Ratpaw 08.01.2023 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Jak pisałem, nie chcę się już wypowiadać nt tego projektu. To co dla mnie jest wadą, dla Ciebie must have. Wybrałbym centralne ogrzewanie z kotłem elektrycznym ze względu na możliwość późniejszej modyfikacji. Najlepiej ogrzewanie podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btwin 08.01.2023 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 No dobrze, dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casual 09.01.2023 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 Naprawdę nie możesz przenieść części programu choćby na jakąś antresolę jak w projektach z rodziny Ekonomicznych?Obecnie masz pomieszane strefy i ciemny salon po środku domu, więcej już z tego nie wyciśniesz. Nie wiem kiedy będziesz budował, ale teraz jest trend spadkowy kosztów produkcji PV, być może za jakiś czas przełoży się to na ceny w detalu. Firm jest jak grzybów, konkurencja, rynek się nasyca. Może za 2-3 lata grzanie kablami+PV+dotacja to będzie optymalne CO. Na pewno lepsze niż piec kaflowy bez choćby namiastki pomieszczenia gospodarczego na opał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.01.2023 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 polecam też wzięcie pod uwagę ewentualnej sprzedaży (są różne wypadki życiowe) - czy ktoś kupi taki dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts