Qbaszek 10.01.2024 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia Witam. Posiadam dom w którym jest drewniany strop z polepą. Chciałbym wyremontować poddasze. Zamierzam na podłogę dać płyty OSB. Czy istnieje jakaś hydroizolacja tego stropu? Kiedyś już miałem zaciek na suficie na parterze. Wylała się spora ilość wody i chciałbym tego uniknąć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 10.01.2024 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia Jaka była przyczyna tego zacieku? Nieszczelny dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbaszek 10.01.2024 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia U góry miałem zbiornik wyrównawczy do CO i został przelany bo teść sam chciał dolac wody do obiegu. Chodzi mi o to że nigdy nic nie wiadomo. Dzieci mogą coś wylać na podłogę albo cokolwiek innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 10.01.2024 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia Hydroizolacja może stać się jednocześnie paroizolacją - może się okazać, że blokowanie od góry "ujścia" dla pary wodnej z pomieszczeń mieszkalnych poniżej powoduje jej skraplanie i zacieki będą się pojawiać regularnie, zwłaszcza nad łazienką i kuchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbaszek 10.01.2024 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia Też o tym pomyślałem ale wolałem się dopytać. Dziękuję za pomoc. Zostawię to tak jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts