TadekR 11.03.2023 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 Witam państwaCzy ktoś próbował wykonać zbrojenie rozproszone, wykorzystując zamiast włókien polipropylenowych sierść labradora? Wygląda tak samo, podszerstek ma kształt sprężynek, surowca mam pod dostatkiem - właściwie można powiedzieć że nieskończone ilości, bo jeszcze nigdy nie udało mi się go wyczesać "do końca", w czym ustępował by taki podszerstek sztucznym włóknom w zastosowaniu przeciwskurczowym do betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 11.03.2023 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 Myślę, że się nada. Możesz dla pewności zalać betonem kilka jajek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 11.03.2023 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 Najlepiej otwórz własny interes z pościelą.Koce z owczej wełny i Merynosa się już ludziom obyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.03.2023 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 Czy ktoś próbował wykonać zbrojenie rozproszone, wykorzystując zamiast włókien polipropylenowych sierść labradora? Wygląda tak samo, podszerstek ma kształt sprężynek, surowca mam pod dostatkiem - właściwie można powiedzieć że nieskończone ilości, bo jeszcze nigdy nie udało mi się go wyczesać "do końca", w czym ustępował by taki podszerstek sztucznym włóknom w zastosowaniu przeciwskurczowym do betonu? Ciekawy pomysł. Ty będziesz pierwszy. Jakiej długości są włókna podszerstka? Czu jednak Daj znać jak to działa. "nieskończone ilości" to bardzo względne pojęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aarnn 11.03.2023 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 Kolor może mieć znaczenie i skąd czesane. Te spod ogona mogą mogą lepiej wiązać z jajami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts