka funkcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 05.09.2022 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Jeśli chodzi o czajnik Xiaomi - reklamują: "Wyświetlacz temperatury w czasie rzeczywistym" https://mi-home.pl/mi-smart-kettle-pro Chyba o to Ci chodziło? Testy masz na yt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.02.2023 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Czy nie prościej użyć pirometru? Dokładnośc raczej bedzie porównywalna i też orientacyjna. Tyle że odpada zdalny pomiar, który jest wodotryskiem. Zdalnie nalejesz do szklanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts