guja 10.09.2022 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2022 Witam , proszę o o doradzenie konkretnego grunty na dziewicze tynki c-w pod farbe. Tynków jest ponad 800 m2 wiec cena ma znaczenie.Obecnie najtaniej jaki znalazłem to mapei zółty M-grunt głęboko penetrujący , ktoś nim gruntował ? chyba się go nie rozcieńcza ale i tak wychodzi bardzo tanio względem innych Czy lepiej dopłacić do czegoś znacznie droższego np: CT17 i rozrobić 1:1 z wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 11.09.2022 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2022 Pod jaką farbę? W jakich pomieszczeniach te tynki? Wybierasz farbę, dzwonisz do głównego technologa producenta tej farby i wszystko wiesz. Jak farba jest zagraniczna, to prosisz technicznego wskazanego przez dystrybutora, nigdy przedstawiciela handlowego albo "handlowo-technicznego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
footballsky 19.09.2022 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2022 mam to samo pytanie. Mam nadzieję, że ktoś może wyjaśnić więcej szczegółów. basket random Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_kopaczewski 19.09.2022 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Dom malowałem farbami śnieżka i tak poszedł najpierw grunt acryl-putz gu 40, na to farba gruntująca śnieżki i potem kilka warstw farby i wszystko się trzyma i nie śmierdzi. Słuchałem się porady eksperta śnieżki z tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts