mordziaty 04.08.2023 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Witam, Niestety przed montażem rolet nie przygotowałem żadnego ocieplenia i teraz zauważyłem ze jest tam szpara maksymalnie 1cm. Rolety są podtynkowe wiec ocieplenie dojdzie ale chce wyeliminować mostki i myśle aby wstrzyknąć pianę Polynor za tym, ale obawiam się czy ta Piana nie popsuje mechanizmu i nie rozepcha się za mocno co może uszkodzić prowadnice. Może macie jakieś doświadczenia co mogłoby mi pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 04.08.2023 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Puszka rolety ma od strony nadproza obudowę z blachy ale cienkiej więc normalna piana może tu narobić za dużo kłopotu. Piana niskorozprężna aplikowana partiami tak aby zwiększając obiętość nie zabrudziła rolety, okna i ramy powinna zdać egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 04.08.2023 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Mata aerożelowa o grubości ok. 1 cm, lambda 0,019. Nic lepszego raczej nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordziaty 06.08.2023 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 Areo żel wyglada najlepiej ale drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts