guja 10.09.2022 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2022 Witam , proszę o o doradzenie konkretnego grunty na dziewicze tynki c-w pod farbe. Tynków jest ponad 800 m2 wiec cena ma znaczenie.Obecnie najtaniej jaki znalazłem to mapei zółty M-grunt głęboko penetrujący , ktoś nim gruntował ? chyba się go nie rozcieńcza ale i tak wychodzi bardzo tanio względem innych Czy lepiej dopłacić do czegoś znacznie droższego np: CT17 i rozrobić 1:1 z wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 11.09.2022 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2022 Pod jaką farbę? W jakich pomieszczeniach te tynki? Wybierasz farbę, dzwonisz do głównego technologa producenta tej farby i wszystko wiesz. Jak farba jest zagraniczna, to prosisz technicznego wskazanego przez dystrybutora, nigdy przedstawiciela handlowego albo "handlowo-technicznego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_kopaczewski 19.09.2022 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Dom malowałem farbami śnieżka i tak poszedł najpierw grunt acryl-putz gu 40, na to farba gruntująca śnieżki i potem kilka warstw farby i wszystko się trzyma i nie śmierdzi. Słuchałem się porady eksperta śnieżki z tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts