cisza1 19.06.2024 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca (edytowane) Sorry, ale przypadkowo usunąłem oryginalną treść pierwszego posta Chodziło o to że pytałem skąd w Krakowie można pożyczyć odpowiednie urządzenie lub kupić usługę pomiaru położenia przebiegu kabla elektrycznego pod ziemią... Edytowane 22 Czerwca przez cisza1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 22.06.2024 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca OK... Panowie przyjechali, rozłożyli sprzęt i... już pomierzone... całość zajęła 10min.Całe szczęście że się na to zdecydowałem, bo jeden słupek był bardzo blisko kabla i pewnie mógłbym go uszkodzić kopiąc, więc będę musiał odbić trochę z kopaniem na bok. Jakby ktoś potrzebował zrobić podobny pomiar to strona firmy, która wykonywała usługę jest tu: https://koniecznyenergetyka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty1986 25.06.2024 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca Nad kablem powinna być folia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 25.06.2024 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca Która jest kilkadziesiąt cm pod ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 25.06.2024 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca Nad kablem powinna być folia. A co to ma wspólnego z tematem autora? Chcesz rozkopywać ziemię tylko po to, żeby precyzyjnie ustalić trasę kabla? No bez jaj, mamy 2024 r. i nawet proste urządzenia za dosłownie kilka kPLN w większości przypadków sprawdzają się doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty1986 26.06.2024 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca On nie chciał całej trasy. Robił ogrodzenie, więc i tak robił wykop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts