Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NOWE FORUM MURATORA - czekamy na Wasze uwagi

Recommended Posts

35 minut temu, d7d napisał:

Nowe wydanie Forum Murator faktycznie jest lepsze niż poprzednie... ale dla botów... :D

Dobre stwierdzenie, trafione w punkt.

Dla przykładu powiem że zgłaszałem spam bota 7.11.24 o gdz 16.06 a wiadomość że zgłoszenie zostało przyjęte na maila dostałem 8.11.24 o gdz 8.15 , minęło już 6 dni i zero odzewu jak moje zgłoszenie zostało rozpatrzone. Można by skomentować starym powiedzonkiem za szybkość działania że Redakcję można by było po śmierć wysłać, oj człowiek by jeszcze długo, długo pożył:classic_biggrin:

• Like 2

Godzinę temu, Elfir napisał:

boty zakładają już blogi do spamowania:

Zajrzałem tam z ciekawości i co ja widzę, pierwszy psot został tu napisany już w 2012 roku i jest dalej na FM a ostani post to nawet bot edytował cóż za inteligencja:rolleyes:. suuuper jednak to stare powiedzonko w/w jest bardzo ale to bardzo prawdziwe, oj człowiek żył by i żył😁

Wiem, ze Redakcja ma w czterech literach to forum i liczy że umrze śmiercią naturalną, ale człowiek jednak się łudzi...

I tak mając te złudzenie sugeruję, aby w "Zgłoszeniu naruszenia" dodać punkt o botach.
Bo boty szybko się uczą, piszą z coraz większym sensem. Ale na razie nie rozróżniają kraju.  I nawet jak piszą pozornie poprawną odpowiedz, to podawanie doświadczeń z Florydy albo cen usług i materiałów w dolarach lub juanach nijak się na forum nie przydaje. 
Przykładem ten wątek:

A ja mam cudowną wiadomość, zgłoszenie bota które dokonałem w dniu 7.11.24 przyjęte do realizacji w dniu 8.11.24 doczekało się finalizacji dzisiaj czyli 20.11.24 reakcja szybka niczym błyskawica, po 12 dniach problem rozwiązany 

Cytat

Nasza decyzja dotycząca zgłoszonych treści

usunięcie treści, blokada konta użytkownika

Czyż to nie cudowna wiadomość? I nie ma co się czepiać i narzekać na bezczynność Redakcji :classic_biggrin::p:):yes:

• Haha 1

5 minut temu, d7d napisał:

Chyba masz słabe e-łącze... i dlatego tak wolno to działa :D

U mnie zgłoszone 4.11.2024 22:08 zostało zrealizowane już 13.11.2024 15:03.

Czyli tylko 9 dni !!

Jest super !!

U mnie był chyba bardziej skomplikowany (bo boty stają się bardziej inteligentne) problem dlatego tak to "króciutko" trwało.