luk16 15.05.2023 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 Cześć,ostatnio wylewałem podmurówkę pod ogrodzenie i już po wszystkim zorientowałem się że zostało mi za dużo cementu.W skrócie przez własną głupotę/nieuwagę na 0,5m3 betonu zużyłem 3,5 worka cementu (o 2 za mało niż powinienem).Po 48h od wylania beton jest na tyle miękki, że można śrubokrętem zrobić w nim zagłębienie. I teraz nie wiem, czy zostawić tak jak jest i mieć nadzieję, że beton jeszcze zwiąże i będzie ok, czy jednak skuć to w cholerę i wylać wszystko od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzonzi 15.05.2023 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 Jak nie będziesz w nim dłubał śrubokrętem to wytrzyma 3-5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 15.05.2023 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 Skuć, bo przecież nawet korzenie roślin ten chudziak rozkruszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juan 18.05.2023 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2023 Jak się od razu nie rozłazi, to na razie można zostawić i zobaczyć co będzie dalej. Skuć zawsze zdążysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts