m3rty 26.01.2023 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Miałem wymienioną instalacje elektryczną (część) . Jakim gipsem, masą szpachlową najlepiej gotowym w wiaderku zalepić bruzdy z przewodem ? Cena nie gra roli , aby był dobry i nie popękał. Czy trzeba najpierw zagruntować np Atlasem Uni-Grunt bruzdy razem z przewodami , czy bez gruntowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 27.01.2023 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 Np. CN 83 zmieszany z piaskiem kwarcowym. Do rozrobienia z wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 27.01.2023 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 (edytowane) Zaprawa tynkarska Knauf Goldband. Bruzdy odpylić i można wzmocnić unigruntem rozrobionym z wodą.Bez tego ściana chłonie wilgoć z tynku co przyczynia się do pękania.Łatać bruzdy z umiarem tak by jeszcze zmieściła się gładź szpachlowa. Edytowane 27 Stycznia 2023 przez Mareks77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 27.01.2023 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 Tynk, zaprawa, klej. Wypełniałem co miałem pod ręką. Szkoda kupować specjalnie pod to. Zależy jak głębokie masz bruzdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts